-
Dejafumate muutis oma profiilipilti
-
O: 4x100 16-17 veljed.
Võiks olla randiga veljed aga vaatan kõik üle. Asukoht ja hind ja pilt.
-
M: bmw e30 r4 pre-fl spido [ rpm ] 55l.
up, kohapeal ka proovimis võimalus! kui tuled enda e30-ga
-
O: bmw e30 fl udukaid
-
Dejafumate alustas O: Kupee juhiistet. , M: bmw e30 r4 pre-fl spido [ rpm ] 55l. , O: tweeteri korpuseid. ja 2 veel jälgimist
-
M: bmw e30 r4 pre-fl spido [ rpm ] 55l.
M: pre fl. 30 spido. ( r4 ) 1 kõrv katki. Leian selle poole kõrva ka saab tagasi liimida. Mul endal facelift ja ei läinud rpm üle 5k. ( alguses näitas tühikäik 100rpm, ja max pöörded 1.5k ss sai koodipulka tehtud ss sain 3k peale ja viimane katsetus 5k ja loobusin ) ostsin fl spido. Ei tea kas spidos endas asi või fl mudelile ei sobi pre spido. Leian ka pre fl spidodele varuosasi mitu spido on varuosadeks Asukoht: põlva / abissaare ( tartu-võru vahel ) Olen avatud hinna pakkumistele.
-
M:pre 2x Spidoblokid
Tere las alles ( rpm) versioon?
-
O: kellaplokki ja kütusepaaki
O kellaplokki ( Rpm ) Kütusepaaki 55l ( Mitte lekkivat )
-
O: Bmw e30 Fl kere detaile
Olemas juba ainult sisu otsingul. Või sellist juhiistet
-
Endiselt otsin sellist istet nagu pildil või korraliku pruuni sisu Ainult istmeid.
- O: tweeteri korpuseid.
-
O: k8 relee ( Udutule oma )
mul orginaalis polnud, juhtme valmidus oli olemas, olen testinud ei toimi, mul 5-ne.
- O: k8 relee ( Udutule oma )
-
pruuni tooni sisu ka kupeele. ( istmeid ainult )
-
Esimesed Madaldusvedrusi ka võib pakkuda
-
Kapotti ja fl juhipoolset tiiba. leitud esimesed udutuled! leitud pruuni tooni sisu ka kupeele. ( istmeid ainult ) või juhi istet sellist nagu pildil (pruunikas) Esimesed madaldusvedrud Võib pakkuda ka pedaalide ülemist plastikut.
- O: Kupee juhiistet.