Kõik, mis ///Mario postitas
-
Lobamokkade rubriik
Kas eestis touringule leiab uut tagapaneeli ? peaksin ikka terve tagaosa välja vahetama jne.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma tean, et tehti ka facelift baure natuke ikka suur rulli fänn
-
facelift baur http://autopluss24.ee/kuulutused/bmw-318-1-8-l-kabriolett-1988-bensiin-853104.html
-
Lobamokkade rubriik
oskab keegi siis midagi soovitada. Tähetorni ma nüüd üritan näitama minna kui vaiba välja viskan autost jne. Kuigi ei tea kui vaeseks küsivad ja kuidas töö neil on.
-
Lobamokkade rubriik
Igatahes tahaks ikka teada kas on kedagi tallinnas kes keevitaks suured põhjakorgid kinni ja esinurgad teeks üle salongil (põhi siis )
-
Lobamokkade rubriik
Kas Tallinnas on kedagi meistrikätt kes keevitaks tagaisuja jalge alused korgi kohad kinni ja laseb ilusti värvi ka peale ? siis ma saaks põhjamati ära vahetada. Ja kui erilist viitsimust on siis naguikka esinurgad soovivad ka üle tegemist ülejäänud kohad on ok !
-
Lobamokkade rubriik
Too mõni ix touring
-
Lobamokkade rubriik
isegi selliseid asju liigub vee http://www.auto24.ee/used/1377553
-
Lobamokkade rubriik
Oh kurja sellega kannatab täitsa rada sõita
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kui ilm ilus siis ikka areenal
-
Lobamokkade rubriik
Kus kohast selle mängu said? zaddam
-
+veel kütte kulu küll selline ei saa olla IS motol Ja noh vana pildi lisamine müügi kuulutusele on tõmbe värk ju siis käib rohkem inimesi vaatamas
-
Lobamokkade rubriik
Kui õlle on otsas ja poe sulgemiseni on 5 min https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X6vN_Q-eLXE
-
Lobamokkade rubriik
midagi garaazi seina peale
-
E30 pildid internetist.
- K: Kupee ning teiste kerede sobivus?
Kui tegu on B osa tiivaga siis ongi sellist mässamist sellega. Ja kas tiib hoiab ukse juurest nagu kerest eemal jh ? Ukse poolsel osal tuleb natuke seestpoolt vaadata tiiva kinnitus kohti ja üleliigne plekk ära lõigata. Arvan, et kui vaatad esiratta koopast ukse poole suunas siis näed mis tekitab jama.- Lobamokkade rubriik
- Lobamokkade rubriik
keegi julgeks minna ?- E30 pildid internetist.
- OÜ Veljemeister - Valuvelgede remont, poleerimine
Sellise veljed remont väga keeruline ei tohiks olla ? pildi peal on näha paremal poolel.- Lobamokkade rubriik
Mix just naisterahvas- kas on võimalik mootorit vahetada ... ?
- Salongi soojaklapp?
See on klapp mis avaneb kui keerad sooja põhja. Ehk see on mingi klapp mis juhib seda sooja jama jne. Targemad mehed oskavad selle kohta rääkida küll.- Lobamokkade rubriik
Ei tea kaua mees naisele peale käis, et sellist pilti teha- K: Bensiinipaagi töötlemine
üks koht oleks vaja üle teha aint. jobana aga siis ma ei saa seda ikkagi teha - K: Kupee ning teiste kerede sobivus?
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus