Kõik, mis ///Mario postitas
-
K: Bensiinipaagi töötlemine
Kuidas see tinaga mässamine käib täpsemalt ? mul hea vene aegne jootekolb olemas mis ajab tina keema
-
m20b25 klõbin(tiks)
Igatahes võib öelda, et iaga vana asi tiksub ja vsioo
-
E30 pildid internetist.
- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Tundub, et ilm on õhtul ilus- Lobamokkade rubriik
Mikko on ilusti ja korralikult teada andnud, et vaja raha kokku ajada. http://foorum.e30.ee/topic/1262-foorumi-toetamine/ Üritan homme ka teha pisikese toetuse.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
No selge siis pool autot jätan maha, kuna koledalt rooste läinud- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ähk ronin ka kohale oma trammiga.- Lobamokkade rubriik
Ää kas diamont swarts rulli värvil on mingi laki kiht peal jh ? Mõtlen, et kuidas selle tumedamat sära tagasi teha. mingi mustavärvi vaha ostma selleks siis jh ?- Lobamokkade rubriik
See on see roheline vist mis m20 siin saksast ära tõi jne- P: Moto läheb keema.
Oleneb mis termostaadi ostsid. Kui mingi odavam junn siis ei imesta kui läbi läinud juba. Või siis radikas lekib nii lollilt, et saab õhku jahutus süsteemile ja hakkab ka sedasi keema minema.- Lobamokkade rubriik
nuh MIM 1900 hullud http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=67&t=102760- Lobamokkade rubriik
Omal ka vead küljes aga tänapäeva arste ei huvita mis viga on. Kui liigud siis kõlbad. Väga lõdva teema arstide kontroll. Ja kui mõni tahab väga minna ia avastakse pisike viga siis saadetakse koju.- Lobamokkade rubriik
Kui ühe seisma jätan siis pole milegagi tööl käija ja seda juhtme puntra välja võtmist mina küll ei oska teha Eks näis mis tulevik toob. Sõjavägi nussis kõik hetke plaanid ära.- Lobamokkade rubriik
Kui veel üks sõna roostest tuleb siis krt ma juba hakkan rullist loobuma. Krt ise ka teen luuretöid musta kallal, et kui saadan tegemisele mis vaja teha. Teha oleks vaja see, et samamoodi kere haljaks ja siis tegemisele.- Lobamokkade rubriik
Küll ma olen kõigi lemmik ikka- kergemad autoremonttööd keilas.
Kui uksel juba selline rebane kallal on, kui kaua see parandatud töö kesta võib ?- Lobamokkade rubriik
Tõmmake oma egod siis koomale- Lobamokkade rubriik
Mix ma jutukasse ei saa ? 4 kasutajat näitab ja ütleb, et on täis ?- Lobamokkade rubriik
Ilus vaadata kohe- Lobamokkade rubriik
Ei näe pilte !- Lobamokkade rubriik
Mis hinna klassi jäävad touringu tugevdatud tag vedrud ? võiks ka pisikemadaldus olla, kuna omal mingid punased vedrud ees. Või on võimalik osta komplekt tugevdatud vedrusi ? -40 madaldusega- Lobamokkade rubriik
Milleks see pisike auk hea on ? punasega märgitud.- 1,8 mootor
Mugavam on kastiga kui korralik tõste vahendid olemas siis koos kastiga on kiirem ka.- Lobamokkade rubriik
vana mõlgiga vist sedasi ikka ei tee- Lobamokkade rubriik
varsti tuleb SR üritus sedasi, et polegi rulle ja siis 5a mõõdudes tuleb mõni suur pill rajale - Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus