Kõik, mis Gerda postitas
-
Nippe poldi lahti saamiseks?
Kas kellelgi on mingeid häid nippe anda, kuidas tõrksast poldist jagu saada? Polt nii kõvasti kinni, et siiani pole miski aidanud. Proovitud on toksata teda haamriga, kasutasin WD-40 ja mingit sellist asja, mis külmutab selle koha hetkeks ära, et siis peaks olema lihtsam lahti saada. Proovitud sai ka nii, et panna pikendus otsa, et oleks lihtsam keerata. Kõiki võimalikke asju, mida ma tean, on proovitud. Ehk on kellelgi midagi pakkuda, mida veel proovinud pole? See raskesti ligipääsetavas kohas ka ja mainin ka selle ära, et keevitamine ei ole võimalik.
-
318 differ
kui pakkuda on miskit, oleks hea. kui saad ülekanded selgeks tehtud, võiksid PM mulle nende kohta
-
318 differ
mulle bemmi foorumis öeldi, et typ 168 3.45 ülekanne ei sobi e30le. samas mingid graafikud netist otsides räägivad, et kõik typ 168 peaks sobima. oskab keegi nõu anda, mis siis õige on?
-
318 differ
olen seal maal, et võtaksin juba teiste ülekannetega ka, kui kuskil miskit leidub
-
Jääb minemata. E30 kokkutulek 27-28.08.16 Hollandis?
Huvi oleks liituda ka. Sõltub, mis maksma läheb ja kas ikka auto korralikult sõitma selleks ajaks saab
-
e36 kütusepumba pistik
Kas kellelgi on juhuslikult vedelemas BMW E36 318 kütusepumba pistikut? Pakkumised postkasti palun.
-
M: E30 sedaan juppideks
Aga mis seis näidikute plokiga on? Töötab? Saadaval?
-
318I '90 - gerda
No seda "pisidetaili" on raske unustada. Rahakott väriseb iga kord, kui varuosade lehtedel ringi seiklen
-
318I '90 - gerda
Õhh, ära lisa Neid juba niigi palju. Oskusi on nii palju kui uurida ja õppida saan/viitsin, võimalusi tuleb otsida Eks ta paras katsumus on, aga see teebki asja põnevaks. Kannatust lihtsalt vaja palju varuda, muud miskit. Jõudu ja jaksu ka muidugi tarvis
- 318 differ
-
318 differ
Tere! Kas kellelgi on pakkuda tavalist korras lahtist difrit kuskil üle? typ 168 4.10 ülekandega
-
318I '90 - gerda
Endal kunagisel E36-l oli ka LSD, päris ilusti sõitis ja kõik oli timmis, aga korraliku lahtisega ise polegi veel sõitnud, seega vahet ise otseselt ei oska hinnatagi. Aga seda mõtlen ise ka. LSD pigem jäägu tahaplaanile. Pigem auto enne korda ja kõik üleliigsed võõrad helid ära kaotada ja siis mõelda lisa nänni peale
-
318I '90 - gerda
Selge. Aga tänud info eest, nüüd jälle targem Kas kellelgi difrit oleks pakkuda? Mõte oleks ikkagi kiiremas korras tavaline differ alla panna, et saaks normaalselt sõita ja tulevikus, kui vajalik finants olemas, siis tuleks juba LSD.
-
M: E30 sedaan juppideks
kas differ on saadaval? ja mis hinnaga?
-
318I '90 - gerda
Aga oskad ka midagi selle kohta öelda, et mispärast see tiib väga hästi sinna kere külge ei istu siis? Praegu on pandud tiiva vahele pappkarp (enne oli pistik vms seal vahel), et ta oleks kerest eemal veits, sest vastasel juhul ta kraabib vastu ust kui uks lahti teha. Tundub jah, et see paras paugupill kellelgi olnud.
-
318I '90 - gerda
Ma ei ole päris kindel, kas tahan katkise difriga riskida nii pika tripiga, pärast paneb differ poolel teel pauguga ajama. Vot see oleks suts paha lugu
-
318I '90 - gerda
Müüja ütles, et on preface, et seepärast ei istu auto küljes nii hästi, aga tõepoolest ega ma ise ka 100% kindel pole. Nagu öeldud, mu esimene E30, learning while doing. Ei näe ka põhjust, et põõsasse visata. Teine auto ka olemas, kui bemm peaks mõneks ajaks seisma jääma, tahe on suur ja aegamisi tehes võib sellest üks päev väga uhke püss saada.
-
318I '90 - gerda
Tere! Kuna sai ka lõpuks soetatud endale esimene e30, mida vaikselt nokitsema tuleb hakata, siis mõtlesin, et alustan ka väikest teemat selle kohta. Tegemist siis halli sedaaniga, mootor 83kw 318I M40. Sai jaanipäeval öösel Tallinnast Võrus pillil järgi käidud, tee peal läks sumps pooleks ja tuli alt ära võtta. Nüüdseks sumps tagasi keevitatud. Eilse päeva jooksul jõudis juba keegi kuskil parklas kõrvalistujapoolse ukse mõlki sõita. Teha on omajagu: karbid on täiesti läbi, tõsta korra sai, rohkem ei julge; põhjas üks auk sees, vaikselt läheb salongi; veljed kõverad, vaja uued osta; tagasild kõver, differ läbi, näidikute plokk ei tööta, piduriklotsid läbi, rattalaagrid läbi, roolil kerge lõtk sees, istmed on ka päris katki. Lisavarustus: kiirusest sõltuv roolivõimendi, kesklukk, sisaldas lukustusega kindalaegast ja valgustusega võtit, ilma mudelinimetuseta, shadowline liistud, stanged kerevärvi, elektriline katuseluuk, esimesed elektrilised aknad, esitulede kõrguse regulaator, kasseti hoidja, MTechnik sport vedrustus, laiendatud sisemine kaabeldus. Lisaks võib mainida, et pagasiluuk ja mõlemad esimesed tiivad on klaasfiibrist. Vasak tiib on aga preface. Kui keegi tahaks facelifti vastu vahetada, andke märku Vähehaaval hakkan probleeme eemaldama ning sellele järgnevad keretööd. Kindlasti tuleb ka üle värvida, pole veel aga otsustanud, kas jätan värvi samaks või teen midagi muud. Kui kellelgil on selle auto kohta mingit inffi, jagage rõõmuga Paar pilti ka autost. Sisust veel pole pilti teha jõudnud.
-
Garaazidega/pindadega hangeldamine.
Tere! Oleks huvi üürida Tallinnas garaaži, mis mahutaks vähemalt kahte autot. Kellegil midagi pakkuda?