Hüppa postitusse

buumer323

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis buumer323 postitas

1. Täna sain uued jupid jälle kätte- tagumised kettad, käsipiduri ja jalapiduri klotsid, tagumised ratta laagrid, rooliotsad(sise ja välimised), esiklaas :wink:
  2. Olen vahepeal uued küljekarbid keevitand, uued taga tiiva ääred, antenni augu kaotasin ära, Cooler on ees ja ehk täna kisun vanad väljalaske kollektoridki maha kui aega leian :wink: Kevadeks peab saama masina sõitma 8)
  3. mul jäi eile piltide lisamine pooleli
  4. hmm täna saabus minu kätte E30 klubi jope kasutaja eix22 käest :wink: Masinast ise, et lähi päevil saabuvad ka minuni x5 4,4 mootori väljalaske kollektorid 8) Aega võttis aga sain need:wink:
  5. Kirjutaks siia ka siis midagi :wink: vaheapeal olen ostnud hella blackid originaalid, musta lae koos päikese sirmidega ja muude jubinatega, tumedad tagatuled smoke suunad tagumise strutbari roolivõimendi kardaani sain ka kasutaja eix22 käest- tänud talle :wink: Õhtu poole lisan pilte ka :wink:
  6. Nüüd mootor ka kena, edu ehitamisega :wink:
  7. Täna käisin Tartus ja ostsin Einari käest ketastega õõtsad koos talaga endale :wink:
  8. selgeeee :wink: eile tegin proovi ära, tahaks juba proovi sõitu :twisted:
  9. Kes sellised naised olid:D huvitavat hakkab juhtuma jh, sain kätte asja :wink: ja jube suuuur :twisted: :twisted:
  10. masin rajalt maaas :wink: Tegemisest lähi ajal pilte :wink:
  11. selgus et ketastega silla õõtsad läbi, jube roostetand nii et võib pakkuda uut silda koos õõtsadega : :wink:
  12. masin kere töödes :wink: tulevad uued esitiivad, taga tiiva ääred ja mõnest kohast leidsin veel pisikesi kohti, küljekarbis tugevdan tõstmis kohad ka ära :wink: töin just ketastega silla ka ära, saab uued puksid, laagrid, klotsid ning kettad panna 8) Summpsi ehitan ka ringi ning ka esisillas tuleb pisike muudatus :wink: Tööd jagub.
  13. mis sul siis juhtus
  14. väike avarii, esituli ja tiib on katkii ainult :wink:
  15. Preagu masin igapäev ausalt teeninud kooli ja koju teeed ja eile läks tagarattalaager, sõi selle rummu osa ära kus laager peale läheb - laager kokku jooksnud või mis aga nüüd juba uued jupid küljes ja masin liigub jällegi :wink:
  16. hoopealt tegime ka, 50 ne pealt käisin 12 seki autoga joonel ja seisis täitsa ilusti körval kuni mul 5 läbi sai j ata 5 nda lükkas:D
  17. 2 käik ja 3 tuhat pööret startides
  18. Puhta 18 aastane noormees alles 8)
  19. selle vastuse jään praegu võlguu, pean otsima korra seda kust ostsin need
  20. ei ole mul midagi, kasutan 215/40 rehv ees ja taga on 245/40 :wink:
  21. Nägin jh, mis sul juhtus mul läks veovõll pooleks

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.