Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. no eks näis mis sumpsiga ennem teen lasen ühe tsingi purgi selle peale ära tühjaks ja siis kerin selle alla ära. no kui lasin klaasid ära mõõta siis läbi nähtavus on mul 48%. Kisun kiled maha ja plaanin mingi kile ikka peale panna.
  2. Nii vahepeal siis sain oma südame ka rahulikumaks ja sain kindla vastuse, et on natuke üle see toon klaasi %. Käisin teises TüV punktis kus tehti tasuta kontroll klaasidele, väga head vennad teevad tööd seal. Ehk siis nokin maha ja vaatan pärast, et mis toon orginaal klaasil on. Ja siis panen selle kile peale mis teeb lubava %. pakuti, et võiksin paigaldada mingi turvakile. Vahepeal siis soetasin eixi käest viimase sumpsi püti ja panen selle ka ära alla lähi ajal ehk siis TüV-ist saan läbi. Kuigi küsimus, et kas mingeid sumpsi otsasi on kuskil müüa, et mul oleks vaja teha sumps kahe otsaliseks, kuna taga põlle on lõigatud parajaks kahe toru jaoks. Ja lähi ajal siis üritaks ära osta taga kettad, taga klotsid, käsipiduri trossid ja esipiduri uued torud.
  3. Kahjuks ei saa tulla lähen tüdruku ema sünnipäevale.
  4. ei jõudnud kahjuks jõudsin ise alles mingi 20 läbi tallinna sisse ja sis kohe tulin otse kontorist koju. ähk järmgine kord siis.
  5. Tsuktsile kingitakse mootorsaag Druzba,kusjuures uueks päevanormiks on 5 ruumi puid.Tsuktsile oli see enne käkitegu.Alustab lõikust.Lõikab ja lõikab,kuid päevanormi täis ei saa.Ka järgmistel päevadel ei tule üle 3,5 ruumi.ülemused mõtlevad,et milles on asi.Lähevad asja uurima.üks komisjonist näitab,kuidas tema Druzbaga saeb.Tsuktsi vaatab ja imestab:"Kui mina saagisin,siis ta küll ei põrisenud!"
  6. Sama siin kui tööpäev lõppeb hästi siis äkki jõuan ka. Sain jh üllatavalt ägedale objektile. Kiman vene piiri poole isuga rakverre.
  7. Alles nüüd krt NFS võttis E30 mängu jh krt mix ennem ei ole võetud. Kui see on uus ja värske mäng siis minu läpakas ei jõua seda vist vedada.
  8. No minul tehase tooni küll ei ole, kuna taga luugi klaas on ilma toonita. Eks näis üks sõber hakkab sellega mässama mul tahab ise sinna TüV punkti minna ja meestega juttu rääkida, et mix enneme ei mõõdetud kui tehti kraaps sisse. igatahes mul nüüd oleks vaja leida taga kettad korralikumad, kuna minul üks on läbi omadega kõver ka veel. imestan, et TüV punktis seda aru ei saadud.
  9. ///Mario vastas Trax teemale, kohas Autod
    Sry OT aga vaadates motors24 kuulutust näitab, et diislil on 120kw ?? kas on ka nii või ma ise tean valesti palju sellel kw olla võib ?
  10. Ma üritan ka vist tulla kuigi hetkel ei ole veel kindel.
  11. Maa/maja alune parkla on seal soe jne. Küll üles leiad kus tuleb alla sõita
  12. tundub nii jh vist aga nüüd hakkan ülejäänud vigu korda tegema ja toon kile ma maha ei noki kui lähen tagasi sinna ja lasen ülemõõta selle tooni, kuna tõesti mulle ei pandud seda masinat külge. Ja terve auto küljeklaasid ja sama tooniga.
  13. Siis kui ostu kuulutuse pilt oli üleval kui auto ostsin ja näha mis toon on.
  14. Ega ma nüüd ei mõelnud, et esiklaas vaid juhi ja kõrval istuja. olen vist valesti väljendanud teemat.
  15. No kilele tõmmati jutid sisse ja vsioo. Hetkel meelega ei kisu maha seda, kuna üritan kuskile mõõtma minna ja uurida mis jama on. Need kes näinud on mul autot kas siis tõesti on jube tume ?
  16. No jh aga minu kilele tehti kraaps sisse ja hetkel meelega ei võta ära, kuna tahan minna kuskile mõõtma. Seal ei hakatud mõõtmagi. Eestis ei tohi midagi olla autol muudetud. Hea, et velgigi võid vahetada. Hetkel siis otsin sumpsi koos klambritega ja ostan uued käsika trossid ja esipiduri torud. ähk saab läbi siis
  17. Ei hakka müüma palju asju on tehtud juba. ja kui uue masina ostan siis seda hakkan ka remontima. Kui need ära teen siis auto peaks rahulikult edasi veerama ja kõik. Ja ma ei müüks seda autot odavalt ära ka. Touringu hinnad on päris kõrged juba ja korras kerega.
  18. Mingi ise aretatud on seal all ja sumpsi otsad on lihtsalt otsa keevitatud. Vist see siis ei meeldi ja all on ka see trosside najal. Eks nüüd vaatan mis nüüd vaja pean ära ostma ja uuele katsele. Eks mingi autoga peab ikka vastu pükse saama.
  19. No mis siin enam jutule saada vead on kirja pandud. Ja korduvat peab seal tegema kus alustasid ju ? KRT ma mädanen selle auto kätte ära, mul ei ole kuskil teha seda raibet. OEH
  20. ÄÖÄÖÖÄÖÄÖ V.I.T.T.U KÕIK KÄisin TÜV ja mis ma sealt sain korduva templi aajeeee nagu mul on raha mille eest parandada. esiteks pean sumpsi uue alla leidma Öeldi, et ei sobi. kÄsipidurit ei olegi. KÜlje klaasidelt kile maha vÕtma, kuigi on mingi vÄike % lubatud ja minul on see vÄike ja nÜÜd tahan minna mÕÕtma neid klaase. ja Ühe esipiduri toru kummi osa oli liiga prahuline ehk see uus osta . TRA kas ma saan selle auto Ükskord normaalseks ka. Ma ei kujuta ettegi kuidas fuck eelmine omanik kÄis hea tutvus pidi ikka olema. Aga ma teen selle auto korda ja proovigu krt veel vigu tulla vsiooo Ootame siis millal rikkaks saan ja masina korda tee. KÜll minul tulevad ilusad jÕulud !
  21. Kas siis M43B18 moto ??
  22. sain idee el.akna jaoks
  23. Rehvid asuvad Tallinnas! Soovitan kohe helistada kui infot vaja, saab kohe inimese kätte
  24. Ei sa küll aru mida mulisevad aga jhm video pilti nähes siis tehti väike avarii http://www.hullumaja.com/?pg=main&i=515714
  25. Uskumatu ikka Ma enda kuudil lõikasin vist katuse maha, et üks suur kast sisse mahuks :D http://itnurk.com/urod/25536/

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.