Hüppa postitusse

trialboy

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. ajaaa 195/55/15 tollised mingisugused rehvid on ka peal....täiesti sõidetavad
  2. paneks vahetusse siis väikse randiga veljed. vahetuseks sooviks saada 4x100 15-16 tolliseid velgi hetkel veljed golf 2-l all Veljed asuvad Tallinnas
  3. http://auto.motors24.ee/vehicles/409771-BMW-316-1990.aspx?pg=0&sort=paid
  4. roolikardaan siis müüdud alles veel aind võim:P Loe müügiteemade reeglid läbi!
  5. Selle junni saa ka siis koos latiga ja hinnaks siis selle kõige eest 35 .
  6. no ma vaatan homme siiis alumise osa numbri ka järgi kui sealt miskit välja loeb siis saab teada kas on puhtatõuline 2 liitrine või täitsa krants
  7. Vat siinkohapeal ei oska ma enam miskit öelda
  8. Aga nujh siis tuleb õihe 2,5 125kw vahele otsida mis siin muud ikka üle jääb
  9. Paar pilti kui keegi tahab teha oma nägemus hinnast.mis aasta bemmi pealt ei oska öelda sain e30-ga kaasa selle ja on täiesti korras. Tel:58073393 Jarmo
  10. Ta ei oska miskit öelda.
  11. Lõpp ikkagist 731 aga aru ma ei mõista inimesed kes seda kuangi temaga koos ostmas käisid ütlesid eile veel et kindlalt 2.5 aga nu ju siis ei ole aga ise olen kunagi 2liitrist omanud ja see nagu ei läind nii hästi pöördesse ahh krt seda teab ma nüüd pettunud selles jamas oleks teadnud et see auto omab 2 liitrist mootorit poleks seda ostnudgi sellise raha eest.
  12. Keskeriharidus.....erialaks autoplekksepp maaler
  13. selge eks siis homme vaatan kas siis on 2.5 nagu väideti et pidavat peal olema või hoopiski 2.0 .
  14. e34 pealt oli see mootor tulnd ka....mis vahe neil koodidel on ?
  15. täitsa 2.5 peaks ikka olema . mille järgi kindlaks saab teha ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.