Kõik, mis ///Mario postitas
-
Lobamokkade rubriik
Toredad ja usinad moded võiks proovida korra foorumi lehele jutuka koha lisamist. et pealehel saab lobiseda ja niisama ringi käija foorumis 8)
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Mis punasega siis tomunud ka minul on. 1. taga pidurid tegin pimedaks kuna peale kolmikut lõhkes toru. 2. moto vända simmer tuleks ära vahetada, kuna lekib nagu mahla kask 3. BENSIINI PAAK ON IKKA PUUDU 4. taga ratta laager undab nii meeletult, et maantee sõitu ei kannata teha. 5. käsi piduri trossid tuleb ära vahetada. ah mis ikka vahepeal panin masinale BBS-id alla ja paigaldasin tagasi orginaal esituled. pildil veel Depo tuled ees.
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
nii vahepeal viitsisin pildid arvutisse panna mdia mustaga teinud olen alustuseks siis põhjamatt mille välja kiskusin ja ära pesin. ' siis väike põhja ülevaatus. millel siis suuremad kohad korda aaga ei jõudnud kõike ära teha, kuna nagu ikka on aja puudus ja eriti veel raha puudus. Et mix pidevalt oli juhi jalge alune niiske/märg Mis ikka lasin selle koha kindlasti korda teha. Ja tagaruloo sai ka õmblus masina alla saadetud. Nagu ikka kõik või korras olla aga kui tarbe ese on vana siis hakkab ikka kuskilt järgi andma. ja andis järgi otsa kodad mis on vist kokku kuumututud võõi mida iganes. igatahes tüdrukul mul on kogemused ja osavused õmblus maailmas siis proovisime midagi sellist teha mida pildil näha ja täitsa hästi jäi millega olen rahul. Kui kunagi viitsimist ja tahtmist on siis plaanin teha musta ruloo :twisted: :twisted: Et nagu jh esimest korda sai tehtud midagi sellist siis olen väga rahul ka sellega. Kui kellegil sama mure ja mõtleb ka midagi sarnast teha siis võtke minuga ühendust ja edasi küsin oma naiselt kas on nõus tegema
-
Lobamokkade rubriik
Ajee augusti kuu käes ja mõlemal autol ülevaatuse aeg Suht kindel on see, et üks masinatest jääb seisma kuna ei läbi mitte mingi nipiga ülevaatust ja selle korda tegemiseks pole hetkel raha. Punasel ka krt tegin tagumised pidurid pimedaks kuna üks toru mõtles peale kolmikut lõhkeda taga.. Krt ajab müügi isu ikka peale.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kui keegi areenale ilmub äkki on touringu tavalist tagumist kõlarit üle arust. äitäh eest võtaks ära.
-
318iS '90 - m20b20
heh mul mustas kuudis oli sama makk sees aga nüüd on kodus ja olen ehitanud sedasi, et saab toas kuulata.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
näitan ka vist oma kuuti
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Kui ma ei eksi siis buss on parem poolse rooliga ja seda eestis oleks raske arvele võtta :roll: Loodame, et masina süda ikka korda saab ja kestab edasi :wink:
-
Ei no väga hull ei ole tegelt midagi vaid vaikselt ostan jupid ette valmis ära ja äkki ennem talve jõuan ära teha. Zhaft ostu ajal sai ikka natuke küsitud ka, et mis masinal tehtud aga need mis nimetati neid pole küll eriti tehtud. Kui mäletad tegelt mäletad väga hästi mis seisus rullid rihm ja eriti veepump oli. Kui ei oleks kohe vahetanud siis veepump oleks mingi äkki 500-1000km lennanud kui no see loks oli ikka suur. Aga mida hakkan alla ostma. Sharniiride ja pukside osas tuleb Lemförder. Pidurerid hakkan uurima, et midagi kesmise hinna klassi ostan. Amordid kas nüüd bilsu b4 ja edasi. Hakkan arveldama
-
Nii mida autost veel rääkida, ei olegi enam midagi head rääkida vaid MEGA suur pettumus masina puhul ja ütleks nüüd küll, et see summa mis maksin masina eest oli ausalt öeldes kallis. Aga mix kallis. 1. Kõik piduri klotsid mega kulnud raud rauaga juba + veel kettad krt kõverad. 2. Terve veermik on perses, kõikidel sharniiridel on loksud+puksid on täitsa läbi. 3. Roolis on loks kuidagi imelik. 4. Avastasin, et esisilla tala on suht läbi roostetanud leidsin läbiva augu.( imelik on see, et kere on hästi säilinud :roll: ) 5 Sidur teeb tempe imelike. Kardan, et hakkab läbi minema. 6. Käsipidur ei tööta ammugi. 7. Kahtlus ka amortide suhtes, et suht läbi omadega. 8. 4-st bbs veljest üks on vist ka kõver aga ei ole kindel. 9. taga sild tuleb ka üle teha. Oeh jh igatahes suht läbi on masin tehnika poolelt hakkab tekkima kahtlus, et jätan masina heina küüni alla seisma ja ostan tasapisi jupid valmis ja prooviks korraga ära teha. Aga imelik ongi see, et kuidas krt kere säilinud on olen kõik kahtlased kohad läbi koputanud ja kõik on tugev. Ei taha küll pahasti öelda aga auto eelmine/eelmised omanikud on laisad olnud ja pole hoolt kandnud Aga tahaksin masina väga korda teha ja siis moto vahetus ka äkki. Universaal masin on igati praktilisem Elu on lill kui saab garaasis rulli remontida. :wink:
-
KRT Tiit sul on jutus point sees
-
318i M-technic '86 - Maero
Mis autost ka head saanud on huvitava vidina ostsid mul sõbralt ära aga ootan huviga tulemusi
-
Nujh kas ka see m43 vaevab ära ennast ja kui kerge seda peale on paigaldada Usun tõesti, et see võib juba parem moto olla rulla kerel. Aga kas üldse kellegil siin foorumis see moto peal on ja kuidas seda teha ?
-
Hmm kus kohas mind sedasi märkasid Ega no eks hetkel on see värv ajutine asi ja tavaliselt need ajutised asjad jäävad ka. Plaan nagu on ennem aasta lõppu üle värvida aga jhm kui raha ikka pole piisavalt siis ei hakka see tegemine ka nii lihtsalt peale, kuigi midagi keerulist polegi auto ära lihvida mõne koha peale pahtlit ja olemas ongi ja keegi kes värvipüssiga üle laseks. Aga no hetkel see värvimine on väike mure suurem mure on motoga lekib nagu mahlakask. Otsa vända simmer arvatavasti on õhtal ja sellle tahaks ära vahetada ja siis moto hooldus (Rullikud, õli, filter, õhufilter jne) Eks näis mis masinast saab. Loodan, et teenib veel mõni aasta sõitudega mind.
-
IS lisa on juba peale lume sula ilusti ees. Aga no eks esipõll on saanud kannatada ja lisaga on näha kuskohast on vaja natuke põlle kohandada Ega jh endale ka ikka meeldib kuut kuidagi rohkem Ja see kuut on kuidagi üldse ülbem kuna kõik klaasid on toonitud (v.a esiklaas kuigi sellel ka toon riba ) Eks kui nüüd tööga saan hoo sisse siis näeb mis saama hakkab aga ennem punase ka saama korrelikumaks omal. Huh kaks autot on natuke üle jõu
-
Heips külarahvas! Nii mis vahepeal kuudiga teinud olen siis. No esiteks enda ema tegi ühte tempu ja tal kukkus piima purk maal autos ümber ja sain siis korralikult mässata masina kallal kuna kõik juhtus esmaspäeval ja mina hakkasin autot puhastama seest laupäeval suht meeldiv lõhn oli ikka (õige maapiim siis ). Nii mati väljavõtmine läks väga lihtsalt võiks isegi öelda tuli ilusti välja ja tervelt sain kätte. Pesin põrnada matti siis mingi pool päeva ja leotasin hoolega, et see piim välja saada Aga kui matt väljas oli siis lasin põhja ära keevitada ja üllatavalt vähe oli vaja teha. Ükskorgi koht juhi kohal oli läbi roostetanud ja esinurgad ka hetkel suht nii ja naa säilinud aga nendega ei võtnud erilist hoogu üles pigem lasin kinni keevitada korgi augu mis vihamse ilmaga tegi juhi kohta märjaks. Kokku panemisel polnud ka raskusi suht sama aeg läks mis lahti võtmisel auto salongiga. Ja veel Einari käest sai tutikad Master suvekad, kuna vanad rehvid olid jube kandilised. Ja veel Siimu käest sain igati korras tagaluugi mis ootab peale paigaldamist Plaanid: esisild korda teha. tagaratta koopas paremal poole väike keevitus vaja teha. Ja eks näis mida veel avastan. Aga masin on kere poolest tugev ja seda rohkem tekitab isu seda ehitada :wink: Kahjuks hetkel pilte ei ole kõik on digikas ja see on kodus, Aga pildid lisan kunagi hiljem.
-
Lobamokkade rubriik
No ma ostaks mingi masina selleks Ja kahte autot ma küll ei viitsi käsitsi nühkida
-
Lobamokkade rubriik
äääää kas keegi teab kus saaks hea poleerimis masina või vahatamis masina ?? ja mis hinnaga. ei viitsi vaha käsitsi peale kanda jne
-
Lobamokkade rubriik
http://forte.delfi.ee/news/auto/eksperiment-mis-saab-uhest-bmwst-parast-selle-surma.d?id=48920337&l=wdelfi
-
Lobamokkade rubriik
Tean tean Kuigi siim tegi selle auto pealt mulle ühe hea vinge kingi sünnipäevaks
-
Sünna ///Mario pool
aa oih krt wabbit oli ilusti kohal Mul läks lugemine sassi
-
Lobamokkade rubriik
Krt see rull jaba vahel sita keema ausõna kui nii lihtsalt tuleb põhjamatt välja aga kõik räägivad, et tuleb suure surmaga välja. parem võtke päikest ja põletage selg ära siis on elu lill mina täna ei maga selili , kuna mässasin auto kallal. Õllet jookseb nagu oja mina joon kge viina ka
-
Sünna ///Mario pool
Krt mida lakute rulle pean sünnat ja ei kedagi käisid kohal aint tiit ja einar. veel ka zhaft ja mairog. Saun mega hea ja kuum. õllet jookseb nagu oja. Viina on veel sügavkülmas küllaga mida ei julge veel puutuda. OEH mix keegi ei tulnud appi. Mina olen suht nata joogine aga auto vaip on pestud. Lähen sauna,
-
BMW 324td Touring '92 - Henri
Ega jh ega kui must ja punane kuut kõrvuti on siis suht mahe vaade kuigi minu masin oli suht porine Oleks võinud enda masina ka puhtaks teha ja siis asju vaatama tulla
-
Sünna ///Mario pool
Heh No kui ilm on hea ja ilus siis teeks nv kogunemise minu pool kellel huvi jne. Soovitan telgi kaasa võtta jne Et õige aeg on 1. juuli aga pean sünnat 2.juulil see on laupäevane päev ka. Kes mind hästi teavad on oodatud :wink: