-
M: E30 kupee varuosadeks
pöll on alles aga köver ja mäda jms pagassitiib alles ja müüa. Värvitud ja praguline. hinnaks 20
-
tagaklaasi tihend alles stangepöll läinud parem esitiib läinud
-
Vööd kontrollin, alles on nad küll. uksed loksuvad...vaevalt hinged head on kell on digi..tahad, ei taha? lutut vaatan. klaasitihend ka veel küljes.
-
Saadaval siis musta värvi kupee jupid. Mootorit-kasti ei ole. difrit ei ole kardaani pole esitulesid ei ole esiistmeid ei ole bensuluuki ja korki ei ole spidoplokki ei ole esitiivad-uksed kahtlased ühesönaga saadaval vidinaid. klaasid terved, tagatuled katkised jupid Saaremaal, saadan igatmoodi rait600@gmail.com 53401089
-
O: Katuseluugi plekki + kupee sisu
Anna kontakte ka, tuleks homme äkki läbi
-
O: Katuseluugi plekki + kupee sisu
Vaja siis uut tervet roostevaba katuseluugi plekki. Voib olla ka koos polstriga Veel olen avatud pakkumistele kupee istmetele . Rait600@gmail.com 53401089
-
O: E30 preface tagatuled ja spidoploki
Vaja siis R6 bensumootorile toimivat korralikku spidoplokki. Tagatuled peavad ka olema korralikud ja terved Vöib pakkuda ka m20b25 mootorile sobivat öhupuhastit rait600@gmail.com 53401089
-
O: 2.4TD turbot
Vaja siis E28'le turbot. Pakkuda originaali vöi isegi natuke suuremat. rait600@gmail.com 53401089
-
318i M-technic '86 - Maero
mul on trumiltega sild olemas, kui öötsad samad, vöid saada omale.
-
räägi vigastustest?
-
BMW 318 M50B25 1989 - Iff
Ärimees nagu sa oled, nee dkiirelt randiga asjade vastu vahetama
-
BMW 318 M50B25 1989 - Iff
See nii 1.8 küll ju..homme tulen, tahan söörikuid näha. velg on röve. Kindaluuk oli ka mul olemas + ukselinkide ümbrised.
-
Sel 12 seki masinal polnud esimese kolme käiguga röhkugi ju...
-
Märgin ka ära, et auto nääb erakordselt röve välja praeegu
-
jöudu nagu paistis olevat, kuigi rehvi ka ju all pole öiget...
marauder
Foorumikasutaja
-
Registreerus
-
Viimati külastas