Kõik, mis trialboy postitas
-
V: 15 tollised väikse randiga veljed 4x100
ajaaa 195/55/15 tollised mingisugused rehvid on ka peal....täiesti sõidetavad
-
V: 15 tollised väikse randiga veljed 4x100
paneks vahetusse siis väikse randiga veljed. vahetuseks sooviks saada 4x100 15-16 tolliseid velgi hetkel veljed golf 2-l all Veljed asuvad Tallinnas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://auto.motors24.ee/vehicles/409771-BMW-316-1990.aspx?pg=0&sort=paid
-
müüa roolilatt siis :p võimuga
roolikardaan siis müüdud alles veel aind võim:P Loe müügiteemade reeglid läbi!
-
-
BMW 318i touring 2.0 '89
no ma vaatan homme siiis alumise osa numbri ka järgi kui sealt miskit välja loeb siis saab teada kas on puhtatõuline 2 liitrine või täitsa krants
-
BMW 318i touring 2.0 '89
Vat siinkohapeal ei oska ma enam miskit öelda
-
BMW 318i touring 2.0 '89
Aga nujh siis tuleb õihe 2,5 125kw vahele otsida mis siin muud ikka üle jääb
-
Paar pilti kui keegi tahab teha oma nägemus hinnast.mis aasta bemmi pealt ei oska öelda sain e30-ga kaasa selle ja on täiesti korras. Tel:58073393 Jarmo
-
BMW 318i touring 2.0 '89
Ta ei oska miskit öelda.
-
BMW 318i touring 2.0 '89
Lõpp ikkagist 731 aga aru ma ei mõista inimesed kes seda kuangi temaga koos ostmas käisid ütlesid eile veel et kindlalt 2.5 aga nu ju siis ei ole aga ise olen kunagi 2liitrist omanud ja see nagu ei läind nii hästi pöördesse ahh krt seda teab ma nüüd pettunud selles jamas oleks teadnud et see auto omab 2 liitrist mootorit poleks seda ostnudgi sellise raha eest.
-
Liikmete haridustase?
Keskeriharidus.....erialaks autoplekksepp maaler
-
BMW 318i touring 2.0 '89
selge eks siis homme vaatan kas siis on 2.5 nagu väideti et pidavat peal olema või hoopiski 2.0 .
-
BMW 318i touring 2.0 '89
e34 pealt oli see mootor tulnd ka....mis vahe neil koodidel on ?
-
BMW 318i touring 2.0 '89
täitsa 2.5 peaks ikka olema . mille järgi kindlaks saab teha ?
-
BMW 318i touring 2.0 '89
-
BMW 318i touring 2.0 '89
No see tuleb ikka asendada sel südamik välja koogitud...ühesõnaga peetis.
-
BMW 318i touring 2.0 '89
Tänud. algselt oli siis masin Haapsalus aga nüüd mingiaeg sai toodud Tallinna ja töö juures tõstuki peal üle vaadatud,et kere vajab ka nati tööd.....siit sealt tuleb lappida. Siis veel kui kellegil on pakkuda tagaluugile korralikku lukku koos võtmega sümboolse summa eest oleksin ka tänulik, kerel leidub ka mingeid mõlke ustel aga need kergelt likvideeritavad. mootor klõgiseb ka nagu õmblumasin mis selle heaks teha võiks ? ja siis kas siuksed surved on nagu mootoris head et kolmandas pütas oli 11 ja ülejäänudes oli 9.5-10 ? ise nagu mootritest väga palju ei tea . vändaga katuseluuk on ka ja mingi lsd all, kui keegi teab kuda kindlaks teha mis ülekandega ja mis tüübiga tegu võiks teada anda muidu vaadatakse sealt lipikult aga sealt ei loe enam miskit välja
-
O:piduri,siduri pedaale ja ehk oli pidurivõimendi
Ühesõnaga mul sõps pole eriline neti fänn aga nu paigaldas endale 141 kw kapota alla ja tahtis, et uuriksin kas kellegil on pakkuda ja mis hinnaga seda pidurivõiendi või mis see ka ei oleks see must junn(ümar siuke) seal kapoti all ja vaja oleks tal ka piduripedaali süsteemi mis sinna juurde ka ei käiks et seda sinna kinnitada ja siduri oma ka kuna tal oli algselt automaat. ette tänades Jarmo.
-
BMW 318i touring 2.0 '89
Peab hoidma... Ajaaa konks on ka müüa auto küljest kui keegi tahab
-
BMW 318i touring 2.0 '89
Tervist, et sai siis endale väikestviisi hobiauto ostetud teisele kõrvale siis. Sai siiis seepärast ostetud et noorelt lahkunud sõber hakkas seda ehitama aga nu jäi poolikuks...mõtlesin ja mis ma mõtlesin otsustasin ära osta ja edasi hakata tegelema sellega. mootorisk sisi 2.5 125kw, mis on peale tõstetud originaalis oli 1.8 väike 15 velg ka all, märtsi kuus jõuab saksat borbet a veljed kohale kõik 9 laiad. täisringtoon on peal. räämas sisu. armatuur oli ka pragusi täis nüüdseks on see ümber vahetatud korraliku vastu ja veel plastik detaile. Hetkel nagu ei oskagi miskit enam juurde kirjutada eks sisi vaikselt kirjutan siia juurde oma tegemistest. armatuuri ja muude juppide saamise eest suured tänud siimule.
-
LUKKU!e30 touringule armatuuri ja soendusradika
Olemas
- BMW 325 1986
-
BMW 325 1986
niisiis,et ei tea kas see vastab tõele või mitte aga üks tuttav ütles et äkki on sellel bensupumbal mingi löögiandur,et lööb selle välja ja sp ka ei tööta pump et kas siuke asi on üldse bemmil või mitte ise küll ei tea et oleks. Oskab keegi midagi öelda selle kohapeal?
-
BMW 325 1986
Bensupumba juhtmed asjad olid kõik ilusti ühendatud ja korrras ei tea milles asi küll. On võimalus auto ka ära osta mõne normaalse hinnaga,kuna endal hetkeseisuga enam aega pole sellega tegeleda vaja koolis käija varsti ka eksamid tulekul niiet pole erilist aega ega sissetulekut muidu jääb auto lihtsalt ootama aega mil kool läbi ja niikauaks jääb garaazi seisma.