b-902 Postitatud 6. juuni 2019 Jaga Postitatud 6. juuni 2019 (muudetud) Müüa siis selline rull. Ülevaatus/kindlustus kehtivad. Töötab sõidab, ei kolise. Juuli alguses ajateenistusse seega sooviks loobuda ennem seda. Kasutan dailyna, aga pidevalt olen putitanud midagi paremaks (õigemini üsna palju ). Väljast vaadates näeb viisakas välja ja roostet kusagilt ei paista. Roostet üldse väga vähe ja kõvasti üle keskmise rull. Istmed jms korralikud. Olen teinud:1) uus kütusepaak + kivikaitsmed ja möllud (270eur) 2) piduri ja kütusetorustik uus 3) kogu kässar uus + tolmukaitseplekid (50+ eur) 4) mootori remont (hammarihmavahetus, uus plokikaas korralikest originaaljuppidest, plokikaane ja muud tihendid, termostaadid, õhulõdvikud jne) (200eur) 5) hooldused (õlid, vedelikud, filtrid, küünlad jne) 6) uus kat (100eur) 7) igast väiksemad asjad Ennem mind: 1) uus sumpa jooks 2) must lagi (sirmid ja luuk vaja veel teha) 3) uued kojamehed 4) kõik kõlarid on pioneerid originaalpesade Vead/vajab tegemist 1) pole viitsinud kogu sisu korralikult kokku panna (mõni liist siit-sealt jne) 2) mootoril vajab õhulugeja vms vahetust, pole ise veel veale jälile jõudnud (nimelt sooja mootoriga jõmksutab madalatel pööretel ja käivitub soojalt halvasti, küünaldest aru saada, et käib lahjalt. Külmalt kõik timmu). 3) eks vanale autole kohast nokitsemist ikka on. Vahetust sooviks vaid mõne alla 1996a (e38 sobib ka, kui mootor on alates 4.0) tehtud BMW vastu. E39 kohe kindlasti ei taha. Muud margid ei sobi. Auto minu nimel ja saab soovi korral netis vormistada. H: 2750.- Tel 5573117 Tartu Muudetud 6. juuni 2019, muutis b-902 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse