Kõik, mis buumer323 postitas
-
318i M-technic '86 - Maero
Täna sain uued jupid jälle kätte- tagumised kettad, käsipiduri ja jalapiduri klotsid, tagumised ratta laagrid, rooliotsad(sise ja välimised), esiklaas :wink:
-
Olen vahepeal uued küljekarbid keevitand, uued taga tiiva ääred, antenni augu kaotasin ära, Cooler on ees ja ehk täna kisun vanad väljalaske kollektoridki maha kui aega leian :wink: Kevadeks peab saama masina sõitma 8)
-
mul jäi eile piltide lisamine pooleli
-
- 318i M-technic '86 - Maero
hmm täna saabus minu kätte E30 klubi jope kasutaja eix22 käest :wink: Masinast ise, et lähi päevil saabuvad ka minuni x5 4,4 mootori väljalaske kollektorid 8) Aega võttis aga sain need:wink:- 318i M-technic '86 - Maero
Kirjutaks siia ka siis midagi :wink: vaheapeal olen ostnud hella blackid originaalid, musta lae koos päikese sirmidega ja muude jubinatega, tumedad tagatuled smoke suunad tagumise strutbari roolivõimendi kardaani sain ka kasutaja eix22 käest- tänud talle :wink: Õhtu poole lisan pilte ka :wink:- 320i Cabrio '89 - Jann
Nüüd mootor ka kena, edu ehitamisega :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
Täna käisin Tartus ja ostsin Einari käest ketastega õõtsad koos talaga endale :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
selgeeee :wink: eile tegin proovi ära, tahaks juba proovi sõitu :twisted:- 318i M-technic '86 - Maero
Kes sellised naised olid:D huvitavat hakkab juhtuma jh, sain kätte asja :wink: ja jube suuuur :twisted: :twisted:- 318i M-technic '86 - Maero
masin rajalt maaas :wink: Tegemisest lähi ajal pilte :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
selgus et ketastega silla õõtsad läbi, jube roostetand nii et võib pakkuda uut silda koos õõtsadega : :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
masin kere töödes :wink: tulevad uued esitiivad, taga tiiva ääred ja mõnest kohast leidsin veel pisikesi kohti, küljekarbis tugevdan tõstmis kohad ka ära :wink: töin just ketastega silla ka ära, saab uued puksid, laagrid, klotsid ning kettad panna 8) Summpsi ehitan ka ringi ning ka esisillas tuleb pisike muudatus :wink: Tööd jagub.- 318i M-technic '86 - Maero
mis sul siis juhtus- 318i M-technic '86 - Maero
väike avarii, esituli ja tiib on katkii ainult :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
pole eriti- 318i M-technic '86 - Maero
Preagu masin igapäev ausalt teeninud kooli ja koju teeed ja eile läks tagarattalaager, sõi selle rummu osa ära kus laager peale läheb - laager kokku jooksnud või mis aga nüüd juba uued jupid küljes ja masin liigub jällegi :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
hoopealt tegime ka, 50 ne pealt käisin 12 seki autoga joonel ja seisis täitsa ilusti körval kuni mul 5 läbi sai j ata 5 nda lükkas:D- 318i M-technic '86 - Maero
2 käik ja 3 tuhat pööret startides- 318i M-technic '86 - Maero
Puhta 18 aastane noormees alles 8)- 318i M-technic '86 - Maero
tänks :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
- 318i M-technic '86 - Maero
selle vastuse jään praegu võlguu, pean otsima korra seda kust ostsin need- 318i M-technic '86 - Maero
ei ole mul midagi, kasutan 215/40 rehv ees ja taga on 245/40 :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
Nägin jh, mis sul juhtus mul läks veovõll pooleks - 318i M-technic '86 - Maero
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus