Hüppa postitusse

3r1k

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. 3r1k vastas MZ Auto postitusele asukohas Varuosad
    Pre juppe vaja
  2. 3r1k vastas Bazilio postitusele asukohas Varuosad
    Spoiler alles?
  3. Pre sedaanile esipõlle lisa, tagastange, kindalaegast
  4. 3r1k vastas MZ Auto postitusele asukohas Varuosad
    M20 terviku hind ? Pre tagatuled ja tagastange, esipõlle lisa ja kindalaegast
  5. 3r1k lisas postituse asukohas Varuosad
    On aeg oma rullikale 2.5 141kw peale panna, seega pakkuge mootoreid koge krempliga ja siis veel E34 karterit, E36 mootorikäppasid, E21 või E30 ix pidurivõimendit,E28 535 mootoripatju ja gardaani E30 324td pealt. Mida lähemal Tallinnale, seda parem!
  6. Kardaani hind ?
  7. 3r1k vastas 3r1k postitusele asukohas Vaba teema
    asukohaks oleks eelistatud tallinn/harjumaa. vajadusel olen ise ka abis. ja kui miskit mootorit ei leia siis läheb lihtsalt samasugune mootor uuesti vahele
  8. 3r1k vastas SiimV postitusele asukohas Teised autod, vidinad
    mootor allles ?
  9. 3r1k lisas postituse asukohas Vaba teema
    Tervitus, olen nyyd uus siin foorumis ja olen saanud omale sõbra vana rullika. Kahjuks ise ei jaga veel nendest pfl ja fl miskit. Aga tegu on siis passi järgi 1.8 universaal aga hetkel peal 2.0 95 ja oleks soov siis kas 2.5 125 v 141 peale panna. Aga kuna omal puudub koht kus seda teha siis kas keegi tahaks lisaraha teenida ? Ja kindlasti võib ka mootorit pakkuda. Hetkel peal olev mootor on ....... Ette tänades. Erik
  10. 3r1k lisas postituse asukohas Küsimused - Vastused
    Tervist, kas keegi saaks mingi mõistliku hinna eest vahetada 2.0 95kw mootori 2.5 125kw/141kw vastu ? Ja mis hinna eest ? Pole endal paraku kohta kus seda teha. Ja hetkel võib pakkuda ka veel mootorit 125/141 kogu krempliga. Asukoht võiks olla harjumaal.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus