Kõik, mis ///Mario postitas
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Kui ägiseb ja ragiseb siis on se läbi juba. kuigi mingi mõne aja pärast peaks vait jääma kui oled rooliga paar korda edasi tagasi lappanud aga kui edasi uriseb ragiseb ägiseb siis on see pump korra ilmaõlita töödanud.
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
No selleks ajaks võan jh kõik eest ära mis sellel põlle küljes on. Eriti ei usu, et Is lisa on sama painduv kui se volvo lisa kuna volvo lisa või igatepidi keerdu keerata jne. PEa valu teeb põlle sirgeks tegemisel see, et kuidas ma selle külje kalde õigeks saan :? kõrval istuja poole on välja surutud äärega hetkel :? KAs uduka juures välja poole sikutama ja samal ajal põlle külje pealt õrnalt sisse suruma.................. eks saab mõnus peavalu nv 8)
-
No auto küljes sikutan sirgeks jh. Aga seda ropp esilisa ära ei võta kuna minule meeldib :twisted: oleks mul see orginaal väike liistakas olnud siis see oleks puru olnud ja kui oleks ma isegi IS lisa ostnud siis oleks aint pilpa meri. See volvo lisa on väga hästi painduv ja mul ei ole vahel kahju kui kuskile vastu riivan sellega aga IS lisaga oleks jälle suur raha puruks sõidetud. Ma luban kui rikkaks saan siis ostan õige IS lisa Ära pikka viha pea :wink:
-
No olen aru saanud siis on kõik võimalik taastada, kuna ei ole murdunud plekki ehk teravaid murde. Nv proovin töö ette võtta. Väikse kummi haamriga ja painutamise teel proovin järgi kas saab sirgemaks võimalik, et lasen natuke plekki soojemaks ka, et paremini painduks tagasi ma loodan Eks peab põlle eest ära ka võtma jne. tööd igatahes on 8)
-
Heips Nüüd tulevad kurvad uudised kena rulli kohta. Et autoga sõidab nädala sees ema mul tööle ja tagasi ja teada siis küla teed on jubedad. sahad lükkavad ka nii kuidas ise arvavad heaks. Ehk jutt selles, et auto läks rööpase mis juhtis auto lumehange ja kohe põlle kõveraks. Et võib pakkuda sirget põlle (kuigi jh parem hakkan vist seda tagasi sirgeks tegema kuna korralike põllesi ei leia) või keegi kes oskab sireks painutada jne 8)
-
Grill ///Mario juures................
No siis teeb telklaagri Ma ei viitsi majandada majas jne mõned korrad andis leida magamis asju :twisted:
-
Grill ///Mario juures................
Millal krt ma sellist nalja tegin
-
Heips külarahvas ! Et nv-ks on siis tegevust otsitud kuna autol vajab õlivahetada ja rooligardaani soetasin ka parema vist aga kui ei siis täis remont sellele. Rooligardaan hetkene teeb ka jubedat kolinat kuna rist mega läbi :twisted: :twisted: Vahepeal on ka pisi õnnetused juhtunud sai natuke lume valli sõidetud ja nüüd paremal poolel silmaga seda natuke näha. Põll vajab kohendamist 8)
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Hea, et töö edasi käib : 8) Aga kas kaotad ka märkide kohad ära pahtliga ?? se jääb nata jamaks kuna hakkab mingi aeg kooruma :? keevitamine on kindlam.
-
Lihtne ja odav tuunig.
Seda kassid ostaksid Irw mida mõtteid ikka inimestel :twisted:
-
Nii kas kellegil on pakkuda minu auto all olevatele velgedel seda keskmist korki (orginaal veljed on all bottel cup) Ja kas äitah sõna eest on võimalik saada seda Ja asjatundja mehed öelge mis firma akut on mõtekas osta kuna endal aku juba nii läbi, et pisike miinus kraad ja aku juba nõrk. Paksu lund !
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Super kena välimus :twisted: :wink: Ajab ikka mõnelgi inimesel kadedus ussi sisse 8)
-
No mootril õli vahetus (+veel simmer tihendi vahetus moto ees poolel), käigukasti üle vaatama ja vahetaks difril ka ära.
-
Ei nii hull ka ei ole 8) Ennem unustasin mainida ka, et läksin ka talvele ilusti vastu panin naelrehvid alla ja nüüd ohtum ka sõita. Plaan on hakata mahlasi vahetama autol, et kõik ilusti töötaks. Edukat talve vastuvõttu !
-
Nii nv sai tehtud suht keeruline töö 8) Tagaratta laagri vahetus :twisted: kuna se mõlises juba väga palju taga. Töö oli küll üle pika aja raske auto kallal, vajas ikka korraliku mõtlemist kodustes tingimustes. Väga vedas selle suure mutri avamisel mis tuli ilusti lahti ilma suurema viivitusega, kuna jh sellel oli ilusti plastik kork peal jne. Tänud Zhaftile ja MairoG kellega sai se töö tehtud :wink: Mingi aeg siis teine poole ka. siis kui vana väljas lõpuks. Ja töö ajaks on vaja remondi jooki ka (seda siis norm piirides ehk üks pudel inimesele)
-
Hei Nii vahepeal siis on vahetatud eest amort mille garantiist sain, kuna talve lõpus vahetatud tutikatest amortidest andis saba esimene juhi poolne. Jube oli sõita juba kuna oleks merehaigeks jäänud. Teha veel siis taga ratta laagrid alustan siis juhi poolsest kuna ikka tekitab üleliigset müra. Mõtlen veel kas muretseda paremad vedrud ette ja natuke madalamaks masin või kannatan kevadeni ära, et mitte talvel roomata mõõda lund ja karter terveks jätta (M40 rõõmud). Kui keegi on väga tark mees siis öelgu mis laager mul all võib taga olla. Kas suur või väike. auto siis on ikka veel 90a aprill 316 (paberite järgi) taga jätkuvalt trummel pidurid.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Ootame siis põnevusega milla ueusti masin liikuma hakkab Heh sai ka kevadel sellised porilapakad muretsetud 8) aga aint kaks esimest on olemas ka üks tagumine aga se on natuke katki Head laiad on porilapakad 8)
-
Se pealt poolt pildistatud pilt on juba saadetud 8) Aga ma ei tea äkki on teine pilt ilusam eestpoolt ?
-
Kurjam küll vahele jäin siis Ei sa enam ringi ka liikuda kui keegi ikka näeb kus ma olen Aga jhm sügis käes ja siis nv mängisin natuke fotogaga ja autoga
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Kui ma väga puuse ei pane siis auto õige värv peab olema 70 %
-
Kuidas sa seda nägid ja millal ?? kas laupäeva ennem õhtut peale 16 ??
-
Nii ülevaatus läbitud nagu niuhti Suur viga oligi lambdas täna öeldi, et nagu tehasest oleks tulnud et kui lubatud on 0,5 ja minul oli paar pärva tagasi 1,6 siis täna oli mingi 0,2...0,3 Läheb nüüd järgmine edukas aasta edasi siis 8)
-
Need kohad mis pildil näha on, on juba ostes saati olnud. Mis kõige naljakam on, et paljud rullid mis on eestise toodud 2004a on need kohad sedasi lõmmsi ja keskkohast, Mul maal naabril ka sedasi lõmmis keskel ei tea kas autot on rihmaga tõstetud või lihtsalt valesti kunagi tõstetud.
-
Nii lõpuks siis päev õhtal Polnud midagi siis hullu lambda oli õhtal käisin ikkagi diagnostis ära ja kohe aru saada kus viga ja kohe samast kohast ostsin ka uue lambda 8) Nüüd vidin vahetatud ja homme uuele katsele ülevaatusele : :twisted: Suured suured tänud siis Truumu diagnostile, P2hkel, Zhaft ja Martin_L veel ka Pesur Motorsport kuna seal sain auto üles tõsta jne Ma ei kujuta ette kui abi jõude ei oleks olnud Uus lambda Pidi ka summuti alt võtma kuna lambda keeret ja pesa pidi kohendama. Kas ma saan ka riielda, et valedes kohtades on need pukid ?
-
Hei Oleks vaja väikest abi. Kes oskab testriga vaadata lamda töö korras olekut kuna kahtlustan, et mul võib se läbi olla aga ei ole kindel :? 8) Tallinna sees sõidan ise kohale kui võimalik 56302512 ///Mario