Hüppa postitusse

Gerda

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Gerda postitas

1. ÜV-s öeldi: Ei piisa sellest, et paned tule lihtsalt teise asendisse, tuli tuleb ära vahetada. Mismoodi nad valesti regullitud mul siis olema peaks?
  2. See variant ei sobi. Proovisin ja ülevaatuses kukutati ikka läbi.
  3. Kohati kindlasti ka teadmiste puudujääk, olen aus. Aga all in all, see auto on mul pigem cruising pill kui rallipüss ja ma julgen kahelda, et see vahe siin nii suurt rolli mängib. Nagu kurikristjan mainis, sellele tõesti lähiajal ulme suurt kilometraaži juurde ei tule
  4. Tuli neli jah Tellisin kaks Üldiselt praegu tuli ost selle järgi, mis kõige odavam, sest see pukside teema oli üks põhjus, miks ülevaatusest läbi ei saanud. Tegelikult on üks hetk plaan kogu komplekt pukse välja vahetada, aga kuna kordusülevaatusega on ju ainult kuu aega antud, siis praegu jõuan ainult nii palju selle ajaga teha.
  5. uued jupid saabusid
  6. rool alles veel?
  7. kõigepealt murdus polt ära ja siis sealt edasi tuli välja, et see polt oli täiesti põranda külge keevitatud ja tuli toore jõuga jännata seal. aga kandid olid korras
  8. saime kundepoolse istme kätte - pea kahe tunni töö.
  9. Uued veljed all!
  10. aa okei, ei teadnudki, et selline variant ka olemas, aga proovin, tänks
  11. Ei ole valele poole pandud. See onkel ülevaatuses näitas, kuidas vihk peab mõlemal näitama ja kuidas sellele näitab. Täiesti vale. Mõlemad peavad vihku paremale poole näitama. Kinnituskohti pole olemaski enam. Laup tõstan auto üles ja vaatan, mis selles osas teha annab. Karpe veel korda teha ei saa ja kui muud üle ei jää, tõmban nipukatega kuskile kinni Iseenesest see ülevaatuse mees ütles, et peaasi, et püsib kinni
  12. Väike update bemmi koha pealt. Sai täna ülevaatuses käidud siis. Eks ma suht arvasin ka, et läbi ei saa, aga nüüd siis teab täpselt, mis kõige esimesena tegemist vajavad ja tuli välja üks asi, mida ma kohe kindlasti enne ei teadnud. Kolm läbikukkumise põhjust: - esimeste õõtshoovade tagumised puksid läbi - esitiivad ei kinnitu alt millegi külge - kundepoolne esituli on Inglismaa variant ehk valgusvihk näitab vasakule mitte paremale. Vot see viimane oli küll üllatus mulle. Leida nüüd kuu ajaga uus esituli tuleb katsumus ..kui panna Hella Black. ent esialgu ülevaatuse jaoks vast tuleb midagi suvakat.
  13. kas mõnda pilti on, kus need e30-l all?
  14. Ostan valuveljed 16' 4x100 ET kuni 25. Pakkumised pm.
  15. Aega läks, aga asja sai - differ korras, all ja töötab. Sõita kohe parem.
  16. Nonii, saigi tehtud. Ütleme nii, et kui täiesti üksi oleks pidanud seda tegema, oleks tõesti päris keeruline olnud, aga õnneks oli mul abiline. Aga saan aru, mida pead silmas selle all, et need poldiaugud ei taha kohakuti sattuda Ühelt poolt saab paika, siis on teiselt poolt mööda Aga no suure sättimise peale siiski sai.
  17. noh, eks täna õhtul saangi teada, kuivõrd raske teda siis tagasi panna on
  18. tagasipanek lihtsam ju
  19. nii, saime lõpuks! muidu nii alumine kui ka ülemine olid kinni, aga nüüd sai rust blaster + kaks meest korda mööda kangutades tehtud. aga kindlasti tuleb veel selliseid polte, niiet teie pakutud nipid jäävad kindlasti tagavaraks. tänud!
  20. kus töökojas see viie euriga tehakse? mina selliseid siiani pole näinud
  21. jah, see minu paha alguses. mul parandati, seega parandasin siin ka ära. ja minu jaoks on mõtet, sest töökojad küsivad raha liiga palju. ise tehtud, tasuta tehtud.
  22. see uus polt tuleb sinna saada keevitamisega siis?
  23. aga tule, keera seda polti ja saad näha,kuidas seda mitte lahti saada tänud asjaliku soovituse eest, proovin nii.
  24. mul on tegemist siis nende poltidega, millega differ sillatala küljes on (differ vaja auto alt kätte saada, seisab mul pukkide peal, palju ruumi ei ole), 19mm. sellele see tavaline 20 eurine gaasipõleti peale ei hakka? finants on siinkohal suur küsimus, ehk tahaks saada võimalikult koduste vahenditega hakkama. töökotta viimine on kõige viimane variant, kui miski muu ei aita.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.