Hüppa postitusse

psycho

Foorumikasutaja
    144
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

2

Kõik, mis psycho postitas

1. psycho

O: ukse polstri

up
  2. psycho

o: lukku

olemas
  3. psycho

O: lukku

lukku
  4. psycho

M: lukku

on alles
  5. psycho

Müüdud: e30 316 (2,7)

kas pilte autost on?
  6. psycho

pakuge
  7. psycho

O: pre tagumist kroom stanget

need mis läbi käind mida ma nägin siin müügis olid kas roostega kahjustatud nii seest kui väljast,teised mõlkidega kumbki variant ei sobind kahjuks hind oleneb seisust aga midagi korraliku ma veel ei leidnud nii et ikka otsin, suvi kohe algamas pill võiks komplektne olla
  8. psycho

9. psycho

O: pre tagumist kroom stanget

väga oleks vaja pakuge midagi või kust saab mõistliku hinna eest uue osta
  10. kui keegi teab kust saab uue tellida andke märku
  11. psycho

lukku
  12. tere, olen hädas kuna ei leia selle kerevärvi spoileri katet, kui kellegil on see asi kodus olemas ja ei tea mis sellega teha siis hea meelega mõistliku hinna eest ostaks ära see osa mis on valget värvi kõik pakumised ps-i äkki keegi nägi kust saab seda netist tellida vöi poest osta !?
  13. psycho

O: ukse polstri

soov osta juhiukse polstri heleda coupe oma võib olla ka teist värvi pohiline et karkas oleks korralik käepidemeid ja alumist sahtlit otseselt pole vaja kõik variandid ps-i
  14. psycho

o: lukku

Tere, ostaks udutule elemente ainult või terved tuled võib pakuda ps-i
  15. tere, oleks vaja tagumist kroom stanget ainult metall osa keskmine ja mõlemad nurgad huvitavad ainult heas korras asjad kui kellegil on midagi pakuda siis ps-i koos hindadega
  16. psycho

Tere, soov osta küljekarpide laiendid väikse mõõduga rool küljekarbi katet huvitavad mis on sirgete otstega pakumised siia või ps-i koos hindadega tänud
  17. lukku
  18. psycho

Tagatulede tihendid

mine ehitus poodi sealt leiad sarnase materjali millest tehtud on sinu tihend ja ise lõikad uue välja ise olen teind sama asja ja kõik toimib vett läbi ei lase
  19. psycho

hädasti vaja reguleer seibid millega kõrgust muuta tagavedrudel asjaga kiire saatke ps-i või helistage 55 620 559
  20. tere oleks vaja radika plast katet autoks on preface rull 1986 aasta ja moto on m20b25 näeb välja nii: pakumised ps-i
  21. psycho

O:tuhatoosi

oleks vaja tuhatoosi korpust hea oleks kui tallinnas pm-i ja kiirem viis oleks 55 620 559
  22. psycho

M: kupee el. aknad

asjad on originaal ja pilt illustratiivne alles
  23. psycho

o: juhiukse liistu

otsin ikka veel
  24. psycho

o: juhiukse paneeli

up! kas siis ei vedele kusagil jalus?
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus