Hüppa postitusse

lepa

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis lepa postitas

1. Tänan! Reblic jh, väliselt veel vaja tagumiste tuledega midagi teha Aga peaks vist parema kaameraga pilte tegeme, kuidagi ei ole need ikka.
  2. Mõned pildid ka siis hetkekonditsioonist..
  3. Mul oli ka plaan päris mitu korda seda vaatama/ostma minna, aga kuidagi ei jõudnud. Edu masinaga.
  4. Veel, küünlad on jumala valged? Homme lähen vast targa mehe juurde tagasi ja vaatan mis räägib.
  5. Täna käisin teeninduses ja üks tuntud, tark mees ütles et rihm on hamba võrra üle hüpanud, kuna tal ei olnud aega siis ruttu koju ja kontrollima, kondrolli kuidas tahad aga märgid on paigas. On küll sellised sümptomid nagu vale oleks, mootor läheb väga kuumaks, sumbuti tagumine pütt on ka tuline ja minek pole pea poolt see mis oli vanasti, muidugi see meeletu puterdamine.
  6. Ma olen eederiga leket otsinud juba oma kaks korda, aga ei tuvasta midagi
  7. Teemat ei leia enam üles Auto seisis jälle vahepeal pikalt.Nüüd kindlustus tehtud. Uus b osa juhitiib, tehtud muid värviparandusi.Vahetatud üks sisimine sharniir. Panin peale teised pihustid ja küünaljuhtmed, lootes et saab mootori tühikäigul korralikult käima aga ei Tegeltud ikka veel temaga aga ei tule meelde. Aa veel said alla pandud MIM 1900 15" veljed, valgeks ka värvisin. Plaanin siis järgnevate päevade jooksul ÜV ära teha, muu peaks korras olema aga sai õhulugeja kruvi näpitud ja kardan et CO on paigast ära? Korralik puhastus jälle seest. Proovin ka mõne pildi teha. Peale ÜV on masin ka müügis!!!
  8. Ostsin üleeile ära. Teema LUKKU.
  9. lepa vastas Greger teema asukohas Veljed - Rehvid
    Asukoht?
  10. Pilte lähemalt, velgedest?
  11. Äkki on soovi minu müüdavate 16" plekkide vastu, vahetust siis?
  12. Kui hullusti käib vastu? Kas ka 195 45 hakkaks ka vastu käima?
  13. Kas sellel autol koopad rullitud?
  14. Ilus Mis mõõdus sul rehvid all on? Mul ka samad veljed ja 8,5 laiad, ning rehvid on 205 50 ja krt ei saa normaalselt sõita, käib vastu. Plaanin panna 195 45, see ei tohiks ju enam vastu käia??? Aga kas need rehvid ka õhu sisse võtavad? Kahuriga ainult?
  15. lepa vastas lepa teema asukohas Küsimused - Vastused
    Varsti hakkab puhkus, siis peaks sinu juures käima jh.
  16. lepa vastas lepa teema asukohas Küsimused - Vastused
    Vahetasin anduri ära ja tulemus null. Krt olen kõik juba ära vahetanud aga masinad korralikult käima ei saa, pole aega tegeleda ja seisab.
  17. Vahetaks ka korralike MIM 1900 velgede vastu!
  18. lepa lisas teema asukohas Küsimused - Vastused
    Kas m20b20 ja m20b25 pihustite tootlikus on sama?
  19. Midagi nendelaadsed võib ka olla. 58049964 PS!

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.