Kõik, mis JTL postitas
-
Vask suund vilgub kiiremini
Suured tänud. Probleem lahendatud.
-
Tänud. Õhtu poole hiljem kontrollin. Annan teada kas töötas.
-
Hakkas järsku selline probleem, et kui näitan vasakut suunda, siis see vilgub palju kiiremini kui parem. Kas oskab keegi lahendust pakkuda?
- M: m tech 2 rool
-
320i kupee '88 - JTL
Tänud eix22. Tõesti huvitav teema.
-
320i kupee '88 - JTL
Okei. Üritan selle tsiteerimise peatada. Aga kere poolest on ta paremas seisus kui suurem osa E36d ning ka paljud rullikad. Ei ütle, et perfektne jne. aga suhteliselt heas seisus. Pildid mis eelmise omaniku kuulutuses olid, seal oli nähtavalt roostet tagapõlle nurkades ja üks tagatiiva äär ka. Põhja puhul vaatasin ise ka, et peale neid tuleb üks hetk ette võtta põhi. Muidu ok aga juhi poolt tagaistuja jalge juurest hakkab minema vaikselt. Jällegi. Ma ei ütleks, et nutune. Olen palju hullemat näinud. Kõik on veel suht kergesti taastatav. Küsimus ka laiale ringile. On plaanis tuttava E30 hakata keevitama(mitte üksi :D). Kust saaks hea hinnaga tsingitud plekki?
-
320i kupee '88 - JTL
Ütleme nii, et E36 320i sai maha müüdud kuna jäi lahjaks ja ega E30 320i pole ka just kiirem. Aga kere osas tekkis endale küsimus, et mille poolest nutune. Endal küll silm sellele peale ei hakanud. See kuhu nn spray laadne toode peale lastud on. Äkki saaksite täpsustada.
-
320i kupee '88 - JTL
Tekkisid ka koheselt mootorivahetuse plaanid ja kuna tegu minu esimese rulliga, tekkis mul küsimused. Mis oleks mõtekam swap? 1. M50B25 2. M54B30 3. M50B30 ehk siis M50 stroker
-
320i kupee '88 - JTL
Eks natuke ikka alla sai aga nii alla ei lasknud, kui sina pakkusid
-
320i kupee '88 - JTL
Suured tänud. Järgmine kord tõstan teisiti. Pole veel kaant maha tõmmanud aga kui diffri õli sai vahetatud, siis metallipuru sealt igatahes ei tulnud. Ise arvam, et äkki üks laagritest on läbi, sest just sellist korraliku hõõrdumist tunda.
-
320i kupee '88 - JTL
Tervist, Tegelikult olen ma E30 juba väga kaua osta tahtnud aga alati piirdus asi sellega, et kui ostu aeg käes oli, polnud midagi head müügis ja sai E36 ostetud. See kord oli algselt plaanis E36. Hiljem aga E34 ja isegi E46, aga õnneks tuli see 320i müüki. ja sai ta kohe ka ära võetud. Täpsemalt siis 88. aasta 320i kupee (2 ukseline sedaan). Lisade poolest midagi erilist pole, aga nimekirja panen ikka. Vehicle information Type code 1151 Type 320I (EUR) E series E30 () Series 3 Type LIM Steering LL Doors 2 Engine M20 Displacement 2.00 Power 95 Drive HECK Transmission MECH Colour ZINNOBERROT (138) Upholstery (0269) Prod.date 1988-10-19 Vehicle options S215 Power steering, rpm-sensitive S219 Sport leather steering wheel, 380 mm S288 BMW light alloy wheel, cross spoke 29 S311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL S324 Front and rear spoiler S339 Shadow-Line S350 Therm. insulat. glass green S400 Slide/tilt sunroof, manual S423 Floor mats, velours S428 Warning triangle and first aid kit S556 Outdoor temperature indicator S650 Radio BMW Reverse S680 Radio antenna, manual S690 Cassette holder S704 M Sports suspension ________________________________________________________________________________________________________________________________ Sai asjad räägitud ja koos foorumikasutaja Gerdaga kohale mindud. Auto endine omanik (foorumi kasutaja Tom) rääkis tõtt. Kere oli super! Kuna asjad olid nii nagu ta oli rääkinud, sai tehing tehtud ja kodu poole suund võetud. Kui olime juba circa 5km mandril sõitnud, käis järsku üks laks, ning kuhugile veoülekandesse tekkis vali hõõrdumine. Kuna tee ääres ei suutnud aru saada, mis nüüd läbi läks, sai edasi sõidetud. Järgmine päev sai tööl auto ülesse tõstetud (lisanhiljem pildid ka põhja alt). Kuna differ oli paksult õliga koos, sai arvatud, et ilmselt see differ on seest kuiv. Sai õli vahetatud, aga midagi ei muutunud. Kui keegi oskab veel soovitusi anda, millega võib tegu olla, siis palun väga. kõigi abi on alati väga teretulnud. Igatahes praegused plaanid autoga on likvideerida igast pisivead. Üks hetk kindlasti ülevärvimine. Värvimisega oli algne paan mustaks, kuna olen alati musta E30 kupeed tahtnud. Aga iga hetkega meeldib see punane mulle üha rohkem. Vedrustus ilmselt coiloverid. Mootorivahetus aga see mis mootor pole veel kindel (M50B25 tundub hetkel parim plaan olevat). Sisu vaja veits taastada Heli paremaks jne jne jne Ja nüüd lubatud pildid ka. Mõned on eelnevalt omanikult.
-
E30 originaal plekkveljed + lamellrehvid + ilukilbid
Alles?
-
M: v8 5ne man kas+kardaan+ mootori man juhtmestik
Alles?
- M: e30 M50B25 Touring
-
O: BMW E30
Mida odavam seda parem. Märkasin ühte punast 320iT, mis oli circa 1000€. Aga nagu ikka sellise hinnaga oli auto juba müüdud. Ei otsi prillikivi, võib olla selline, mis vajab veidi nokitsemist, aga võiks olla enam vähem sõidukorras.
- O: BMW E30
-
O: BMW E30
Tervist, Sooviks osta E30 manuaal. Paberid peavad korras olema. ÜV ja kindlustus võiks ka olemas olla.