Kõik, mis kaupz postitas
- kustutada
-
Katuseluuk kupeel
On siin siis keegi kes selle töö korralikult ära viitsiks ja suudaks teha?
- kustutada
- kustutada
-
M:R4 spido, suunatulede kang, tulede nupp
Müüa piltidel olevad asjad. Suunatuledekang ja sellega kaasnev kupatus mis pildil 10€ Tulede nupp ja kupatus mis pildil 10€ Spido kellaga R4 20€ Asjad asuvad Tallinnas 56985883
-
Katuseluuk kupeel
Olen mõelnud, kuid see idee ei kutsu eriti, tahaks ikka katuseluuki suvel kasutada.
-
Katuseluuk kupeel
plaanis on veebruari lõpus ta keretöödesse ja värvimisse viia ning kui võimalik tahaks enne seda inimliku katuseluugi külge saada, vastasel juhul jään selle käkiga lihtsalt.
-
Katuseluuk kupeel
Mul oleks vaja see külge ka saada ning endal mul oskused puuduvad selle jaoks.
-
Katuseluuk kupeel
Kas sedaani mehhanismid ja asjad kupeele sobiksid? Kas tuleb vahetada terve katus välja? Auto mul on kupee ning tahaks sellest midagi normaalset saada.
-
O:Bmw 318 83kw generaator
Otsin 1.8l 83kw mootorile sobivat genekat ja pingutussysteemi koos poltidega. Peab olema töökorras ning tallinnas või selle lähedal
-
M: 15 tolli BBS veljed, müüdud
Kui veel saadaval, siis andke teada.
-
Katuseluuk kupeel
Tere Kas keegi oskab või teab kedagi kes suudab teostada pildil olevast katuse luugist katuse luugi, mis käib täitsa lahti(kas elektriliselt või vändaga) ning nurk ylesse lahti?(võib vajada lõikamist ning uusi detaile). Autol on kellegi poolt ise ehitatud katuseluuk, mis avaneb ainult nurk ülesse lahti ning laseb vett läbi.
- O:ostan e30 valuvelgi
-
O:ostan e30 valuvelgi
ostan e30-le velgi rehvidega või rehvideta(14-16"), peavad olema sirged ning korralikud, mida lähemal Tallinnale seda parem
-
M: Poleeritud 4x100 R15 Fondmetal King
Kas on alles veel?
-
O:Bmw 318 spidoplokk