Kõik, mis ///Mario postitas
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Minu poolt ka suured kiidu sõnad Laurile tänu temale jääb punane rulla elavate nimekirja :wink:
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
OO my god :shock: :shock: :shock: Nüüd võttis küll sõnatuks :shock: Suured Suured tänud Lauri1 kelle käest sain lõigata autole tiiva ääred. Ma ei arvanud, et nii hull seis on :S Suured suured tänud Paka sulle ka, et kes teeb tööd ära. Selline asi ajab küll jooma
-
Huh polegi kõige hullem. Aga see roosteuss on ikka usinalt sees autol :? Selle bena luugi koha peab siis tegema kui autol bena baagi küljest võtab jne. peaasi, et see kerele liiga ligi ei hakka minema sealt kohast. aga ma arvasin hullemat tagapõlle suhtes, et mingi meeletu auk on sinna tekkinud aga tuli välja, et väiksem. Kurjam kui imelik on vaadata kuidas punast hakatakse tükeldama Aa ja antenni vahetan peal kere tööd ära. Saaks liiuva anteeni autole külge. Seda orginaali ma enam liikuma ei saa kahjuks aga jube hea levi püüdja on see krt. mängib kõike mida eesti maa pinnal kuulda saab.
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Ää ma arvan, et moto on juba siis E36 toote oma, kuna E30-nel on madal rullik nii palju olen aru saanud. Et siis sellele touringule on pandud E36 moto niiöelda.
-
Ja auto lahkus minu käest nüüd mingiks ajaks 8)
-
Hmm ok ja küsin siis kohe, et kus kohast neid patakaid saab osta ja millised välja näevad ?
-
Eks ma siis vaatan neid firmasi jne. hommikul veeresin küll kuna lähen hommikuti sõpaka pst-lt tööle
-
Nii oleks vaja teada kohta Tallinnas kus saaks autole sobiva värvi kokku segada ?? kuna peale tiiva äärte vahetust vaja ka värv selga leida ( ülejäänud nodi on olemas pahtel krunt jne ) Et kus on hea hinnaga hea värv. Väga kallist värvi ka ei hakka ostma.
-
Aitab riidlemsiest. Eks siis nüüd on teada, et rullil on kohata teisi liike rulle jne. Aga küsimus ka kohe sellest mix tehti siis erineva rullikuga M40 valmis Nii uus jama autol lõpetas tahokas töötmise paned käima siis korra liigub ja siis läheb ära nulli ja läheb nulli ka see kütuse kulu näidik Mõned pildid vahetamisest Pildid mida eix soovis Karm veepump ikka
-
Kui lendab siis lendab. ongi siis hea põhjus moto vahetus teha.
-
tööd ja lõbu kui palju. Hakkan väga vaikselt tesit moto otsima ! pakkumised PS hea oleks m20b25 ja kooras seisus mitte nagu kuradi kohvimasinad. hea on ka M50B25 Ja kui muud üle ei jää siis kärutab see 1,6 edasi aga ärge jääga kindlaks, et ma võin osta moto. ostan siis kui mul vana moto otsa saab. Hetkel ütlen, et TRA mix on erinevad mototd tehtud.................. M40
-
Nii nädalavahetusel on natuke tööd ka
-
318iS '90 - m20b20
Räägitakse ka, et kui mingi päris mitukend korda pumpad pedaali siis pidi ka õhk välja minema mingi aja jooksul 8) aga lihtsam on see ventiil lahti ja mingi paar korda teed sedasi ja töötab :wink:
-
Ok ehk siis mul on see IS lisa auto algusest peale kui tehasest välja veeres jh aga suured suured tänud Siimule nüüd näen vist paremini pimedas sõita sain facelift esituled naeru suuga. eks öösel näen kas oli ka äss diil vanade tulede reflektorid olid ikka täitsa läbi mõnel oli isegi rooste sees.
-
Leidisin siis autost üles ka selle lisade nimekirja ja saatsin numbrid Eixile kes saatis kenasti vastu mida iga nr tähistab 8) 0210 abs 0215 roolivõim 0300 kesklukk 0324 Laiem esilisa ,tagalisa 0354 rohelise triibuga esiklaas 0400 manuaal katuseluuk 0423 veluurmatid 0428 ohukolmnurk ja esmaabikarp 0498 tagumised peatoed 0510 tulede kõrguse regulaator 0520 udukad 0545 Tahhomeeter ??? (naljakas??? ) 0660 bavaria c reverse rds makk 0681 katuseantenn 0801 saksa variant 0860 külje suunatuled Et isegi on asju küll 92a masina kohta ja 1,6
-
Grill ///Mario juures................
Aga teisel grillil olin mina ka kohal :D ei mäleta wää ostsin grill vorsti jne
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
no siis tulen mina ka kohale kui juhuslikult tööl kaua ei lähe
-
Grill ///Mario juures................
nii päike paistab ja lumi sulab vaikselt ja õhus on tunda kevadet ootan juba millal saaks kuupäeva paika panna, et grill minu juures toimub aga see aasta siis saab paar inimest Vip kohad magamiseks
-
viimasel ajal on kuidagi sedasi hakanud olema, et kui tehakse teemas Up siis ikka rahvas liigub ka. Et kui keegi kirjutab, et läheb kohale siis tulevad teised ka kes viitsivad,. 8) 8)
-
Keegi polnud teemas Up teinud, et see neljapäev kogunemine on Mõtlesin ka tulla aga vaatasin, et keegi siin ei räägi sellest siis ei liikunud ka kuskile.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Mees kellel pole kunagi igav Ma ei suudaks sellist juhtme majandust taluda
-
Oeh jh lähi ajal siis saadan sele masina ära keevitusele, kuna rooste uss on ikka päris usin juba Loodan auto ära saata töö tegemisele ennem suurt sula Teise rullaga koos siis pildil
-
See on märk sellest, et M40 moto tuleb ära unustada :D ja minna üle suuremale
-
einar kuss näeks mis hiina aku peal on siis ma ei imesta, et see teleka pulti toidaks. Esmaspäeva hommik läheb põnevaks, kuna pole aku laadjat kodus ja mina võin oma masina kooli parkla jätta :? Krt närvi ajab selline asi, et aku korralik jne. sittagi kaks ringi tegi starter ja suri ära. 318ATB on Varta aku peal ja -31 ja auto läks pauhti käima ei mingit vaeva pidanud olema 8) pean touringule ka parema aku ostma. Aga ja lähi ajal motole hoolduse tegema. rullikud, rihm, veepump ja termostaat. Mõni pilt Vormsi sadamas tehtud, ennem mandrile minekut. Vaadates autosi siis antennid on nii pikad, et meenutaks puldiautosi :D
-
Nii mõni sada km on läbitud ja autoga rahul 8) Pesin natuke puhtamaks ja koristasin seest ära ja palju ilusam :twisted: Tallinnast maale sõite oli näha, et esituled ei näita eriti midagi, kuna sai tuled eest võetud ja näha, et tuled on saanud seest kahjustada ja otsin nüüd teisi korralike tulesi. Vahe peal ka tänud MairoG kes nägi, et üks tagumine klots on metallini kulunud ja sain kasutatud klotsid asemele, et võin vahel pidurdada jälle aga reedel kiman üle jää Vormsi saarele :twisted: :twisted: