Kõik, mis buumer323 postitas
-
318i M-technic '86 - Maero
saku ice ka
-
vaeva nägin
-
just, pole vaja kõigil teada :wink:
-
pidid ja videod tulevad täna, mikko klõpsis :wink:
-
jeesh
-
täna sai siis ka paugutatud masinaga :wink: 2km ja differ ragises, homme vaal vaja summ alla teha lõpuni ja siis uuesti tänavatel
-
jeesh :wink:
-
seis selline et täna siis saabus kaua oodatud hoorattas :wink: külge ka pandud juba, homme plaaan teha proovi sõit :wink:
-
jeesh
-
kui hästi läheb siis pühapäeva õhtul v öösel, ennem ei lahku garaasist :wink:
-
laupäeval saan käikari koos teiste mõlludega ja saan ka tõstuki peale :wink: kanalis vähe jama summi teha ja seda käigukasti alla topppida
-
eks ta paras jama on jh sellega, meil siin üks vasti vastik vastik pollar ka, kellele kohe meeldib seda autot rajalt maha võtta aga eks paistab, annan teada kui vahele olen jäänud. projekt on tõesti vinge ja suur, kui masin korras siis väike demo video :wink:
-
ei puhka, tõõlt tulen siis garaasis kella 10-ni v 11-ni vähemalt, nv mõllan garaasis terve päev :wink: mootor on jh meeldiv :twisted:
-
sini valge teeb trahvi ja kõvasti
-
jeeesh :wink:
-
- 318i M-technic '86 - Maero
2 ja pool päeva võttis aega :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
asjad nii kaugel et mootor tegi täna oma hääled ära :twisted:- 318i M-technic '86 - Maero
jeeesh, astu homme läbi :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
Mootor olemas juba! EDIT: Prooviks vahele tõstetud.- 318i M-technic '86 - Maero
sinna ma üritangi jõuda :wink: eesmärk praegu kui tulen/jõuan siis teeme demo sõidu :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
teen mõned pildid lähipäevil praegusest seisukorrast :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
asjalood on muutunud, kuna võiks midagi ägedat olla tuli kuri mõte hakata 4,0 v8 peale ehitada :wink: olen tegelenud sellega nädal ega juba, piduri võimendi ära vedanud, uue ja suurema radika paigaldanud, asi edeneb süda ehk mootor saabub laupäeval :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
vaatasin kuidagi tuttav vennike on ma olin selle punase e34-ga :wink:- 318i M-technic '86 - Maero
nii lõpuk sain endale roolivõimu peale, vahetuse käigus selgus et rooliotsad läbi ja see et teed otsis jõhkralt oli tingitud vanast roolilatist, see loksus päris palju, seega sai pandud uued rooli otsad ja lootus et seisab nüüd paremini tee peal nende laiade rehvidega :wink: tegin ka kapoti aluse korda, lasin lihv kettaga puhtaks Rost Offiga üle ja must värv peale :wink: - 318i M-technic '86 - Maero
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus