Hüppa postitusse
Postitatud

Plaanis on vähemalt tagumine iste kas nahatada või nahast istmekate teha. Et asi korralik saaks, vajan mitu-mitu meetrit plastikpaela, mis õmbluste vahel käib. See on selline lint, mille ühes ääres on nagu voolik. See voolik jääb pealispinnale õmbluste vahele, kas murdekohtadesse või ka siledale dekoratsiooniks. Oleks vaja musta värvi seda linti.

Teab keegi, kuidas selle lindi ametlik nimetus on? Kust võiks seda küsida Tallinnas?

Muudetud , muutis sillufromIV

Esiletõstetud vastused

Ma otsisin ka seda materjali vahepeal taga. See kes mul õmleb neid ei tegele auto istmetega küll aga pehmemööbli katetega.

härrad mis hindadega praegu istmeid korrastatakse ja nahaga kaetakse

huvitab ennastki selline info.

Muudetud , muutis beacho

• Autor

Ma otsisin ka seda materjali vahepeal taga. See kes mul õmleb neid ei tegele auto istmetega küll aga pehmemööbli katetega.

Mul olekski vaja midagi mööblikatte taolist. Seal istuma niikuinii keegi kunagi ei hakka.

• Autor

huvitab ennastki selline info.

Pidasin läbirääkimisi ühe tegelasega. Ilma käsitoeta tagaistme (2 osa) korrastamine ja nahatamine. Selgitasin, et pole seal midagi korrastada, seal on merihein veel vormis ilusti. Hinnapakkumise tegi 250€, ilma naha maksumuseta (nahk mul omal mingi). See on minuarust kirves.

Kui keegi tahab, võin kontakti jagada.

Minul oli esimeste ja tagumiste istmete nahatamine (nahk hinna sees) umbkaudselt 500Eur. Ja tagemist ei olnud kunst ega tehis nahaga. Esimesed istmed on orig. spordid ja tagumine ilma käsitoeta.

Muudetud , muutis kruusmann

Aga kas keegi on kohanud või teab mõnda tegijat kes teeks istmed mitte nahast vaid just materjalist midagi goretexi taolist vms... naaber ostis praegu Rootslase V50 ja tolle istmete materjal hakkas väga meeldima aga mis nime ta kannab ei kujuta ette :)

Aga kuna ta su sõber siis äkki viitsid uurida talt umbeski hindu E30 sisu parandamisele või siis nahatamisele

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus