Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21083

Et siis minu E30. Olnud minu käes natukene üle aasta, kusjuures load on olnud pool aastat. On olnud väga heades kätes senikaua. Algselt oli mootori töömaht 2L, aga eelmise omaniku käes tõsteti seda (umbes) 2.5 ni. Esimese auto kohta ütleks, et jõudu on rohkem kui küll, ehkki düno peal pole käinud ja kindlapeale ei oska kw ega hp hulka öleda. Ise ei ole sellel midagi ära vahetanud, kui välja arvata õli.

Kuna tunnen seda autot nii vähe, siis oleks kõik soovitused ja kommentaarid vägagi teretulnud :)

praegu näeb nendel plekkvelgedel tõesti natuke hädine välja, aga niipea kui ilmad lubavad, siis valukad alla.

PC030061.JPG

PC030057.JPG

PC030056.JPG

PC030060.JPG

PC030050.JPG

PC030059.JPG

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_21073
äkki oskad öleda kuidas selline töömahu upgrade tehtud? :)

selles asi ongi, et ma ei tea kes selle teinud on. mõtlesin et ehk on siin foorumis mõni kasutaja kes tunneks selle "käekirja" ära. eelmist omanikku ma väga ei tunne, seepärast jäigi selline asi küsimatta. pakun et on puuritud vms.

• 4 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.