Hüppa postitusse

karlpoiss

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis karlpoiss postitas

1. Mõtlesin et näitan ka veidi oma hetkel käesolevat rulli. 2xel aknad, väike kompu, kesklukk, tulede regull, vb midagi veel.(kui keegi viitsib mulle tehase lisade listi siia sebida, oleks tänulik) Minukãtte saabus üsna nukral kuhul, esiots avariiline (osaliselt seda siiani), pidurid puudusid, iga ratas vaatas omas suunas jne... Asi liikus edasi suunal et oleks võimalik teda igapäeva autona kasutada... Tehtud sai:kerge pidurite rem/hooldus, rehvid/veljed (talve), mõned õlid/filtrid, esimene ots silmale vaadatavaks(eelnevalt avariiline) , prismast toonkile tagumistele küljeakendele(noh, nii möödaminnes...sai juba all parklas ka paigaldatud telefoni taskulambivalgel), lipp taha luugile, m-tech 1 rool, ja kindlasti miljon pisiasja mida keegi tãhele ei pane.. Peale esiotsa värvimist ei saanudki ühtegi pilti teha, kuna eipõlle ma naguinii ei vahetanud(pole siiani asendus tükk minuni jõuddnud) siis peksin vana ja kõvera enam-vähem jalaga sirgu ja lasin kerget värvitolmu jääki peale(õnneks) Ja siis ülejärgmise päeva hommikul, pärnu mnt. ja vineeri ristmikul(suunaga südalinna poole) otsustas eesolev e91'he juht vilkuva rohelisega üle panna(ise plaanisin tal kannul püsida), ent järsku otsustas ümber ja peatus peale stopp joont... no mina sealt tagant tulles ei leidnud küll muud peatumisviisi kui tema oleks soovinud Sellest pilti polegi, aga pilt sellest kui stange juba vahetatud: Suveks olemas japan racingu 16" kärjed(erilaiused) Laiaslaastus masina hetkeseis on selline (kuna üv ja kind läbi ja enam igapäevaselt ei sõida, võtsin talvekad alt ja plaaniks kere korrastama hakata mingihetk)
  2. Pikaks ta nüüd küll ei lähe ju :roll: Liiga lühike sõit on ju ka igav
  3. Ilmselt peab oma liikuri ka ära näitama ja kohale ennast vedima :wink:
  4. Täna nagu neljapäev :roll: Ise vb. isegi et jõuaks täna tulla, aga üksi ka nagu natuke igav passida
  5. Isegi mõtlesin et tulen aga täna olin õhtuses vahetuses tööl. Kui järgmine neljap. kuskil kogunetakse, siis olen arvatavasti kohal. 8) Praegult küll diisliga, kuid siiski e30´nega

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.