-
M: IXi varuosad
Viimased riismed: *Esimesed korralikud udukad (PRE) 90€* IXi radikas Terve ja korralik 30€ *Käigukast koos vahekastiga 240€*Esimene kardaan 80€ (Ideaalses korras)
-
Kõik muu nüüdseks läinud ja viimased riismed siin: *Esimesed poolteljed - 100€ (kõik otsad töötavad kuid 1 välimine kõrises veidi) *kroomstanged (Huviline peab ise üle vaatama ja hinna pakkuma kui on sobivad)*Esimesed korralikud udukad (PRE) 100€* IXi radikas Terve ja korralik 30€ *Käigukast koos vahekastiga 240€ *Esimene kardaan 90€ (Ideaalses korras)
-
Kõik üleelmises postituses märgitud asjad alles. Eriti kiire on jalus oleva tagasillaga, selle hinna teeme VÄGA HEAKS kui keegi täna mind sellest vabastab. Vahekast alles koos käigukastiga
-
Eelmises postis nimetatu veel mõni aeg saadaval
-
M: IXi 14" valud + naastud
Paku ise mingi normaalne hind ja tule järgi Tartus 56231442
-
*Käigukast koos vahekastiga *Esimesed poolteljed *kroomstanged *Sillatala *Ketastega tagasild *Esimesed väga korralikud udukad * IXi radikas Terve ja korralik
-
Uuendasin hindu ja märksin ära mõned müüdud asjad. Palju enam järel poole, teeme kiire lõppmängu. Kui kellelgi miskit vaja aga minu hind ei sobi võib enda hinda pakkuda.
-
Kohendasin hindu ja määrasin esimeses postis müüdud/müümata asju (Bold aitab vahet teha)
-
Endiselt suurem osa asju alles.
-
O:Jämedad veovõllid
Tartus kah olemas ....kui midagi loeb siis ketastega ja 188 diffriga silla alt.
-
E30 kupee pre fl
Mu IXi lammutusteemas on nii pilt kui hind olemas. Paak on väga korralik kuid ei tea kas kupeel on sama mis sedaanil.
-
Ostetud! Lukku!
m20b25 oma sobib? Tartus olemas
-
O: 325 kere ja mootori juhtmestiku ühendus pistik
vaid üht poolt pistikust siis? Mul pre IXi juhtmestik olemas. 15€ eest lõikan maha ja panen teele
-
Mõned pildid küsitud asjadest. Lisandub ehk homme. https://www.flickr.com/photos/145680005@N07/?
-
O:m20b25-mootorit
Heas korras vaikne IXi mootor pakkuda. Pidi olema tagaveoliseks tehtav suht lihtsalt.....tagaveduse õlipump ja karter on vist ka olemas.
jeff01
Foorumikasutaja
-
Registreerus
-
Viimati külastas