Hüppa postitusse
Postitatud

Sain täna mootori aiste vahele.

Küsimus tekkis roolivõimuga. Ei pane e36 roolilatti koos võimuga siis kuidas ära lahendada see potsik seal ?? Annab kuidagi ära deleteda ?? Ära võtta ?? Äkki mõni targem oskab nõu anda.

Esiletõstetud vastused

Paljud panevad vasaku mootorikäpa külge selle. Olema see peab, teine variant on ilma võimuta latt.

• Autor

mul ongi ilma võimuta latt, aga mis ma selle potsikuga teen seal ? kui mul niikuinii ei tule e36 võimuga latti ?

Kui sul on nii kui nii ilma võimuta, siis viska minema see potsik sealt. Ma ei tea muidugi, kas roolivõimu pumpa M50 pealt lihtsalt minema visata saab, pead vb mingi rulliku vahele panema.

Ilmselt ikka saab, lühemat rihma lihtsalt vaja.

• Autor

no ei lähe 1:1le see sinna kohe kuidagi, erinevad pikkused juba . mingi vahejupp on puudu minumeelest, sest alla teda küll ei sa panna (latti mõtlen)

pumba jätaks , potsik on juba alt ära, õli täis ja pimedaks v ma ei tea peab midagi välja mõtlema. kui mul roolivõimu ei ole siis pole mõtet ka sellel potsikul seal olla. lihtsalt mõtlen et kuidas see lahendada, et potsik ära. pumba jätaks aga siis on küsimus kui seal õli pole siis mis juhtub ? hakkab häält tegema ?

Muudetud , muutis ragnarm

Loe see teema läbi!

Võimuta ja võimuga latt käivad erinevatesse aukudesse. Väikesed vahepuksid on vaja ainult poltidele treida (või kasuta suvalisi mutreid).

Lisaks on sul vaja võimuga lati roolikardaani juhul kui autol originaalis oli võimuta latt peal. Pump hakkab ilma õlita kindlasti häält tegema. Ma teen sulle ettepaneku, anna mulle oma E36 latt kui hakkama ei saa ja ma annan enda võimuga E30 lati vastu. Kardaani pead ise leidma.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus