Kõik, mis jounes postitas
-
316i (2.0-110kw) '90 - Jounes
Pole jälle üle pika aja siia kirjutanud , vahepeal siis e36kupee pealt sisu muretsetud ning eelmine nädal sai sebitud üks korralik pauk metssea poolt juhiuksele. Väga õnnelik õnnetus oli , kuna enne seda julget rinda kes mulle pea ees läbi ukse tahtis joosta, tormas 3 samasugust elajat väga napilt ninaeest läbi.Esimene mõte oli kohe , et nüüd saab jälle tagatiibavahetada Õnneks sai ainult uks kannatada. Kui kellegil vedeleb juhiust siis andke teada , päris auku ussitanud ust pole mõtet pakkuda
-
tallinnas asun.
-
Pole väga ammu midagi siia kribanud . Vahepeal sain oma kasti probleemi lahendatud, natuke esiotsa välimust muudetud panin 2.5tdsi kasti vahele. ÜV ka olemas. kollased kleepsud ja ülejäänud mis tulevik toob jääb arvatavasti uuele omanikule teha. Auto läheb müüki , eks näha ole kas keegi teeb seda siis edasi või sõidetakse see lihtsalt samasugusesse seisundisse nagu ta enne oli. Ma väga loodan , et mitte. Aga endal aega pole tegeleda enam siis ootab järgmiseid huvilise see masin siinkohal küsin kas kellegil rooliümbrist ja aknaväntasi ei vedele ? Suutsin need ära kaotada kuhugi või kogemata läks prügikasti töökoda puhastades , igatahes teadmata kadunud asjad
- O: e30 fl sedaanile nahk või sportsisu
-
Mul vaja sellist kasti kuhu sobib suurem kardaanimuhv, ja et vahed oleks piisavalt pikad et see pisike junn muhvile vastu ei käika kuhu hoob sisse ulatub. Kui võimalik siis sooviks kastist pilti. Veepumpa on ka vaja, edasi räägiks ps Kuna nüüd eemal mõneks ajaks siis võite jätkuvalt soovitusi anda, kuidas lahendada hoovastiku probleem. Martin. Kui oled oma jupid ära vahetanud siis sooviks lisainfi rohkem
-
mis see lahendus probleemile on siis ? hetkel sai see osa kõrgemale tõstetud tsipa kuhu hoob sisse läheb, aga vaevalt ta kaua püsib, on mingisugust kasti kus kardaanimuhv vastu ei käiks ilma aretuseta ? samalaadseid mootorivahetusi peaks ju olema kõvasti, vaevalt kõigil seal mingisugune aretus on , kõik info teretulnud
- Müüdud
-
Hoob tuli keevitusest lahti , ulme nuss on hoovastikuga , pean mingi teise kasti sebima ikka millel hoova splindid värgid särgid ei hakkaks vastu muhvi käima. Paras aretis hetkel
-
-
-
Kas keegi oskab juhtmete tähendused värvi järgi ära seletada siin ?
-
- 316i (2.0-110kw) '90 - Jounes
Mainisingi ära ,et see proovikas, esiots tuleb must. Raha raiskamisest pole mõtet rääkida selle auto puhul ja ma arvan et ka iga teise 30 puhul mis läbinud mootorivahetuse ja keretööd- 316i (2.0-110kw) '90 - Jounes
ma ei teinud postitust selleks ,et siin mingi jututuba tekiks kes joob kes kraavis jne Minu arust see on just omapärane lahendus auto külili lükata ja töökoda ongi valmis. Pole vaja ennast nii puudutatuna tunda kui kellegil alkohol näpus, ise olin kaine ja ei näe selles pildis küll midagi negatiivset,kui siis ainult seda,et: "Kurat see splint sealt minema lendas" Pildid tulevad lähiajal , enne tahaks hoovastiku normaalselt kinni saada ,et julgeks rahuliku südamega kuhugi pildistama minna- 316i (2.0-110kw) '90 - Jounes
Neerud lähevad ilmselt hiljem siiski mustaks, see esmane oli testikas- 316i (2.0-110kw) '90 - Jounes
Hetkel näeb masin välja selline . Kuna tegin endale eesmärgi avalaksuks valmis saada projekt siis olin viimane nädal sunnitud asjaga tegelema. Auto läjs kambrisse 18.00 vms . Välja tuli umbes poole 10 ne ajal Õhtul. Siis hakkasime kokku panema . Krll tiksus ja tiksus lõpetasime kella 4-5 e vahel . Mõned tunnid sai magada ja siis minekut. See oli esimene pikem proovisõit selle mootoriga. Võib öelda et pidas vastu küll , kui välja jätta see et lükkasime vahepeal auto külili et kasti timmida. Hoova küljest pani splint punuma kuna käis vastu kardaanimuhvi. Saime tagasi ja haapsalus käis käigukang jälle tühja. Siinkohal ongi hea teada kes on samasuguse mootorivahetuse läbi teinud kuidas lahendada kardaanimuhvi probleem. Minul mootor 34 pealt , kardaan 2.5tdsi oma ja 36e käpad.- 316i (2.0-110kw) '90 - Jounes
Juba sügisel kui üks automaatkastiga 1.6 olend sai ostetud oli plaan pisike teema teha , aga sinna see jäi . Alguses oli siis plekkvelg , ilma võtmeteta sõiduk, ostu müügileping võltsitud ja palju jama veel. Sai õige omanik ülesse otsitud kelle nimel auto 2aastat pärast müüki oli ja ta ise polnud sellest teadlik. Üks hetk lappasin detailid laiali töökojas kui endal vähem tööd oli. Iga viimnegi kui detail oli roostes mõlkis jne nagu ikka e30te puhul . Isegi katuseluugis olid augud sisse roostetanud. Aga eks järjest proovin mingeid pilte ülesse leida .- m:kupee jupinaid 316
- O: e 30 fl esiklaasi
90 a. le läheb peale , vast sobivad nii touringu kupee kui ka sedaani klaasid. nii et andke tuld kellel vedeleb ilma mõradeta ja suuremate täketeta klaase. 56869055 Tallinna läheduses võiks olla.- M: 1.6 automaatkastiga komplektne mootor
Mootor on nüüdseks jah teie käes , hoiatasin teid 3 korda , et viige ära see mootor see olekski vedelema jäänud kui ma poleks seda müüki uuesti lükanud, raha oleks te nii või naa tagasi saanud .- O: e30 fl sedaanile nahk või sportsisu
pakkumised ps. või 56869055- M: 1.6 automaatkastiga komplektne mootor
Kast toimetas ilusti ja tiksu mootoris polnud, käivitus iga ilmaga, kahjuks mootorit proovida ei saa, aga vajadusel võin panna video kuidas töötas,pildid saata jne.Endal läks 110kw manuaal vahele. Asub tallinna külje all Tõdval. hinda pakkuge ise ! 56869055- M:2xe30(1kupee ja 1sedaane)
istmete müügist pole huvitatud ? võin tavalised vastu anda ja natuke peale - 316i (2.0-110kw) '90 - Jounes
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus