Hüppa postitusse

UndercoverRacing

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    13
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    1

Kõik, mis UndercoverRacing postitas

  1. Tagatiib ja esiosa alles - tagatiib 600€ - esiosa 900€
  2. Tere Mõtlesin enne rahvusvahelisele turule paiskamist siin uurida, et kas oleks kellelgi huvi OEM Mtech2 ringi vastu? Tagatiib on ka olemas kenasti, aga tagaspoilerit pole. Sai soetatud paar aastat tagasi, olid 4- seisukorras, lasin teha 5+ korrastuse ja värvimise (must) ning nüüd peatselt kehtima hakkava uue käibemaksumäära tõttu hakkasin müügi peale mõtlema Huvi korral suhtleme privas. PS! Ilmselt saan siin moderaatoritelt vastu näppe ähmase "müügi" kuulutuse pärast, aga siiski loodan, et oleme siin leebed ja sõbralikud
  3. No E30 seest see tulnud on ning mingeid erilahendusi selle kinnitamiseks loodud pole. Enivei, siit väike teema upitamine ja paar lisapilti.
  4. Värskendame teemat: antud iste endiselt saadaval (suurest huvist hoolimata)!
  5. Tere Pakuks müügiks siis ühte E30 Recaro LS istet (juhipoolne), mis on suhteliselt trööstitus olukorras. Hinda julgeks mingi 35€ küsida. Oleks aega ja viitsimist, siis taastaks ise ära ja lükkaks suurema summa eest müüki.
  6. Tere Lauri

     

    Näen, et pakud (eeldan, et ikkagi E30?) tagumisi amorte. Kuidas oleks 35€ ja tulen ise järgi Tallinna piires? :)

     

    Tervitades

    Siim

  7. Hirmsasti tahaks tagumisi vedrusid...
  8. Esimesed olemas, nüüd sooviks veel tagumisi.
  9. Sooviks saada sportvedrusid E30 facelift (87-...) kupeele. Eelistatult Tallinnas või lähiümbruses ning võib pakkuda kasutatud ja uusi (soodsa hinnaga, of course)
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus