Hüppa postitusse

Baier30

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Baier30 postitas

1. Baier30 lisas postituse asukohas Autod
    Tere! Pikalt on painanud mõte/unistus ,et taas omada ühte kaheukselist e30 kerega isendit,korduvalt olen sellest "unelmast" üle saanud,kuid ikka ja jälle tuleb kokkupuuteid igapäeva elus mõne rullikaga ja leian end jälle sellelt mõttelt,et oleks hädasti ikka ühte vaja(kui enamustel on unistuste autodeks porged,lambod jne. siis mul üks tagasihoidlik e30 pre kupee) .Niiet olen otsimas ,ükskõik mis seisus (aga võiks olla enamvähem komplektne) pre kerega e30t eelistatavalt kupee,kuid hea pakkumise puhul ka sedaan.Otsin pigem projekti mitte valmis asja,parim kandidaat oleks mõni puutumata aiapäkapikk,kuuri/garaazi täide või mõni unustuste hõlma langenud põllu kaunistus.Kui selliseid variante ei leidu ning kellegil huvi vahetus variandi näol ,siis piisavalt hea pakkumise puhul on saadaval üks 90% ideaalses seisus kerega ja m70 mootoriga 90a. e34,kuid selle variandi jätaks pigem viimaseks õlekõrreks. Tea kui aktiivne elu veel tänapäeval foorumis on ,kuid kui keegi loeb ja kellegil oleks mõni selline pakkumine siis ootan kirja postkasti.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus