Hüppa postitusse

eesnahkhiir

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis eesnahkhiir postitas

1. mul käis vanaema sellisega solgiäm brit tüh jenda mas.
  2. joomisest on kopp ees raisk minge kõik v**tu !!! t**a ma enam ei jaksa enne (üle)homset.
  3. minu andmetel ei maksa emex selle eest mitte midagi. sellist firmat ei eksisteeri juba aastaid.
  4. mul jäid võtmed koju aga õnneks lasti mind tuppa
  5. minu unistuste aparaat! sa mario räägi välja kuskohast sellise saab?
  6. kuskohast tallinnas saab?
  7. ma vist kirjutasin siia ennist 4 nimisõna. koos mingi tegevusega. enam neid pole. kahju,et ise ei mäleta mis teema oli.
  8. tra igav on lõin töökaaslasel molli segi ja pean nüüd üksi jooma...
  9. peaks jah. aga tegelt läheb see viin minust natuke mööda. kahjuks. ma ise pole tallinnas. veel. mingi krdi sünnipäeva joogid..........
  10. kas keegi homme liigub suunal tartu-tallinn? mul oleks vaja tartust 3 kasti viina kätte saada kuidagi...
  11. ___________________________________________ tõlge: JOON. juba hommikul vara.
  12. tundub olema seesama mis pildil...
  13. nägin täna "limu" rullikat. kas ma peaks arsti poole pöörduma?
  14. masendav jah,miski tsonni valker kleepis end poes külge. nüüd peab tast kuidagi lahti saama.
  15. viski puhul see õlle teema ei kehti. viski peale kannatab ainult viskit juua. vähemalt seni kuni seda on... pealegi on viski joomine NAGUNII raha tuulde loopimine.
  16. kõige parem õlu on viski
  17. liigenditega on s**t jah aga ise kasutan nõukaaegseid padruneid. 2 meetrise toruga pole ka veel ühtegi puruks keeranud. nendega on see teema,et nad ei veni. KUI midagi juhtub siis lähevad puruks aga venimine on viimane asi mis nendega juhtuda saab.
  18. kõige paremad padrunid on tehtud NSVL ajal. juhul kui valmistamine ei toimunud esmaspäeval. siis Ivan võis raua ja süsiniku vahekorra p***i keerata. seega soovitaks külastada komisjonipoode.....
  19. kas Jameson on viski või on see mu naaber?
  20. mul on levialas ruuter nimega "Miki". on see juhus?
  21. kummal pool see on?
  22. mul on viina. aga mitte kauaks. lisaks kõigele olen ma kallaku peal...
  23. nad on lihtsalt kallaku peal
  24. ma olen korduvalt näinud kuidas koerad on kinni jäänud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus