Hüppa postitusse

Sander454

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Sander454 postitas

1. Masin liigub ja on müüa. 58558257 ja lepime hinna kokku. Asub ja saab katsuda Viimsis.
  2. Tõin ära siis Viljandist endale M40B16 mootori, millel M43B16 nukk ja rullnookurid, koos aju, juhtmestiku ja kastiga. Aju ja kast on saadaval, kuna mul endal Getrag 265 kast olemas. Kes huvi tunneb, võib küsida, plus mul veel hunnik juppe mis kasutusse ei lähe.
  3. Privaatsõnum on leiutatud, aga ma usun, et saime telefonikõnes situatsiooni lahendatud ja pretensioonid puuduvad
  4. Kas on raske ise ühendust võtta kui nii hull häda on?
  5. Kere seisukord hetkel ei ole määrav, kuigi põhi on ideaalne. Taga paistab jah üks huvitav apastraat, kuid see pole minu, vaid e30 endise omaniku oma. Aga jõudu alati tarvis, täna läheb mootor peale ja saab auto liikuma.
  6. Tere, Tõin Männiku metsade vahelt ära sellise toreda isendi, millel eelnevalt oli vahel M40B16 ja peale seda M40B18. Mootoriruumis pesitseb pool M40B18'st, elik ülemine osa on demonteeritud ning asub hetkel R Koneistuses, kus ta üle vaadatakse. Kaas oli juba eelnevalt porditud, kuid pärast kepsutüki lahkumist oma "kodust" läbi ploki, otsustasin kaane kontrolli viia. Auto on toodud Soomest, seega kere on VÄGA okeis seisus, kui nüüd küljekarbi pindmised roostetäpid välja arvata. Plaan on traditsiooni jätkata, st. läheb peale M40B16 ja turbo saab jälle oma otstarbe. Auto sain kätte sellise hinnaga, et isegi kadunud BMW asutaja Karl Friedrich Rapp viskaks selle peale käpa 120 kraadise nurga alla. Igatahes tegemist jagub, kuna lisaks rullale on mul ka veel kaks USA autode projekti. Aga lähinädalatel peaks pill liikuma ja siis on juba jõunumbrid originaalist kardinaalselt erinevad. Kogu kupatust hakkab juhtima megasquirt. Esisillalahendus on eelmise omaniku poolt tehtud ja uus & tagasillas ilutseb R6 atribuutika. Ostsin ära ka 11 tollli laiad plekid taha ja 9,5 tolli laiad ette tutikate rehvidega. Ees 205/40/16 ja taga 245/45/16. Elame-näeme, millal reaalselt asja liikvele saab. M40B16 kaas nagu eelnevalt mainitud on porditud ja jõuab peatselt Eesti koos megasquirdiga, mis hakkab võtma signaali vändaanduri kaudu. Siis on ainult loetud päevad, et asi kokku panna ja edaspidine kulgeb juba rohke rehvisuitsu saatel. Kemppi difri võite kõik ära unustada, ei kavatse igapäevaselt külg ees liikuda. Aga vähem möla, rohkem pilte, nagu ütles...in mina just praegu - Hirmsalt udused, aga ehk hetkel ajab asja ära.
  7. Sander454 lisas teema asukohas Varuosad
    Ostan M40B16 komplektse mootori. Käigukast ja muu nodi on olemas, eelmisel mootoril otsustas keps oma "kodust" lahkuda. Kirjutada või helistada 53464159. Hinnas saame kokkuleppele.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.