Kõik, mis lepa postitas
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
No kolve oli maha võetud ca 4mm. Aga tegelt hakkab selgeks saama mis kombo tuleb.
-
Lühemat kepsud sai pandud selleks et surveastme allapoole saaks.
-
Neid ulme kaasi ja asju ostma ei hakka jh Muidu laoks selle sama kombo kõvemate kepsudeka kokku jh aga ma ei ole päris kindel selles mis mul seal surveaste oli Kasvõi see et süütenurk oli ca 4 kraadi ainult , juurde pannes hakkas kohe detoma, seda ma ei usu et oli E95 bensiin süü. Ühesõnaga keegi tark võiks selle mul selgeks teha Kas kõik m50 m52 kepsud on siis 135mm? 130mm on nö selle 2,5 tds motol aga rullika peal oleval dislal? Miks nad siis m52b28 vändaga ei sobi? Kubatur oli hea jh jõud oli juba madalalt taga
-
Kolvid olid ikka m20b25 omad ja veidi pealt maha võetud. Kolvid on kõik ilusad peale selle mille keps ära lõhkus
-
m20b20 130mm Äkki keegi teab, millised oleks bemmi omad kõvemad mis sobiks? nt mingi m50 omad või mingi diiisli omad?
-
Reedel peale tööd võtsin üksinda mootori maha, ilma autotõstukita, aega kulus joostes üle kahe tunni Täna oli aega mootor laiali võtta, arvan ka et lihtsalt oleks vingemaid kepse vaja, kepsu poldid ka. Kolvid kõik ilusad, va see mille keps ära lõhkus. Õnneks kaas korras , kolvil väike jälg peal, vast on klapp vähe kõver. Tegin pilte ka, homme panen. Tundub nagu oleks kepsu polt puruks läinud, pakid olid laiali ja poldid pooleks
-
Sootsi pilli olen ka varem korduvalt näinud ja uurinud Peamine põhjus ikka see jh et mul ju kõik m20 jaoks tehtud juba, ei pea midagi väga ümber ehitama ja m50 panek oleks ikka kallimaks mul läinud.
-
Muidugi see pakkumine on väga ahvatlev, aga raha peab ka mujale kulutama
-
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Anna siia jh teada mis masinaga toimub, mul molliraamatud pole Jälgin huviga
-
325IX '91 - grimes
Omal oli vist norm sõiduga 10 vajutasin siis ca 12. Oot kas see on sul nelivedu? Haapsalus mähgisid stardis tagarattad?
-
Sissesõidu suhtes, see on lihtsalt turbotatud autode maailm Oli ikka m50 ja suure turboga masin aga m20 pika puuga
-
Veel.. See oli vist juba kohe ära otsustatud, et uus moto tulen m20 Tänane haapsalu üritus kinnitas seda, päeva kindlalam kiire igas asendis oli m20 ja e30
-
Turbokana sai sõidetud 11200km. See peaks siilile ka selge olema et selline masin/projekt vajabki väga hoolsat kätt, pidevat remontimist, timmimist ja investeeringuid. Samas mul on turbotamise peale kulunud ca 5500.-, see summa oleks kõvasti väiksem, kui oleks omad lollused ära jätnud, nt nookurid, uus turbo jne. Ega siis õpitakse ikka oma vigadest ja kuidas need kogemused muidu tulevad Tahaks näha kes on sellise raha eest ehitanud sellise jõuga masina, turbotamine ongi KULUKAS. See viga mis oli vabalthingavana, oli mingi elektrooniline kala, sellest saime ju kohe lahti, Vemsiga seda probleemi kindlasti enam ei olnud, Turbo alguses oli jh see jama et 0,6 bar rõhuga lõi aju lukku, kuid tookord oli viga sellest et org. süütepool ei suutnud enam suurema rõhuga süüdata, sai peale pandud coilpac ja asi korras. Paljudel sõpradel, tuttavatel oli ja on turbotatud mootorid, kui jään ikka oma arvamuse juurde et mul kestis org. sisu kohta suht hästi , ei jätta ikka mainimata seda, et masin elas seal piiraja lähedal. NB. täna sai targemate poistega aruatud ja arvatavasti oli jälle oma viga Nimelt panin ju peale võimasam pumba, selge see et seade läks paigast ära,( just olin ju sõpra peale võtmas et sedistama minna) aga mul oli vaja ikka masinat kiusata, üleelmine ja eelmine päev andsin minna, kuid jh lagunemise hetkel sõitsin vaikselt.. Ühesõnaga targad ütlesid et suur mõjutegur võis see olla Reedel peal tööd tõmbasin mootori maha, aega kulus üle kahe tunni
-
Eks näis, kuid seisma pill ei jää
-
Täna sai auto veel viimase lihvi. Läksin sõpra peale võtma et veel vähe seadistada, sõbrani ei jõudnud. Hoovist välja keerates, teise käiguga kergelt vajutades käis üks pauk. Eelnevaid märke ei olnud, masin toimis väga hästi. Plokil korralik auk sees, keps väljas Seda siis väljalaske pool ja läks veel põlema ka, selline värin sees et ei osanud muu teha kui ainult suuga puhkuda, siis tuli meelde et olin kunagi kõrvalistme alla pannud 1 kilose kustuti mis päästis. Poleks kustutid olnud, oleks pill keset tänavad maha põlenud Lahti võtab siis näeb täpsemalt mis juhtus. Samas kestis päris hästi ju, kaks suve ja suht piirajas Homme vaatan palju selle komboga km tuli.
-
Kasvõi läbi ussi ..... peab normaalse veerandmiili aja kirja saama, siis oleks süda rahul. Seega laupäeval Haapsalusse minek. Kuna kevadel tehniline mainis ära ,et juhiiste logiseb ja aku kinnitus kehva siis said need kohe tehtud. Iste välja, kunagi olin seal neid kruve keeranud, kuid kõik olid jälle lahti, seekord läksid kinni keermeliimiga Ära sai ehitatud ka vahepaak, milleks on Gaz 52 õlifiltri paak , alt sai kinni keevitatud, puuritud mõned augud, Mehkast parajad stutsid, jälle keevitust, vähe värvi ka et viisakam oleks. Keevitaja pole niiet kvaliteet on nagu on aga toimib. Muidugi paigas ka 044 pump, millele sai ka ehitatud uus voolutrass. Pump läks kinni mingi solgitoru kinnitustega ja bemmi käigukasti patjadega Walbro 255l pump oli ikka julmalt lahja, ennist koos boostiga kütuse rõhk õrnalt langes mitte ei tõusnud Arvatavasti ka düno lehepeal see graafiku vändertus lõpus. Ja muidugi pihustid olid 120 lahti Nüüd siis lööb walbro vahepaaki ja 044 edasi. Kevadel oli probleeme ka sellega et ei saanud teist käiku sisse. Kast sai vahetatud arvamaks et selle viga, kuid ikka ei tule sisse. Nüüd ei tea ise ka mitme bemmi kasti hoovastiku juppe sinna pandus sai aga vist ok. Tänud Raidoile Kastile uus õli, mõlemd simmerid, vahetatud sai ka väntvõlli simmer, kuna lekkis. Uus kasti ja kardaanivaheline muhv. Tagasilla strongflex suured puksid, ka diffri oma. Valmis sai ka mingi karterituulutus süsteem koos paagiga, paak ka mingi vene teema, ise tehtud Loodame et jõuab siis Haapsalusse!
-
Räägin et m50 lihtsalt kordades lihtsam ja odavam , aga saab ikka vaadakem nt Sootsi m20 Oh oo7 väga hea tabel
-
Võimalik Pinoga rääkisin siis oli tal peal m3 mootor ja oli rattast 400 kw. Surveaste peab ka ikka paigas olema et saaks nii julmalt süütenurka keerata. Aga jh m50-nest on kordades lihtsam jõudu võtta kui m20-nest. Peaks ostma e36 m3 moto
-
M: FL 316i Sdn, 316i(2.5ea) Touring, 316i(2.0i) Sdn varuosadeks.
FL r6 spidoplokki?
-
O: getrag 260 käigukasti hoovastik.
Sellist asja siis vaja. Kiire!
-
Väga hea. Muidugi oleneb mis spec list motol on, org. m50 sellist jõudu saada on suht ulme või mis sul tehtud on? sõbral ka m50 kuid seal on ka vastav sisu see ja jõudu kannatab ikka mõnuga
-
O: 15" 2 velge
Veljed peaks 7" laiad olema, võivad olla plekveljed, mida odavam seda parem. Vaja 2tk.
-
e36 iste e30-le?
Selline imelik küsimus siis, et kas e36 esimene iste sobib e30 sisse?
-
O: FL r6 kelladeploki
Omal seierid uimerdavad, eriti tahokas.