Postitatud 12. september 20168 a Kui auto käima panna siis tahomeeter ei liigu üheski suunas.Milles probleemi vöiks otsida ? Mootoriks on 2,5 141 kw
13. september 20168 a Autor Spidoblokk vahetatud,spido töötab aga tahoks ei liigu,vana mootoril oli eraldi ostetud tahokas ja see toimis,signaal tööta
15. september 20168 a Tere. Kas mõni asi veel ei tööta? Kell, laevalgus? Minul oli selline probleem, et ei tulnud toidet poolele spidole.
15. september 20168 a Autor Mul köik toimib,ainus mis ei funka ongi tahokas Kui aku tühi ja keerad süüdet siis liigub a
15. september 20168 a Ilmselt siis pre masin ja mootorit vahetades aju juurest tahhoka signaali juhe ühendamata jäetud.
15. september 20168 a Autor On sellest mingit skeemi ka ? Kuidas vaadata jne ? Suht vöhik selle elektrisüsteemis osas
15. september 20168 a C101, pistikust pin 9 peaks olema tahhoka jaoks. Kui kerepoolses pistikus seal juhet pole, siis tuleb see sealt tahhokasse vedada. Pin 7 sinises pistikus, kui ma ei eksi oli tahokal. Muudetud 15. september 20168 a, muutis Chulo
17. september 20168 a Samas on pre-del mingi juhe vist sealt 7 klemmi alt tahokast juba veetud, aga ma ei tea täpselt kuhu, kuna pole endal otseselt kokkupuudet olnud. Guugelda! Minu teada oli kusagil armatuuris, kuhu tuli ajust signaal peale vedada. FL-il käib tahoka signaal läbi c101, mingil osal PFL keredel on eraldi pistik. Võid ka otse ajust sinna vedada.
17. september 20168 a Pre-del ei lähe süütesignaal läbi c101, vaid otse aju juurde (aju juures on originaalis eraldi väike pistik) Sellepärast swappides tahhokad ära kaovadki. Musta värvi juhe on pöörete-/süütesignaal, valge-kollane on kütusekulu/pihustite lahtioleku signaal. Äkki leiad sellist värvi juhtmed kusagilt kindalaeka kohalt ripakil..
Kui auto käima panna siis tahomeeter ei liigu üheski suunas.Milles probleemi vöiks otsida ? Mootoriks on 2,5 141 kw