Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Olen nõus selle orginaal nupuga. Peaksin ka ise ükspäev kätte võtma ja selle nupu suutma omale aretada. Valgustusega tekib prob, kuna pead uue aluse ehitama kuhu kinnitub fordi niiöelda potekas.
  2. Et otsin/teen valmis ? samas jh kes oskab peale panna siis pole prob. Aga võin ise ka peale panna mingi teenus tasu eest. Tulede juures tuleb otsad ikka ilusti kokku joota jne. Mina ise võtsin toite EL motodele samast kohast kus nupp on ehk siis hammustasin armatuuri valgustuse vahele.
  3. No kui saan ilusti nüüd jubinad kokku aetud siis võiksin paari masinal alustuseks ära teha. Üritan siis ise vajalikud jupid leida ja siis need auto külge pookida. Ehk siis EL motod, regullnupp, ja vajamineva pikkusega kaablit. Kuigi tobe seis on see, et mis summa eest keegi on nõus ? jupid kokku võivad keskmiselt minna maksma 30€ + siis tunnid mis võtavad mul aega.
  4. Kas kellegil on huvi EL juhitavate lähitulede vastu ?? Kuna võiksin abiks olla ja ära teha
  5. Kas kellegil on head tutvust mingis pleki väänamis tehases ? mul oleks vaja parapet plekki
  6. Hmm siis võib isegi ähk osta kui rahakott oleks suurema täitega
  7. Ei tea kui praktiline selline asi on http://www.osta.ee/uus-universaalne-mootoriploki-eelsoojendi-40627931.html
  8. Heihopsti. Vahepeal jällegi huvitavaid lisasi juurde pookinud Väike kompu. Suure kiiruga sai maha võetud teiselt autolt aga väike kõlar jäi hetkel maha. Ja üks väike mugavus relee aegviitega salongi tulede relee. Kõik jubinad tänud Siimu varuosa rullidele
  9. Selge siis. nüüd on nv natuke nokistemis tööd ka. Ehk siis mul jääb ka mingi nõme vahe sisse klapile ja sealt see külm tuleb. Aga piisab aint kui makk eest ja saan juba regull asjale ligi ? Kui natuke mõleda siis ei pea venti eest võtma. Katsetab töötamise ajal kas hakkab lõpuks sooja tulema jh kõik ma arvan.
  10. Ja kui see suur klapp ei sulgu ilusti, kuidas seda ilusti paika saab ? Ma teeks korda kui keegi õpetaks jutuga ära. Kui ma keeran sooja nuppu külma peale siis nupule tekib ennem lõppu mingi pisike takistus. Nagu oleks mingi kumm vahel kuskil ja nupp liigub natuke tagasi.
  11. Tuleb küll. Nagu võtaks õuest õhku. Mul sama jama.
  12. No klaas ei lähe kollaseks aga plastik küll. Loodan kunagi leida terve paari klaase.
  13. Väike küsimus neile kes siin on vahetanud uduka klaase. Kuidas on vastupidanud Leksi poolt klaasist uduka klaasid ? Igatahes need plastik klaasist käkid on augu täiteks Nüüd kas teen ühe vesilihvi plastikutel või loodan leida uued klaasid. Kuskil krt võiks mingi firma vormi võtta ja siis vorpida klaase hunnikus.
  14. Ok. Siis polegi väga hull hind. Kui ma ei leia mingilt kere pealt lõikamis võimalust siis peab uue paneeli ostma.
  15. Pigem selline küsimus miks eestis ei ole müüa touring kerele taga paneeli ? aga sedaanile/kupeele/kabriole on. Peab leida mingi popi välismaa kodu lehe kus saab tellida.
  16. El antenn on siis kui mingi mootor vahib otsa. Vaata kas maku taga kõik juhtmed taga. Maki käima panemisel kuula kas mingit häält teeb antenni moto.
  17. Palju see võti maksab siis ?
  18. Võiks olla ju mingi pisike lambike
  19. Kas keegi teab kus kohast saab osta rulli toorik süütevõtit millel oleks ka valgustus ?
  20. Õhtust kaptenid Vahepeal on saanud usinalt juppe vahetada mida olen tasapisi otsinud jne. Vahetatud sai tagastange mille nahk oli puru ja liistud räbalad. Õnneks joppas sellega, et sai täpselt kere värvi toode kätte. Esipõllele sai vahetatud all keskel kinnine plastik lahtise võre vastu. Kuigi erilist mõtet sellel ei ole aga sedasi on minu jaoks ilusam Paigaldatud ka kapoti alune kate. Ähk talvel siis läheb kiiremini soojaks ja hoiab ära müra. Ostes saati pead vaevanud lühike süüte võti vahetatud korraliku võtme vastu ja tänu sellel autol luku ringi vahetus tehtud. Lõpuks saan mõlemalt poolt uksi avada võtmega. Ja kõik jupid olen saan ja leidnud tänud Siimule Aga jhm järjest rohkem tekib isu igasugu lisasi peale keerata autole. Kuigi põhieesmärk on leida keevitaja kes keevitaks taga vedrude kohad üle ja kui võimalik tagapõll ära keevitada või isegi ära vahetada kui leian kere mille peal tagumine osa koos tuledega osaga maha lõigata, kuna enda autol tulede sisemised nurgad on mädad
  21. nii sai natuke uuesti proovitud ja töökaaslasega videot vaadatud ja kahepeale saime hakkama. Tegelt ikka suht lihtne. Mina kasutasin nõela asemel juukseklambrit mida laenasin neiult kuigi seda ei sa enam kasutada, kuna tõmbasin selle ära sirgeks. Juukseklamber on heast tugevast metallist mis kannatab natuke väänata mida ongi vaja südamiku kätte saamiseks. Igatahes nüüd lukud vahetatud ja kõik toimib.
  22. Võti ikka olemas. Aga pole see kätte saamine midagi nii lihtne. Eks õhtul proovib uuesti kas saan kätte.
  23. Mix on süüteluku südamiku kätte saamine nii keeruline ? Netist leian küll õpetused aga no ei toimi nii krt

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.