Kõik, mis buumer323 postitas
-
O: tagumised peatoed koos kinnitustega
- M: palju juppe(5x120,radikad,paagid,plekid,sisu,tuuning jne)(list muutub jooksvalt)
Sain juba mujalt- M: palju juppe(5x120,radikad,paagid,plekid,sisu,tuuning jne)(list muutub jooksvalt)
Ostke keegi peatugedega tagaiste ära ja saatke mulle- Kes, kus ja keda nägi
- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Ikka, praegu supper ilmad aga vahetatud undav differ, esimesed tuleklaasid vahetasin uute vastu.- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Saabus siin nädala sees kaupa kasutajalt m20b20, 4 udutuld+2 uud klaasi, nahast käsipidurikott, roolivõimu õli anum v8-le ja bmw kirjamapp:D Udutulede jaoks veetud juhtmed ja kaitsmed, mis ma eemaldasin kuna kerel endal juhtmed olemas, vaja ainult panna 2 nupuga udukate lüliti, kaitsmekarpi k8 relee ja 2 kaitset ja töötavad Ja udutuled värskelt puhastatud ja uued klaasid liimitud Niisama pilt ka- 320i (4.0i v8) sedaan 90 - buumer323
Et olen tallinnas, kas keegi kuskil koguneb ka või hängib?- M: facelift plastik udutuleklaasid
- M: m20b20 komplektne mootor, korralik ja hetkel proovimis võimalus
150eur- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Plaan on ikka jap tõõle panna, küljes olevad asjad peavad ka töötama ju:D nupp toimib aga kangema soojenduse poole valgustus ei tööta, kui tahad võin saata sulle selle:D- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Jp, üks udukas oli aga võttsin ära, esmap ehk kaido käest saan. Katet polnud jap, aga vähemalt sain tulede regulliga- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Eip, augud kenad, tellisin originaalid ära. Hetkel olid kodus sellised olemas:D See nahas ise tehtud- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Cabrio saaga jätkub, eile saime 3 e30 pildile. Keegi on istmele lihtsa teibituuningu teinud:D seega ole olen avatud istmetagustele pakkumistele. Kuna kunde aken ust kinni pannes ronis kangesti tagumise akna servale ja takerdus sinna tihendi taha, leidsin vea aknatõstukis, see needitud polt vms asi kus akna kinnitus jookseb oli lahti ja liikus metsikult palju. ja teine kinnitus oli ka lahti tulnud liimist Täna saabus kasutajalt buumer jalge juures puudu olev kate ka, kus tuledereguleerimis lüliti ka:P Istmesoojendus lüliti vahetasin ka ära, kuna üks pool valgustusest ei põlend enam. Leidsin garagest bemu juppide hulgas ka korraliku el akende sisselülitamise lüliti kus märk ka ilusti peal:D vana vs uus Velgede kapslitele lisasin ka bmw märgid, muidu tundus nagu kõiks üks hall velg. Tegemist palju veel, esisillas vasak sisemine rooliots kutu, udukad pannakse ehk esmap teele jne. Seega cabrio saaga jätkub:D- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Ükspäev lammutasin ja uurisin mis kriuksub ikka, lammutasin polstrid maha ja reguleerisin uksi ja asju ja aknaid ja lõpuks sain täitsa vaikseks seest. Minu hetkel liikuvad e30-ned- 320i (4.0i v8) sedaan 90 - buumer323
- M: e30 m40 mootori käigukast, õhulugeja, roolivõimupump
Käikar korralik- 30 eurtsi õhulugeja- 15eur pump- 15eur tel 5242503- O: e30 jalge juures olevat armatuuri katet ja kesklukusüsteemi mootoritest puldini välja
NR8 detaili siis musta värvi http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=BA11&mospid=47288&btnr=51_1003&hg=51&fg=30 Kesklukusüsteem võiks olla juhtmestiku ja asjadega, ühesõnaga terve komplekt.- 320i (4.0i v8) sedaan 90 - buumer323
Bemu sõidab ilusti. Aga peab igaksjuhuks tegema sildade kontrolli lihtsalt kontrolliks et kõik ikka timm oleks.Üks päikesega pilt ka:P- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Sai tänagi nokitud masina kallal Kõrvu hakkas imelik kolin tagasillast, hakkasin siis viga otsima ja tuli välja et parema tagumiseratta juurest tuleb. Viga lihtne õnneks, piduriklotsil 2 vedrut ära murdund. Kuna kunagi oli autol sisu punane vist, siis on hakkand punane värv ukse käepidemetelt maha kooruma ja mis mind häiris väga.Käisin kolasin enda bemu juppides ringi ja voilaa, uued olemas ja originaalid mitte värvitud. Uued tolmused:D Vanad koorund Kooruvad ka turvavöö lukud Luugile tellisin uued amordid ära, võib veepudeli ära panna Krigina vastu aitas kui nihutasin sellepoole lukku nata ja vaikus salongis katusega sõites:P Kuna autol võimsamad pidurid kui originaalis siis esimesed õõtsapuksid mängivad pidurdades nii palju nagu oleksid läbi, seda õeldi ülevaatuselt ka, tellisin e36 m3 jäigad puksid, vaatab mis siis teeb.- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
idekas oleks m20b25 126kw- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Org mootor jap:D väga jõuetu Koju jõudes panen- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Katuse peiduluugi avamis lingi ümbris sodi, reguleerisin ka selle samuse luugi ära ka, kuna kui katus peal siis see luuk krigises mõnuga:D- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Tegemist tahab ka saada jap aga muidu kena:) Kuule endalgi kogemus puudus cabrioga aga peab ütlema et chill masin:D ja muidugi ega ma seda mootort peale jäta:D- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Tahad teen neist asjadest pilte? Mina ei näind peale pesu miskit- 320i cabrio s62 '89 - buumer323
Sama küsimus? - M: palju juppe(5x120,radikad,paagid,plekid,sisu,tuuning jne)(list muutub jooksvalt)
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus