Kõik, mis buumer323 postitas
-
318i M-technic '86 - Maero
ma ise ei ole rahul sellega, nii halb pidamine oli, aeg oleks hoopis parem :wink: aga nooh ma sõidan enda lõbuks ja saan näha mis tõõ väärt on :wink:
-
kuljepeal on lihtsalt e30 klubi :wink:
-
autol läks peale üritust ja koju poole minnes veovõll pooleks
-
endal ka, põllurallikad
-
Kui sa sellistele asjadele mõtlema hakkad siis osta siks :wink:
-
Noo teed on ju jube hullud ja saab ikka vaikselt sõidetud :wink:
-
Eile sain diffri ülekanded kätte, läks sisse siis 3.23 ja ennem oli 3.64, nüüd peaks esimest käiku ka saama kasutada :wink:
-
veljed võivad ulatuda, aga mitte rehvid
-
Täna peedistasid Värdjad mind(vabandust väljenduste pärast) aga noo mis see nende asi et mul auto madal on, ja veljed laiad ja veljede peal rehvid nii laiad on :evil: summi kohta küsisid ka, ütlesin et ORIGINAAL et ainult otsad keevitatud
-
sai masin eile jälle kurjaks aetud ja ikka veel oli turvavõõde ülemiste kinnituste krigin alles täna likvideerisin ära selle vastiku krigina, keerasin lahti ja nats määdreainet sisse :wink: regullisin esimesi tulesid ka, näitasid liiga ülessse, õhtu pimeduses veel nats timmima :wink:
-
eile leidsin ühe vea, nimelt bensu tagasi vooli klapi vaakum toru, see oli mingist pehmest marejalis ning soojaga tõmbus kokkku:D ja kiirendades tõmbas masinal hinge kinni kuidagi, naq bena ei saaks kätte, uurisin täna ja avastasin paagi filter oli umbselt kinni imesin paagi benast kuivaks ja ka sodist puhtaks :wink:
-
jh :wink:
-
ma vaikselt kruisisin vaatasin mendid järgi keerasin ära ja vilkad tulid, ma jätsin kohe auto seisma:D
-
http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=1684265 eile tüütas politsei mind, küsisid et miks vingerdan tee peal ehk siis linna vahel, vastasin Et teed nii per..es vanad nillisid madaldust ja rehvi ja koopa vahet :wink:
-
320i Cabrio '89 - Jann
kennna :wink:
-
tuleb loota et sulab :wink:
-
esialgsetel andmetel 17 aprill :wink:
-
ei unusta :wink:
-
Täna käisin sillastendis, plankude abiga peale ja ka maha , nüüd seisab masin teee peal ka ikka :wink: järgmine NV toon slikid ka ära haapsalu avalaksuks :twisted: ja siis saab hakata tegelema sumpsiga, simonsi sportresod 2 tk ja uued torud jälle :wink:
-
:wink:
-
plaaan on :wink:
-
kuna oli ilus ilm ja põhiteed jääst ja muust sopast puhtad, siis sai ka nauditud masinat :wink:
-
täna tellisin karteri tuulutuse klapi ära, saab mingipäev kätte :wink: siis on see mure lahendatud
-
mina ise teen nii, et otsin paraja polti et pingutan keti ise käsitsi ära, panen alt märki, ja vaata nukkadel on taga nelikanti, seal peal on nrid ühel kandil- need peavad ülessepoole jääma, ja kui sul on need üleval pool siis võta rauasae leht, pane see nende kantide peale ja need peavad olema täpselt vastus, siis teed pootorile ühe tiiru ja kontrollid uuesti ma ei tea kas sa aru ka midagi said:D
-
mis seal rasket on