Hüppa postitusse
Postitatud
comment_33526

pakuti siis vanaraua hinnaga 85 aasta bemmi ja mõtlesin et vean koju ära,võtan mõned jupid maha mis vaja võiks olla ja siis viin vanarauda edasi.

auto oli seisnud kuuriall 5aastat,ennem seisma jäämist jutujärgi oli tehtud mingisugune mootori remont ja vahetatud esitiivad,tagutiiva ääred ja karbid, ja tundub et nii on ka tehtud.

loomulikult oli auto kuurist kätte saamisega suured raskused sest kõik pidurid olid ajaga kinni jäänud.

lootsin et kui teise autoga tõmban ,lähevad rattad lahti ja kõik korras,ei tulnud. sai ühekaupa rattad üles tõstetud ja pidurid lahti pekstud. siis panin aku peale ja proovisin käima

peale mõne sekundilist ketramist auto käis :D ei suutnud mina seda uskuda ja ka vanad omanikud mitte.alasin 20 liitrit bensiini juurde ja hakkasin koju sõiduks valmistuma.

sidurit ei olnud :o

aga polnud hullu :D sain käigud vahetatud ka ilma siduri ja suurema raginata,loomulikult ei julgend ka terve tee pidureid kasutada,et äkki jäävad peale.

igaljuhul praegu on plaan auto nii korda teha et läbiks ülevaatuse,paar pindmist roostet eemaldada ja kui kellegil on huvi siis maha müüa ja sellest autost tulnud raha kõik kupeesse paigutada:D

http://pilt.delfi.ee...cture/13260675/

Muudetud , muutis dexter

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_33589

ma ikka üritan jah korrastada teda täpselt nii palju et ülevaatuse saaks ja siis edasi loodan et keegi ta ära ostab ja ilusasti kõik korda teeb

ja teie kes mulle postkasti selle auto eest vanaraua hinda pakute . . . :D mina sain eile aru et alla 600 ei müü ma teda ka ilma ülevaatuseta

• Autor
comment_33822

kui keegi osta tahab , siis hind olekski 600eur

vajab pisut pidurite kallal nokitsemist(1 tagumine piduriklots on katteta)

juhi iste on katki,kuidagi ära vajund kahtlaselt.

kerel on roostet ka loomulikult aga midagi läbivat pole leidnud

• 4 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.