Tere, mina olen siis masina uus õnnelik omanik. Olles eluaeg ainult erinevate suurte Volvodega rahulolevalt kruiisinud, hakkas kevadepoole mõte teisest autost järjest rohkem külas käima. Tahtsin kindlasti vanemat ning võimalikult analoogmasinat. Mõttest käisid läbi Celica, 300CE, XJ6, isegi erinevad Alfad, kuid lõpuks jäin ikka e30 juurde. Peale sellist otsust tuligi ainult pingeliselt kuulutusi jälgida ning peale IXi nägemist polnudki mingit küsimust. Kiire proovisõit ainult kinnitas kahtlusi ning enne kui arugi sain, olingi omanik. Siiamaani pole veel leidnud aspekti, mis mulle antud masina juures ei meeldiks, küll aga palju asju, mis meeldivad, alustades sellest ilusast mörinast, mis ta teeb. Edasised plaanid hõlmavad peamiselt väikseid nokitsustöid. Teen enne tehnika korda ning siis siirdun kosmeetilise osa peale. Esmajärjekorras tuleb ettevõtta kütusenäidiku kordategemine, see näitab hetkel sõltuvalt kiirendusest, täpselt seda näitu, mis talle meeldib ning pidurklotsid tuleb kindlasti kohe vahetada. Edasi vaatan, nimekiri on pikk, kuid mõistlik. Tööd jätkub, kuid see muudabki masina huvitavaks.