Hüppa postitusse

K:kunas linnapeale läheb?->23.05 kell 20oo alecoq areena

Postitatud

ilmad kenad. võiks äkki korrata seda liikumist mis eelmine kord oli? ma ikka vahest käin õhtuti linna peal ja üksi igav. ajaks mingi pundi kokku äkki? samas tegevus ei pea olema üldse autodega seotud olema minupoolest võib kasvõi rattaga sõitma minna vms...

avatud arvamustele

PS: moded ärge seekord pealkirjaga jamage palun

• Vastuseid 69
  • Vaatamisi 12,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Seal alecoqi juures saaks paar sõitu ka teha :?: kui keegi soovib :roll: ( minu meelest niisama autode vaatamine natukene khmhhh igav.....

Ütlen siis ära et mina ei jõua vist sinna,,,,, hakkan tagatulesid toonima.

Kaua te plaanite juttu puhuda vms.... eks helistan kellegile teist siis .... vaatab kas olete laiali juba läinud või liigute kusagil.....

ma lasin omale ekstra põletamise kummid ettevalmistada :lol: ja iksi võtan ka kaasa. sõber tuleb tavalisega ja ma iksiga :?:

niiviisi kui ma nüüd ruttu ühte 17" 225 45 mõõtudega rehvi ei saa siis jääb minu auto koju ....

tore oli ja isegi ment suudeti kohale kutsuda :?:(Y)

mis teema oli siis läks kiirendamiseks w :lol::lol:

ment sattus sinna (laagris) ikka juhuslikult :?:

ei ei ment tuli alesse just veits aega peale seda kui sina minema olid läind

ja ikka kiirenduse pärast usun. seisime tee lõpus kui mendid tulid ja hakkasid kohe plõksima "mis seisate siin ahh" :lol: arvasid vast et me olime just kiirendamise lõpetand mida me tegelt ju ei teind :roll: :twisted:

minemasõites vaatasin et kõik kõrvaltänavad olid neid täis.

üritus oli norm aga probleem ikkagi selles ,et liiga vähe osavõtjaid! eriti e30-netega. kõige rohkem pakkus nalja see, kui liikusime laagri poole ja iga valgusfoori tagant hakati kiirendama, kõik teised olid 2,5-stega ja mina üritasin oma 2,0-iga neil kannul püsida. Reno sõitis natuke aega mu kannul kuni märkas, et mingi tigu ees veereb ja tegi väikse vajutuse ja olingi jälle kõigist maas :lol: . Tossikesel vedas, et mõlemad autod veel terveks jäid :?: (ühe oleks peaaegu kortsu saanud :lol: )

rääkige kuida reno auto ka edasi astub :?:

mis täpsemalt tossikesel juhtunud oleks :?

üritus oli norm aga probleem ikkagi selles ,et liiga vähe osavõtjaid! eriti e30-netega. kõige rohkem pakkus nalja see, kui liikusime laagri poole ja iga valgusfoori tagant hakati kiirendama, kõik teised olid 2,5-stega ja mina üritasin oma 2,0-iga neil kannul püsida. Reno sõitis natuke aega mu kannul kuni märkas, et mingi tigu ees veereb ja tegi väikse vajutuse ja olingi jälle kõigist maas :lol: . Tossikesel vedas, et mõlemad autod veel terveks jäid :?: (ühe oleks peaaegu kortsu saanud :lol: )

krt jah B) anna veel sõbrale autot.... :roll: peale valgusfoori tagant kiirendamist oli järgmises punane ja sõber kes oli mu UUE Leedust toodud autoga on harjunud ABS-iga sõitma ja kui oli vaja ruttu pidama saada siis vajutas mõnuga ja nii ta siis crispi auto suunas sama hooga 10-15m edasi libiseski :lol: hea suitsupilv oli üleval ja eile ostetud kummid vist kandilised :lol: aga üritus mulle meeldis. saime sõbraga alles pool 4 koju :) ma olin siis esindatud 2 autoga.

ei ei ment tuli alesse just veits aega peale seda kui sina minema olid läind

ja ikka kiirenduse pärast usun. seisime tee lõpus kui mendid tulid ja hakkasid kohe plõksima "mis seisate siin ahh" :lol: arvasid vast et me olime just kiirendamise lõpetand mida me tegelt ju ei teind :roll: :twisted:

minemasõites vaatasin et kõik kõrvaltänavad olid neid täis.

krt, ma vaikselt kahtlustasingi seda. üritus oli muidu tore aga kruiis peaks veidi aeglasema kiirusega olema :roll:

täitsa paras kiirus oli minu jaoks, sest muidu oleks iks keema läind :?: (vetntika sidur nahkas)

täitsa paras kiirus oli minu jaoks, sest muidu oleks iks keema läind :lol: (vetntika sidur nahkas)

võin mõne õlle eest sulle tuua ühe :?:

:?: :wink: kas ühe paari õllede eest ja kui suurte....selline asi huviatks :lol:

no üks nelipäkk on selline tavaline taks :lol:

ah sõistime ringi ja maandusime mustamäel mingis piljardi saalis kuskil majade vahel. no minnes oli ta majade vahel aga tagasitulles...vblla ka :?:

Minule lõppes antus üritus suht ruttu :?: Kui sealt kogunemiskohast ära hakkasime minema siis jäin vist kolonnis viimaseks ja esimese foori all oli mul kohe punane tuli ja peale seda ei näinud enam ühtki e30 kerega autot. Niipalju siis rahulikust sõitmisest kolonnis :roll:

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus