Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Tõmba ilusti otse üles siis ikka. Kes krt teab äkki mõni hull lasi silikon liimi täis.
  2. Üritan kohal olla aga nata hilinen. Ja loodab, et ilma ka on, kuna on läinud pilve :-D
  3. Pealkirjast siis näha mis soov on. Tahan teada kus kohast saab uusi esitule klaase ? normaalseid ja korralike.
  4. Kas keegi on ka sõitnud sellise kütusega nagu 95 nitro3000 mis on alexalas saada. Krt räägitakse küll, et peaks vähem kütet võtma jne aga hui ka ju. Krt pigem tõusis minul see kütte kulu. Ja siis veel olen jutte kuulnud, et puhastab ka. No loodan, et tegi ka siis midagi.
  5. Nujh. Pole eriline aktiiv woofri fänn Mürts võiks selline olla mis käib vahel endast ka läbi Aga isegi olen korra aktiivse woofri peale mõelnud jne. Kus saaks veel eest taha korraliku + kaablit osta ?
  6. huh jh kas keegi teab kus saaks E30 touringu jaoks 12 tollise basskõlari kinnise kasti jooniseid mis sobiks autole sisse. Hetkel on autos Touringu jaoks lahtine kast mis on aint natuke suur ja tahaks kuidagi ruumi ikka autole juurde ka. Netis leidsin niisama midagi huivtavat http://retrorides.proboards.com/index.cgi?board=pfsw&action=print&thread=108276
  7. Õhtust rullnokad ! Vahepeal sai masinaga käidud tegemas pikemat sõitu. Paak täis ja Vormsi saare poole minema. Ja saarel ööbisin autos, taga istme selja toed alla madrats sisse ja voodi olemas. Aga jhm ma olen natuke pikk autos magamiseks aga neiul oli ruumi küll Mis mind üllatanud on see, et masin ei kordagi ei turtsatanud. Kahtlustan, et eelmine pool paaki sain vist s***a kütet väga kahtlane ütlen ma. Loodan, et rohkem sellist moto poolset probleemi ei tule. Vahepeal olen vaikselt plaane hakanud suunama kere töödele, et talvele vastu minna. Aga tegemist tahavd tagumine sild ja kõik laargid vahetaks ära. Puhkuse ajal loodan, et saan põhja ja salongi esinurgad ära keevitatud, kuna tagumised korgid juba on ikka suht läbi omadega. Kui eelmine suvi võtsin salongi põhja välja siis juba tegelt oleks võinud ära võtta need ja kinni keevitada selle augu. ringi trippides saarel oli palju veeloike metsavahe teedel ja mis olid kohati suht sügavad. Ja nüüd on tagumiste istujate jalge alune niiske/märg. Peab ka tagumise põlle parempoolset nurka üle tegem. Ah mis ikka tegin ka väikse klõpsu masinast vahepeal. Kui sobib võin kalendrist ka osa võtta kuigi selleks on plaan minna pildistamsiele. Maal kodu õues põõsa taga piilumas. Voodi ase autos Väiksed klõpsud mida üritasin teha ka. Ja tripi lõpus juhtus viimasel päeval see, et juhipoolsel esi lähitules tekkis pragu sisse. Kahtlustan kas väga suure padu vihma pärast või võisin saada kivi kuigi täked ei ole kuskil. Või üldse kui sattusin sügavamast veeloigust läbi metsa teedel.
  8. ÄÄ kas on keegi siis siit foorumist kes sellise tööga tegeleb mida ma soovin muidu läheb kuut rooste ja auku.
  9. Kas keegi on osav keevitaja kes teeks mul auto põhja nata paremaks. esinurgad põhjal, taga koopas üks auk ära teha ja tagapõll vajab keevitamist. Hiljem lihviks siis alumise karbi ääre üle ja esitiiva ääred ja uus värv peale alumisele ringile. Kui suur hind sellel tööle võib minna ? Aug kuus saaks auto puhtakse teha seest.
  10. http://eestielu.delfi.ee/eesti/jarvamaa/turi/elu/foto-turi-linna-vahel-soitis-ringi-mataskatusega-auto.d?id=64622568 Kas keegi meiei foorumist ?
  11. Hmm siis on midagi umbes, et masin lonkab ?
  12. ÄÄ oska keegi seletada mis vidin see piduri võimu all on natuke eespool, mingi toru tuleb sisse laske juurest peale siis on mingi andur ja jõuab kobakani. Igatahes on see, et auto kukkus jälle krt puterdama nagu elajas kiirenduse ajal tõmbas no nii kooma et pea oli esiklaasis kinni. Võtsin pistiku lahti masin kohe tõstis pöördeid ja rahunes maha. Sai sõita juba inimese moodi. Olen kuulnud, et nimi on söefilter ? Aga jhm tahaks teada mida see kobakas teeb, et sedasi mõjutab pistiku lahti võtmine ?
  13. Suured Tänud ! No ütleme, et sain jh ilusti liikuma sain selle jõnskutamis probleemi ka lahendatud Viga oli selles, et olin unustanud tühikäigu moto juhtme lahti ( olen ikka tainapea) Täna lähen käin veel pesulast ka läbi, et auto ka säraks
  14. ///Mario vastas Leks teemale, kohas Küsimused - Vastused
    Eix kus sa oled, abi vaja ! Ma olen aint ühte otsa näinud, krt lähen vaatan ka järele.
  15. ///Mario vastas Leks teemale, kohas Küsimused - Vastused
    Ma ütleks, et ei pea pabistama, kuna mul mõlemal sama juhtme ots ripub. Eks see ole jälle mingi lisa teema. (paigaldus valmindus)
  16. Küll on see eesti ja euroopa riik tore mitte midagi ei tohi väljast sisse osta, pead kohe 5 kordse hinna maksma. pläh küll kuidas sellist asja ei ole eestis müüa ? eks kannatab aug kuuni ära.
  17. Kas on kellegil ideid veel pakkuda puhstamiseks ? http://www.autonet.ee/uudised/autouudised/52275 otse murule
  18. Kui väga see ikka haiget teeb ? vaja aint üle tuisata ja kõik vana värv suht koorub ka, et peaks suht ludinal tulema
  19. Nii mehed tõsist abi on vaja nüüd. Vaja nüüd leida hea lahendus singeri õmblus masinate jalgade värvist puhastamist. Kas kellegil on Tallinnas liivapritsi pakkuda jne ? Kuna tõesti kiire on ja neid on vähemalt 13 tk. Muidu nõmme Sõõriku kohviku lauad jäävad koledaks oranziks
  20. Mul vanad on kuskil maal jne. Arvad, et suht uued küünlad jamavad ? Keegi tark võiks korra auto peale istuda ja ühe proovi sõidu ajal kuulda või tunda mis toimub. Krt pean kähku tegutsema, kuna 7 ja 8 juuli vormsi saarele sõit.
  21. Huh jh sai natuke esiotsa sirgemaks tehtud. Tänud H.C.H-Motorsi garaasile kus sain esiotsa korraks lahti võtta sirgeks midagi taguda ja tagasi ette panna Aga mind ikka vaevab see jõnksutamine selline hetkeline on see ikka. Eriti just kiirendamise ajal. Ei suudagi aru saada milles viga on Väike pildi teemake ka siis aga lanseka otsad kunagi uuesti lahti võtma ja korda tegema hetkel sai lihtsalt nina sirgeks tehtud põlle kinnitus kohad said kannatada mis on esi raamis küljes kinni. Aga muidu jh aint otsad lõi nata lõmmi pikemalt edasi ei läinud. Kapoti all ei mingit lohku murenemist jne. VEDAS õnneks asi on tehtav. Haameri vars on sirgelt kõrval püsti. Juhi poolne ots. Kõrvalistuja poolne. Juhipoolne sai kõige suurema põksu ikka. Kõrvalistuja oma juba leebem.
  22. Nii vahepeal olen märganud, et kiirendamise ajal hakkab see jõnsku teema pihta. Krt kas siis bena pump ei jõua peale anda? kuigi krt kuidas see tempiga seotud on jne. Ja nüüd pean hakkama esiotsa sirgemaks tegema. Suutsin oma teise masinale tagant sisse kiirendada õnneks punasel aint stangel kriim ja tagapõllel väike lohk mille tõmbasin välja. Aga mustal nüüd vaja uut stranget. Huh jh nagu needus nende autodega.
  23. ÄÄ kaks kuud uued NGK küünlad on peal. Jagaja kaas on kuiv kuna ennem seda uue anduri peale pankut sai ülevaadatud. Kahtlen, et küünla juhtmed äkki. Aga kes krt teab jagaja kaas võib peetis olla väga napilt jne. Peab lahkama hakkama muud ei midagi.
  24. Oeh jh ! Vahetasin aju temp anduri ära (maksis poes 6€) ja ikka ei taha kuidagi käija. Naljakas on see, et kui oli ajutine andur kapoti all mis rippus lihtsalt juhtme otsas siis kordagi ei jõnksutanud mnt peal sõites. Täna sõites mnt peal uus andur peal jõnksutas iga mingi paari km tagant. Võtsin korra lamnda lahti, et äkki see paneb villast aga ei sama jõnksutamine. Kas nüüd siis on Õhulugeja peetis, bena filter umbes, küünla juhtmed,..... Palju varjante on krt. Huh küll oleks parem töökoht viskaks juba selle abimoto vahelt välja ja paneks ka siis mootsa m50b25 ähk.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.