Hüppa postitusse

sääsetapp

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sääsetapp postitas

1. http://jalopnik.com/here-are-all-the-bmw-m3s-even-the-weird-mutant-ones-1787168399
  2. Väike ülevaade, mis vahepeal juhtunud on, et endal hiljem asjad ikka meeles oleks. Auto on küllaltki tihedas kasutuses, kuus tuleb kilometraaži 500-1000 vahel ning mul pole olnud veel momenti, kus oleks kahetsenud tema soetamist. Kronoloogilises järjekorras sai auto uue piduritorustiku, -klotsid ning kütusejuhtmed. Peale seda sai veidi liiga hoogsalt rallit tehtud, mille tagajärjeks on uued esituled ning ühtlasi toimus ka rooliotste vahetus. Viimane töö oli siduri töösilindri vahetus. Järgmisena tahaks üles leida põhjuse, miks tekib räme krigin, kui kohapeal või ülimadalal kiirusel rooli keerata. Alustan roolivõimu õlivahetusest ning sealt liigun siis edasi. Kuigi läheb aeglaselt ning miljoni muu asja kõrvalt, võib varsti juba kosmeetilistele parandustele mõtlema hakata
  3. korralik sõidumuss
  4. Täpselt nii mul kirjas ongi. On selle muutmisel mingi muu mõte ka peale selle, et endal oleks puhtam ja kuivem tunne?
  5. Tere, mina olen siis masina uus õnnelik omanik. Olles eluaeg ainult erinevate suurte Volvodega rahulolevalt kruiisinud, hakkas kevadepoole mõte teisest autost järjest rohkem külas käima. Tahtsin kindlasti vanemat ning võimalikult analoogmasinat. Mõttest käisid läbi Celica, 300CE, XJ6, isegi erinevad Alfad, kuid lõpuks jäin ikka e30 juurde. Peale sellist otsust tuligi ainult pingeliselt kuulutusi jälgida ning peale IXi nägemist polnudki mingit küsimust. Kiire proovisõit ainult kinnitas kahtlusi ning enne kui arugi sain, olingi omanik. Siiamaani pole veel leidnud aspekti, mis mulle antud masina juures ei meeldiks, küll aga palju asju, mis meeldivad, alustades sellest ilusast mörinast, mis ta teeb. Edasised plaanid hõlmavad peamiselt väikseid nokitsustöid. Teen enne tehnika korda ning siis siirdun kosmeetilise osa peale. Esmajärjekorras tuleb ettevõtta kütusenäidiku kordategemine, see näitab hetkel sõltuvalt kiirendusest, täpselt seda näitu, mis talle meeldib ning pidurklotsid tuleb kindlasti kohe vahetada. Edasi vaatan, nimekiri on pikk, kuid mõistlik. Tööd jätkub, kuid see muudabki masina huvitavaks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.