Hüppa postitusse

Tahomeeteriga probleemid

Kui auto käima panna siis tahomeeter ei liigu üheski suunas.Milles probleemi vöiks otsida ? Mootoriks on 2,5 141 kw

Lahenduse pakkus valgma

Esiletõstetud vastused

• Autor

Spidoblokk vahetatud,spido töötab aga tahoks ei liigu,vana mootoril oli eraldi ostetud tahokas ja see toimis,signaal tööta

• Autor

Kellegil mingit mootori skeemi on pakkuda ? Et saaks juhtmed ülevaadata

Tere.

Kas mõni asi veel ei tööta? Kell, laevalgus?

Minul oli selline probleem, et ei tulnud toidet poolele spidole.

• Autor

Mul köik toimib,ainus mis ei funka ongi tahokas

Kui aku tühi ja keerad süüdet siis liigub a

• Autor

On sellest mingit skeemi ka ? Kuidas vaadata jne ? Suht vöhik selle elektrisüsteemis osas

C101, pistikust pin 9 peaks olema tahhoka jaoks. Kui kerepoolses pistikus seal juhet pole, siis tuleb see sealt tahhokasse vedada. Pin 7 sinises pistikus, kui ma ei eksi oli tahokal.

Muudetud , muutis Chulo

Samas on pre-del mingi juhe vist sealt 7 klemmi alt tahokast juba veetud, aga ma ei tea täpselt kuhu, kuna pole endal otseselt kokkupuudet olnud. Guugelda! Minu teada oli kusagil armatuuris, kuhu tuli ajust signaal peale vedada. FL-il käib tahoka signaal läbi c101, mingil osal PFL keredel on eraldi pistik. Võid ka otse ajust sinna vedada.

Pre-del ei lähe süütesignaal läbi c101, vaid otse aju juurde (aju juures on originaalis eraldi väike pistik) Sellepärast swappides tahhokad ära kaovadki.

Musta värvi juhe on pöörete-/süütesignaal, valge-kollane on kütusekulu/pihustite lahtioleku signaal. Äkki leiad sellist värvi juhtmed kusagilt kindalaeka kohalt ripakil..

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.