Hüppa postitusse

Lumi

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Lumi postitas

1. Mõned nädalad tagasi sai lõpuks endale üks rullikas ära toodud. Aega võttis, aga asja sai. Süda tahtis juba ammu, aga tuli ka rahakotiga kompromiss leida. Eesmärk oli kindlasti sedaan ning ma arvan, et enam ideaalsemat varianti minu jaoks poleks osanudki tahta. Siin ta on: Nägin seda pilli tegelikult müügis juba suvel, aga tol momendil oli hind minu jaoks liiga kõrge. Sai veel ringi vaadatud ja raha teenitud ning üllatusena oli sügiseks ka hind langenud. Müügipiltide peal nägi ta üsna kobe välja, aga erilist wow effekti otseselt ei tekkinud. Kui aga sai vana omanikuga kokkulepitud meeting, oli küll armastus esimesest silmapilgust. Auto andmed: Mark/mudel: BMW 318i Väljalaskeaasta: 1987 lõpp Läbisõit: ~226 000 km Võimsus: 83 kW - 111 hp Mootori valem: 1.8 Pikkus: 4325 mm Täismass: 1545 kg Lisavarustus: Fahrzeugbrief ja Europäische Gemeinschaft Bundesrepublic Deutschland (saksakeelsed dokumendid), katuseluuk (mehaaniline), elektrilised välispeeglid, CD stereo, veluurpolster, 1x peeglid päikesesirmides, kõlarid, tagaklaasi soojendus, kohtvalgustid. Plussid: Sisu, pisidetailid, plastikud minu jaoks väga hästi säilinud. Esmase ülevaate järgi kere ka üpris heas seisus. Miinused: On mõned kohad, kus on pindmist roostet ja mõned väiksemat sorti mõlgid. Põhja alt suutsin tuvastada ka paar väikest roostealget. Muidugi ega täieliku ülevaate saab alles siis, kui kunagi peaks auto keretööde jaoks pulkadeks kiskuma. Kohapeal töötades mootor töötab ebaühtlaselt, pöörded kõiguvad ning mingihetk tossas ka suht korralikult. 😀 Mõni aeg pärast ostu avastasin väga toreda üllatuse, kui leidsin siit foorumist ka kunagise omaniku postituse: Tema postitusest sai kopeeritud ka auto andmed. 😀 Peale teda on maanteeameti järgi autol veel olnud 3 omanikku. Kuna ise olen praegu väljamaal rahakoti sisu suurendamas, siis ei ole jõudnud igaltpoolt teda pildistada. Lisan siia veel praeguseid pilte, mis telefonis leidub! All on Borbetid. Rooste koha pealt kõige hullem koht praegu tagumise tõmbeaasa ümbrus. Siit pildilt saab näha milline maastur ta tegelikult praegu on. Eelmisel omanikul olid vahepeal madaldusvedrud all, aga siis otsustas nendest loobuda. Originaale tal alles polnud ja sai mingid kõrgemat sorti vedrud. Sellepärast ka mahub 0.33 õllepurk ratta peale kenasti ära. 😀 Üks esimesi asju millega ka tegelen. Ilmselt hetkel coile ei pane ja lähevad vedrud. Küsimus veel ainult millimeetrites. Soovitused on teretulnud! Praegu kahjuks rohkem pilte pole. Eesti tagasi jõuan räägin ja näitan ka sisu. Praegu ei olnud nii kui nii muud tarka teha ja esmane tutvustus vähemalt tehtud! Talveks läheb rullikas ilusti talvekorterisse tuttu. Tean, et nende niiöelda projektikatega võib tihtipeale juhtuda see, et ei juhtu mitte midagi. Aga luban teile, et kindlasti midagi hakkab juhtuma, tempo on muidugi veidi küsimärgi all. Kokkuvõtteks võin öelda, et ostuga olen 200% rahul. Praegused probleemid ja murekohad, mind ei häiri absoluutselt, sest lõpuks ometi on mul auto, mida olen kaua kaua endale tahtnud ja mille alla ei ole kahju raha panna. Sellegipoolest olenevalt asjade käigust võib juhtuda, et järgmise hooaja sõidan veel sama mootoriga. Sellisel juhul on abinõud ja abimehed oodatud, et mootor ilusti käiks! 😀 Jõudu!

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.