-
Katuseluugi raami eemaldamine
Kas keegi on kunagi eenaldanud katuseluugi raami ja oskaks anda nippe, kuidas esimene osa lahti saada.
-
ARK
Mulle ütlesid üv tüübid sedasi, et pane mootor peale, mine lase üv punktis norm mõõta ja siis mine nõita arkis, et sul teine mootor. Kuna kui hakkad ümber ehitusega tegelema, siis nussivad iga võimaliku asjaga.
-
Katuseluuk lekib
Kas kellegil on mingeid kogemusi katuseluugi tihendiga, et kuidas see tihedaks saada, kas mingi teine tihend sobib sinna või siis mingi ehitus tihend liimiga?
-
Pagasnik lekib
kuidas ma luuki allapoole lasen?
-
Pagasnik lekib
Sest luugi peal on näha, et tihend ei puuduta seda ja pestes tuleb sealt vesi. Tuled peavad väga hästi.
-
Pagasnik lekib
-
Kellabloki remont
Kas diisli kelladest trükk plaat sobib ka?
-
Kellabloki remont
Kas keegi tegeleb näidikute remondiga, tahomeeter ja ökomeeter ei tööta. Testitud, et signaal jõuab ilusti kohale
-
Raadiole bluetoooth/aux
Mul neid kassetikaid kaks tükki
-
Raadiole bluetoooth/aux
Kas keegi oskaks anda juhiseid et kuidas seda ise teha. Sooviks panna need bavaria c iii raadiosse.
-
M:Sedaani liistud
Müüa sedaani liistud, osad on kõverad aga paljud on ka sirged. Veel ühed esituled, millel lähitule reflektorid läbi põlenud, kaugtuled korras.
- Lae pehmendus
-
Mts coiloverid
-
Kojamehe mootori juurest lekib vett
Ma panin selle lapi kohad ehitus liimi täis
-
Kojamehe mootori juurest lekib vett
Selline mure, et kojamehe mootori juurest jookseb vihmavesi tuppa, altpoolt vaadates on tegu mingisuguse liitekohaga. Äkki kellegil mingeid soovitusi kuidas remontida.