-
M:Is Mootori kate ja sütepool.
Mootorikate alles?
-
Poleeritud randiga velje hooldamine?
tnx
-
Ülevaatuse teema
Väga hulluks ikka lähevad oma asjadega. Mul FL ja passis on 14” Ja tundub et peab ajutiselt kuskilt teised veljed saama või sõidan kodukanti, seal peaks ikka läbi minema. Tuttav sai oma 17” ilusti läbi.. Peaks vist olema jah. Mul 90a fl passis 14
-
Ülevaatuse teema
Tervist, selline teema siis et läksin oma rulliga ülevaatusele ja sealt kohe õeldi et mul ei ole õiges mõõdus veljed all..ja nad ei hakka võtma.. Passis on 14 aga all mul 15. Kas tõesti pean ära vahetama ja olukord nii karmiks läinud..või oli keegi ebapädev seal. Kus ise käite oma rullidega Tallinnas?
-
Poleeritud randiga velje hooldamine?
Terv, kuidas ja millega võiks poleeritud rantidega velgi hooldada? Tean, et korra kuus võiks poleerimispasta ja fiiberlapiga üle käia, aga mis pastat kasutada? Ehk oskab keegi miskit soovitada. :)
-
Karteripõhi 1.8
Tervist, juhtus väike õnnetus suutsin oma 1.8 mootori karteripõhja sodiks sõita..Ehk leidub kellegil uut? Auto a. 90.
- Lähitule klaasid
-
Lähitule klaasid
Kust võiks osta lähitulede klaase? Parimat!
- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
-
E30 roolivõimu voolikud?
Kirjutasin sulle postkasti.
- E30 roolivõimu voolikud?
-
E30 roolivõimu voolikud?
Tervist, ega kellegi pole ära müüa korralike roolivõimu voolikuid? Patimat
-
Folio13 muutis oma profiilipilti
-
Sadulsepp/Polsterdaja`?
Tere, kas keegi oskab soovitada sadulseppa / polsterdajat Tallinnas? Vbl keegi teab kes kuskil kodus teeb ja ei küsi elu hinda. Kõiksugu inf on teretulnud. Uurisin ise ka aga proffid küsivad 400 euri istme eest. Parimat.
- 316/318 mootor
-
316/318 mootor
Tervist, kuidas ma teen vahet 316 mootoril ja 318 mootoril? Kust ma midagi välja lugema pean?