Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Kanal on olemas kui isegi väga vaja siis saan sõbra angaari tõstukit kasutada. Aga se ka, et minul on veel se tore tagasild Trummel piduritega või pole kettal ja trummlil vahet ? Eks kasutan uuesti oma abiväge kes alati on aidanud teha autot :D tuleb õlut siis osta selleks õhtuks palju 8) Hinnad ka tunduvad täitsa ok laagritel.
  2. Hei Nüüd on tekkinud uus mure Tagaratta laager :? Küsimus siis ongi selles et kui keeruline selle vahetus on ja kaua aega nõuab ? Pole ise sellist tööd ennem kunagi teinud. Vastikult undab ikka kui sõita pikka maad. ///Mario
  3. ega jh alguses vaatasin, et täitsa sarnased tiivad ja sama kohapeal augud. aukudega läks vähemalt õnneks midagi ei pidanud puurima 8) ukse poolt ääres lõikasin plekikääridega natuke äärt ära (ülevalt alla poltide vahelt siis) ja siis läks paremini kohe. aint kus polti ei saanud vahele panna oli se koht kus on Stange ääres olev hoidja vi kuidas seda nimetatakse. Kapoti joon jäi ka täitsa ok aga mingi päev natuke sätin seda aga jh ma kardsin ka, et läheb oma pool päeva vähemalt aega, ärkasin selle pärast varem üles 8) Küsin kohe kuidas need B osa tagatiiva ääred istuvad ? kuna need ka varsti ette võtma. Juhi ust hakkan ka otsima kuna selle alumine äär on omadega suht läbi aga se ka tuleviku plaan. Hetkel on se, et lähi ajal nüüd ülevaatus puntki ja laskma amordi testi teha, et saada paberi garantii jaoks. Üks esi amort andis otsas pool aastat vanad kurjaks teeb :evil:
  4. Back to the work Nii sain ka sellest haigest häälest lahti mis rooli võimu süsteemis inises. Asi oli selles, et roolivõimu pump oli omadega läbi ja tegi jubedat häält. Vahetasin selle ära ja vaikus tekkis salongi kohe Hetkel on aint rooli kardaani rist mis teeb natuke kolksu aga se ka lähi ajal on tegemisel. Täna varahommik viitsin ka uue parem poolse tiiva külge panna 8) sellele näitasin nätkue plekikääre ja istus kohe paremini ette. Tõsi on se jh, et B tiivaga on jamamist, üksi paigaldasin seda ette mingi 1,5 tundi Hetkel siis ajutine punane peal kuna ülevaatusel sellise auguga poleks vist läbi saanud mis ennem oli Ja lõpuks siis täielikult paigaldasin ka ette oma tahetud esilisa Pildid siis kunagi hiljem kui teen. Ilusat sügis ilma :twisted: ///Mario
  5. Mina ei tule kuna lähen ära maale autot nokitsema Ei hakka selle pärast laupäeva hommikul linna sõitma ja tagasi raha pole jne Aga head üritust minu poolt :: ///Mario
  6. Heips Nii sai mingi nädal kaks selline asi tehtud, et roolivõim peale tuunitud. Tänud Tiidule kelle käest ma sain selle siis, kuna enda vana latt oli omadega vi***s. Aga esimese korraga ma seda tööle ei saanud ja nüüd siis lõpuks eile sain vajaminevad jupid külge ja rool on mõnusalt kerge Tänud MairoG kellega lõpp töö ära tegime. Aga pisike mure on ikka võimul kuna mingi pisike hääl on ikka mis mind häirib loodan, et leian selle pisi vea üles. Eks näis mis töö järgmine on 8) ///Mario
  7. Hmm rahu nüüd. Ega ma nüüd mingi hüper madalat masinat ei te natuke jäigemaks tahan saada ja natuke madalamaks kuna iilge jeebik on. Tahan välimust muuta. Eix tahad öelda, et sul on orginaal kõrgus ? Tiit mul olid talvel m+s rehvid mille polnud naelu ja no kinni ma ei jäänud oma lollitamiste pärast sain omal jõul välja. Et kui kellegil on pakkuda madaldust siis -40 oleks ilus pakkumine. Esi lisa pärast ei pea ma põdema kuna se venib ikka päris palju :twisted:
  8. No se madaldus on ka pisike mis ma teen ja ennem talve suht savi peaasi, et rehv hea oleks millega edasi ronib . Udukaid kasutan ikka suht tihti, et näha öösel sõita Vähemalt ma ei pea ka kartma seda, et lisa võin madaldusega ära lõhkuda se krt venib mega palju
  9. Nii hetkel siis tehtud natuke tööd jälle masina kallal. Lisandus roolilatt võimuga 8) (hetkel veel pole täielikult valmis) Vahetuse põhjus selle pärast, et vana latt tegi jubedat häält jne. Siis ka lõpuks sain ka omale ette lisa ka ära mis on vaese mehe IS lisa Vajab veel korrastamist ehk nuputan kuidas kõige mõistlikum seda paigaldada on. Loodan, et ennem talve saab mõned vead veel kõrvaldatud. AA ja plaan siis lõpuks auto madalamaks ka saada :wink: [size=8]Need orginaal lisa kinnitused on selle pärast näha, et pärast pilti panin õige tagasi aga selle lisa lõikasin natuke äärtest lühemaks, et pärast lihtsam ette panna[/size]
  10. mingi kaks kolm pilti tegin aga edasi ei viitsinud teha siis läksin ära sauna 8)
  11. No kui ülevaatus ei sõida siis mina trahvi maksta ei viitsi ja no siis läheb küttele ka raha vaja
  12. Eks ole näha kas ise ka kohal kuna autol kohe kohe vaja teha ülevaatus ja siis vaatama kuidas raha seis on
  13. Et siis vist selle aasta viimane grill minu pool koos jutuka inimestega. Võivad ka tulla inimesed kes on huvitatatud sellest üritusesest. Aga ööbimist ei oska pakkuda enam eriti ei telgi ka 8) Soovitan kaineka leida. Enda poolt pakun siis ka veel Kuuma sauna. 1. ///Mario 2. Tiit 3. Einar 4. P2hkel (kui pole väsinud peale finaali) 5.EesNahkHiir 6.... 7..... 8. 9. 10. 11. 12. 13. ..... ....
  14. Ma ei ole kitsi Kui sa leiad mulle midagi huvitavat ja head siis võin ehk loobuda neist aga ma mõtlen veel.
  15. Tegin mõne pildi ka 8) Ja päeva i punkt Sünge Vesist ilma :twisted:
  16. Loodan ise ka kohal olla, kuna homme esimest päeva praktikale ja ei tea kaua seal aega võib minna 8)
  17. Heipa Autol on siis tegemisel uus tiib. Saab punase värvi selga ja on uus tiib kõrval istuja omal on hetkel mega AUK Kui nüüd võimalik siis lähi ajal sebima korraliku võimuta rooli lati 8) Vahel on ka mõni korralik klõps autost natuke vihmane ja porine ilm oli aga se teeb ka vahel ilusaks pildi.
  18. Et teeks kooli algus puhul väikse kokku tuleku A Le Coq areenal võiks olla kui ilm lubab Neljapäev äkki siis ikka Ilusat Sügis algust. ///Mario
  19. Aga kui ma need viin esisuuna tule sisse kas siis ka jamavad. gabariidid on siis ju suunatules. 8)
  20. Ega jh tagatuled ongi sul liiga tumedad Aga kas tõesti on nende kulmude pärast ka iilge paanika ??
  21. Veel olen koolilaps Aga selle eest ma õpin kiiresti 8) Hetkel ei tea mis järgmisena autol ära vahetan arvatavasti taga sillale lähen kallale vaatan kui hea/halvas seisus on. Aga kui midagi ei ole siis sõidan nii kaua kui midagi jälle tekib. aint käigukast on kahtlane aga eks näis. Päikest Ja Äikest
  22. Eix ära alahinda mind: Ma oskan ka auto kallal tööd teha Ma õpin ikka vahel, loen ja kuulan mõnelt targemalt ennem jutu ära ja siis hakkan tegutsema 8)
  23. Tere E30 pere Väheke juttu jälle siis. Sai siis tehtud esisilla veermikul nata remonti kuna pidin juba sellise kolksuga kurdiks jääma ja olen saanud vahel nata tööle ka ja kogun raha remondiks ja alustasin esisillast. Üllatusi oli palju vahetuse ajal :? Kuna mõned osad olid b osad ja se oli kohutav kuidas need küljest tulid hea, et all püsisid :shock: Alla läksid kõik jupid Lemförderi omad 8) Ja suured tänud MairoG ja Zhaft. Suvine päkapikk käis külas Autol olid ka mõned jupid täitsa orginaalid ja vahetatud sai ( aega võttis aga valmis sain )
  24. Se kelle käest sa selle vidina ostsid on üks mu sõber Eile jutu ajamisel hakkas rääkima, et müüs kellegile saaremaa poisile maha jne siis kohe sain aru, et sina se hull oled aga millal siis seda liikuma saab ka. Kuna ma ei taha teda kuidas se asi juurde annab
  25. Kuidas masinaga edeneb 8) Naised saunas rääkisid, et midagi huvitavat on juhtumas kuidagi suur vidin ka veel Jõudu ja Jaksu :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.