Hüppa postitusse

mikro4001

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis mikro4001 postitas

1. Auto müüdud minu teada... 1000 andis ära..
  2. Tahaks küsid kuidas on üv sellisel asjal üldse voimalik?? Kas ss tōesti jääb selline asi vaatamata☺️☺️
  3. Asi on nüüd natukene venima jäänud. Mootoril on vahetatud koik tihendid koos simmeritega. Uued küünlad jagajad asjad.Korralik väljalase(mōrad puuduvad) . Riiulis on korralik starter ja alla pandud juba ilma loksuta latt koos uute rooli otsadega. Ōōtsad on maas kuna sinna lähevad kōik uued puksid ja ette lähevad tutikad amordid. Mis kōik juba olemas..Vaikselt proovin ikka teha edasi ja edasi et kui ükskord jää on järvel siis saaks auto valmis :)! Ette leidsin ümarad kaugtuled ja sisse sain tahomeeter kella. Plaan on vahetada käigukasti ōli ja siis mootor veel korraks üle vaadata ja tagasi peale tōsta. Paigadatud koik uued voolikud. Täna sai garaazi veel veetud sarnane 1,6 mootoriga FL KEREPEAL e30. Pidin ta ostan kuna hind oli nii väike.. Edasist käiku autoga ei tea, pole veel plaane. Aga auto ise seisnud 10 a kyynis ja vanahärra otsustas ta viia Vanarauda kuid nii kahjuks ei läinud Panen siia ka mōned pildid sellest teisest autost. Koik asjad mis e30 on olemas peaks sellel autol kyljes olema. Raadi0 on müüa kui keegi huviline soovib.. Sai siis autoga kaasa palju erinevat uut nänni kah ! Bmw on selline haigus et kui üks on tahad veel ja veel. Homme lisanud veel kindlasti 1 bmw kui mitte 2 . ✌️️😀 Kuid kahjuks seda omale ideaalset e30 pole veel leidnud. Eks igapäev ikka vaatan ja ilastan saksa foorumites millised maasikad on müügis :)!
  4. Lepa sa talvel jäärada ka sōidad? Huvipärast tuleks kohe su autot vaatama. Ehk leian endale häid nippe Mida peaks veel autoga ette votma !
  5. Praeguseks seis selline, käisin just juppide järel tellisin ära toru mis läheb otse tagant ette. Mootor sai puhtaks pestud ja sai veel pōhjas keevitatud paar koht ja seejärel lastud mastiksi uus kiht pōhja alla ja pintsliga kaetud ka karbi alumised otsad. Juppidest niipalju et esisild uued puksid, mootoril koik uued tihendid ja küünlad, rootor jne Leidsin ka tartust uue kolde(väljalase). Endal oli koldes mōrad sees. Vaatusel selgus et roolilati otsas on jube loks sees, selle asendane teise latiga ja starter samamoodi laseb üle. See on ka uus olemas (mitte tuliuus vaid kasutatud aga korralik) ...Praeguseks nädalavahetust nautima ja esmaspäeval alustame mootori tihendite vahetusega ja seejärel esisild Käigukang sai pandud opel omega A oma. Ilusat nädalavahetust !
  6. Puur oli selline algne mõte, aga samas kui jääpeal sōitmiseks siis milleks see puur
  7. Millegipärast on pildid kōik segamini. Kuid praegu auto kylili ja südant pole.
  8. Uksepiidad ja asjad said seest värvitud, vaja nyyd värvida veel kapotialune enne kui kokkupanemiseks läheb aga praegu ootame uusi juppe ja tegeleme pōhjaga. Kindlasti lähevad kōik uued voolikud ja torud. Veljed said kah juba värvitud aga pole veel rehve. Paigaldamist ootab ka tagumine antikas. Panin siia pildi koldest. Kui keegi hea inimene pakuks mulle üht fl tagatuld(kōrvalistuja), vōib olla mōrades aga ei tohiks olla tykki väljas. Hind peaks olema mōistlik.
  9. Kaks tänavapilli valmis tehtud ja mōlemad müüdud(e30 2,7 stroker ja 1,8is) . Otsutasin, et talv tulemas ja peaks midagi ka talveks tegema. Sai ükspäev ringi sōidetud ja ops mida ma näen e30 bmw seisab. Autost välja ja kohe juttu tegema, selgus et auto kaua seisnud ja vanemal härral pole sellega aega enam tegeleda. Härra tahtmine oli pudel kallimat rummi ja cola ja et ma selle auto minema veaks. Mōeldud tehtud. Auto garaazi ja pesema. Pestud siis vaatasime üle mahlad ja kallasime sisse uued vedelikud . Prooviks aku peale, korra süüdet ja asi käis mis siis et seisnud 3a. Kuna taastada ma seda ei soovinud, sai see køik alguse siit. Sisu välja, kōik puhtaks. (Mul koik sisu alles mimgi sinine vōite kysida kui midagi vaja) Kōigepealt pōhja keevitus, auke oli küllalt vähe. Siis seest valgeks, juhtmed isoleerida uuesti ja paigaldada korv istmed..Tehtud. Tellida rool ja lōigata valmis sobivad rühvel plaadid. Tehtud. Start süsteen nupule koos syyte ja asjadega. Tehtud. Sisu valmis, mōtlesin et mis nyyd et seest on ilus aga väljast värv ja rooste ei meeldi. Ketas kätte, rooste maha värv maha uus pahtel, mädand kohad välja ja uued tükid asemele keevitada( kohti polnud palju) Tagatiib vajas keevitust kuid taha panin tiiva laiendid ja lōikasin tiiva lühemaks. Krunt ja värv. Nii sai temas must auto! Nyyd on juba kleepsud peal ja väliselt auto samamoodi valmis. Veel paar pisi asja teha. (Pildid pole kōige uuemad.) Eile sai pandud auto käima ja vaadatud et miks ta siis kohapeal ilusti ei tööta.. Avastus suur kolle on kolmest kohast lōhki, mootor nagu mahlapakk:) Ega midagi täna mootor maha ja auto külili, eemaldasin kolded ja homme tellin kōik uued tihendid ja asjad. Auto läheb pōhjaalt ka värvi ja vahetan ära kōik puskid esisillas ja asjad. Mis on minule endale imelik et auto on 316 aga Mootor on 1,8 75 kw.. Kindlasti on palju veel tehtud mida ma ei maininud. Aga siin asjad mis veel tegemist vajavad ja kindlasti tehtud saavad. Otsetoru paigaldus koos sport pütiga. Pōhi läheb mustaks ja eemaldatakse rattakoobastes viimne kui üks auk. Esisillas kōik puksid vahetada. Tagasillad sama ja differ teha kinniseks. Käigud lühemaks ja kastiōli uus. Sisse teha puur. Eks neid asju on veel ja veel, kindlasti postitan siia palju pilte. Lume ootuses tegeleme autoga igapäev ja peas mōlgub ka mōte is Mootorile. Loodan et auto sōidab ka kaasa mōne jääraja vōistluse. Praeguseks päikest 👌✌️️
  10. Mul sinine kōrvalistuja iste olemas, ma ei mäleta kas oli katki voi ei aga 4 ukselise oma. Saad lōigata riiet voi midagi
  11. Vabanda, väljalase
  12. Tere otsiks kolle bmw e30 mootor 1754 cc ja kw 75. Asjaga kiire,kiire,kiire
  13. Taaskord seljataga üks nädalavahetus. Teha väga ei jōudnud midagi, sai toodud veel üks sama marki sōiduk. See vōttis ära terve päeva aga pühapäeval oli tuhin sees ja lippasin kohe vara garaazi all, kakkusin autol istmed välja makid ja asjad, panin tümpsu juhtmed sisse ja hakkasin istmeid ōlitama. Ei töödanud mitte ükski seljatugi ega midagi, praeguseks on kōik korras ja käib ideaalselt Uue nädalal auto tagasi kokku, uus makk peale jne. Uuel nädalal veel uued tagupiduri klotsid. Tahaks ikka Avalaksul kaasa sōita !
  14. Minul olid autoga kaasas. Kasutajal Buumer, kindlasti on. Tema käest käin mina juppe vōtmas ja eelminekord ma kysisin maksis 30 e madaladus vedrud ette :)! Uuri temalt !
  15. Ehitada sain ainult pühapäeval, kuna aega jääb koguaeg ainult vähemaks. Paigaldasin uue liistu stangele, uue musta päikesesirmi. Esimesed vedrud(madaldus). Uued amordi kaitsekummid. Uus katalisaator ja proovitud sai ka kellaplokki, kuid teine kellaplokk on ka kutu. Pühapäeval olid käed tööd täis, kuna tydruk avaldas soovi, et on suvi ja mida see auto seisab siin garaazis. Ajame välja ja temal vaja koolis käia jne. Aga probleem, puudub ju üv. Ta oli selle üv ise nōus ära tegema, kui ma paigaldan uue katalisaatori jne. Mōeldud tehtud. Auto läbis täna puhtalt ülevaatuse🤘🤘😍Uue nädala plaanid on..Uued mahlad, filtrid. Helisüsteem, istmed välja kuna seljatoed ei istu igas asendis. Kindlasti veel nipet näpet. Tänama peab kildasti foorumi kaaslast Riho. Temapoole on minult 10 km ja seal seisab oma 10 rullikat.. Lust on kohe minna, mōtle kodus valmis mida vaja ja mine järele. Hinnad on super head ! Ahjaaaa..Kindlasti tahaks see nädalavahetus ise ka ühe tiiru teha! Paar pilti ka.
  16. Sooviks siis bmw e30 ehk 4x100 velge. Asjaga on kiire.. Tänan pakkumast😀
  17. Punane ja kood 308😀😀
  18. Vahetust ma ei karda:) Lihtsalt tuleb vaadata kus see asi peale algab.
  19. Järjekordne nädalavahetus seljataga. Sai paigaldatud udutuled, puhastatud udutulede lüliti. On küll hiina tuled aga tööle hakkasid, pistiku pesad muidugi hiinlastel tiba valesti tehtud. Tänan foorumikaaslast nende tulede eest👌. Taha panin uue stange, nüüd on vaja leida veel üks juhipoolne stange liist. Kui kellegil on vōib pakkuda! Veel sai alt vōetud esimesed amordid, kuna esiots tundus liialt kōrge. Vana omanik on taha paigaldanud mingi punase madaladus sarja ja andis esimesed madaldus vedrud kaasa. Ehk uuel nädalal saan need vedrud ka alla ja auto esiots läheb tiba madalamaks. Natukene pilte ka. Asi väga kiiresti ei edene, kuna Eestis saab olla ainult nädalavahetustel. Pisikene küsimus ka, käiku vahetades käib mingi kolks. Kas tagasilla puksid vōivad olla ära??
  20. Hei, ostaks bmw e30 90a Fl udutulesid. Pakkuda vōib ka ainult udutule klaase. Jään ootama!
  21. Üks nädalavahetus taaskord seljataga.Ei jōudnud mitte midagi teha, pisikene pesu ja vaha ainult. Muidugi üks hea 150km ring kh Paluks nüüd foorumikaaslaste abi, ehk vedeleb kellegil udutulesid vōi üht udutule klaasi.(Plastik klaasi) Siis saaks tulevasel nädalavahetusel udutuled ette panna ja nipet näpet teha ja läbida ülevaatuse.
  22. Vabandan, see on mingi lollakas haigus 🙋‍♂️🙋‍♂️
  23. Sul on täiesti ōigus pisikene vesi jah pagassis, selle probleemiga tuleb ise tegeleda, pagass laiali kakkuda ja vaadata kas seal on juba midagi halvasti ja kui ei ss panna vastavaid aineid.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.