Hüppa postitusse

miil325

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis miil325 postitas

1. @eix22 mina ostsin tagapõlle Almelo-st.
  2. @Tomzz ma tänan. See on minu elu esimene keretöödega auto.
  3. @eix22 enamus kereplekid on B osad. Ainuke A varuosa mida pidin kaua ootama oli parema porikoopa sisemine plekk (ca 1,5 kuud).
  4. Hei, Viimesest postitusest möödunud peaaegu kuuaega. Selle kuuga olen jõudnud auto kere keevitamisega ühele poole. Nüüd tööga nii kaugel, et auto ootab värvimist. Värvi valik on valitud ka. Sellel lingil leiate auto kallal tehtud kere tööd ja millises seisus auto oli: https://fotoalbum.ee/photos/miil325
  5. 6 kuuga sai tehtud järgmised tööd:
  6. Tere, 17-aastaselt ostsin endale esimese auto, mis oli BMW E30 323i. Möödus täpselt 17 aastat ja ostsin endale uuesti BMW E30, kuid juba teise eesmärgiga. Tegemis on BMW 316 sedaan, aasta 1991 (M50B25). Värviks on autol mattmust, milleks auto kindlasti ei jää. Eelnevalt, auto all on Japan Racingu veljed ja vedrustuse kohapealt on Coilid alla pandud. Autol on vahetatud roolilatt - E36 oma. Mootor on juba eelnevalt vahetatud 2,5 vastu, mis ilusti passis kirjas on. Õnneks ilma katita. Esmapilgul tundus auto enam-vähem korras. Selline tunne oli niikaua, kui autolt salongi matti välja võtsin ja nägin auto tõelist olukorda. Aeg oli teinud autoga oma töö, roostes oli auto põhi, tulemüür, tagapõll, küljekarbid (osaliselt) jne. Plaanis on autokorda teha ja vaja oleks: • FL udutuled • Sportsisu • Uus värv • Korralik armatuur • Korralik heli sisse • M-Tech2 stanged
  7. Kas sellest BMW'st on siin foorumis kusagil mingi teema ka olemas.
  8. Tere! Kas keegi teab selle autokohta midagi?
  9. miil325 vastas elartohv teema asukohas Autod
    Tere! sooviks küsida kas auto on alles ja mis hinaga kätte saaks

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.