Kõik, mis mikro4001 postitas
-
M: FL Udutule klaasid - KLAASIST
Tere sooviks klaase udutulele !
-
316i 1991- MikuK
Ei saanud, pidin ikka ise ära proovima! Kuidas see e36 käändmik ja ōōts istub sinna e30 alla . Panin ajutiselt alla, ōōtsad mis on keevitatud 4cm pikemaks ja käändmikud mis on samamoodi tehtud ringi. Paigaldasin e36 roolilati ja e36 coilid. See koik on ajutine, teen seda enda joonise tegemiseks, et saada täpselt ratta asukoht paika. Igatahes pill areneb😎 Tagasilla tala läheb värvi, sellega on lihtne. Viska ainult alla .
-
316i 1991- MikuK
Tänane päev tōi kaasa e30 sillatala taastamise ja värvimise. Sai vähe tehtud ja värvitud. Koopad samamoodi kōik vana möll maha ja uus värv selga. Kusjuures esimesed koopad on üllatavalt heas seisus. Tagumised sai juba karpide keevituse ajal tehtud. Muidugi ka kapotialust sai veits timmitud. Ühesōnaga asi areneb . Järgmime samm ongi pōhja alt veel mastiks ùle käia ja eemaldan tagasilla.
-
316i 1991- MikuK
Nagu ikka päev on pikk ja jouab vahel isegi rohkem . Kuna peale värvimist auto seisnud garaazis, oli korralik tolm peal, pesin ta ära ja läks tōstukile. Eemaldasin esisilla, vōtan ta lahti ja värvin ära. Hakkan aretama keevitatud esimesi käändmike ja ōōtsasid alla. Riiulis olemas 4 cm pikemad ōōtsad e36 alt. Proovime need alla panna ja e36 käändmikud ja coilid samuti .
-
316i 1991- MikuK
Uus päev, kuna e30 enda istmed on kulunud ja katkised. Leidsin uued ja paigaldasin need autosse, samas vahetasin ka taga aknalaual kōlarid. Kuna keegi oli sinna korralikud kastid ehitanud ja väga koledad. Väritud sai pōhi ja paigaldatud ka tagasi matt. Küljeliistu tüüblid oli poes isegi letikaup. Ühesonaga käis veel tegevus sisu ja välise ilu kallal . Samas sai ka pagasniku polstrid tagasi pandud . Kui keegi tahab e30 istmeid vanu, vōin need ära anda ! Lisan pildi
-
316i 1991- MikuK
Olen ka palju teinud juba kapoti all, kuid puudub pilt. Ühesōnaga järgmine samm on auto tõstukile ja pōhja alt veel kord üle vaadata ja mastiks uus alla lasta. Eemaldan ka koheselt paagi ja paigaldan koik uued torud. Piduri kui ka kütusetorustiku . Seejärel paigaldan ketassilla... Nii see läheb . Mootoriks saab sellel autol 2,3 (125kw). Muidugi on mul üks rool, kui keegi tahab vahetada millegi teistsuguse vastu. (Endale ei meeldi) .
-
316i 1991- MikuK
Kuna päev on pikk, auto väliselt kokku laotud ja tegutseda veel tahaks vōtsin ette pagasniku ja lihvisin seal vana rooste maha, värvisin ära ja pesin koik pagassimati ja polstrid ära. Edasi liikusin sisse, kuna keevitades nägin et karbi juurest tuleb vett(tilgub). Teadsin et peab ka eemaldama pōhjavaiba ja garaaziuksele kuivama panema.(Saab ka koheselt pesta). Muidugi arvasin ma et saan siis jubeda vaatepildi, mis toimub pōhjamati all ? See vaatepilt oli isegi päris hea, arvestades et see auto on 2009 a seisnud .
-
316i 1991- MikuK
Täna sai siis veel tegeleda kokku panemisega ja proovisin alla velgi mis garaazis vedelesid. Uksele liistutüüblid pidid jōudma uuel nädalal, saab need kah külge panna. Ongi peaaegu väliselt valmis saamas.
-
316i 1991- MikuK
Kuna palju on juba tehtud ja otsustasin nüüd alles teha postituse, tuleb palju infot korraga. Muidugi, enne mind oli keegi juba autot teinud( uksele oli korralikult pahtlit pandud ja karpidele samamoodi) Edasi hakkas auto kokku ladumine. Kuna ostes olid olemas suht kōik tükid ja keegi väga pole midagi enne lahti kakkunud on autot lihtne kokku panna, kōik originaal.
-
316i 1991- MikuK
Värviga teadsin, et tahan nn räptorit. Muidugi sai sisse loobitud ka sinist ja punast, ma isegi ei tea miks ? Lihtsalt tundus effekti andvat . Mōeldud tehtud, värvitud !
-
316i 1991- MikuK
Auto valmis värviks. Keevitasin veel pōlle jne, kohad kus olid sees augud lōikasin välja ja sai uued tükid pandud .
-
316i 1991- MikuK
Edasi kakkusin auto laiali ja keevitasin uued karbid, Vahetasin ukse, mis oli täiesti mäda ja esitiiva, millel oli tugev kahjustus. Tegin lihvi ja oli valmis uueks värviks. Kuna pidi tulema talvepeeter, sellel juhul ei ostnud ma roostevaba ust ja ei näinud pointi ka teisi uksi vahetada. Lasin rooste maha ja panin roostesurma jne peale. Kindlasti mōni mōtleb miks? Kuna on olemas e30 millega soidan ainult suvel😋. Panen pildi kah.
-
316i 1991- MikuK
Kuna, eelmine talvepill lōpetas see aasta koostöö lammutasin tehnika maha ja panin lattu. Sellest siis olemas compa ketassild ja 2,3 mootor. Mōttes oli teha siis uus talvepill ja ka tänavapill. Hakkasin tegelema, pesin e30 ära ja eemaldasin mootori .
-
316i 1991- MikuK
- 316i 1991- MikuK
Taaskord sai üks e30 hoovi veetud. Hommikul tuli pakkumine, tahad e30 osta ? Summa oli olematu. Muidugi tahan . Sama auto mida olen siin foorumis näidanud 1 kord. Auto mis seisis garaazi kōrval ja omanik ütes, ei ma ei müü. Jäi ta seisma 2009a. Mina käisin teda vaatama 2017 a. Nüüd lōpuks 2023 sain ta endale . (Panen pilti kah millisena mina teda nägin). Ühesōnaga, diil tehtud ja auto koju. Mōtlesin ahh, roostes pill, läheb osadeks. Samas, ise polnud autot näinud põhja alt. Otsustasin siis, et vaatan mis pōhja all on. Ja üllatus mis mulle avanes, pōhi on jumala heas seisus. Muidugi isegi orginaal katalisaator oli all. Vōtsin natukene mōtlemis aega? Kuna dokumentidel puudus B osa(vanasti oli A ja b pool), ei olnud ma kindel, et saan auto oma nimele(omanik elab ise inglismaal). Juhtus see, et MNT öeldi, A osa on olemas ja saab teha omanikuvahetus. Peale seda teadsin mis teen sellest autost. Pika jutu tasutale pilte kah !- Ostan e30 touringule juppe.
Ostaks e30 touring ix ; pardatsokk laepolster(luugita) esimene veovõll välimine ots(võib ka terved veovõlli) Ettetänades .- Ostan M10b18 JAGAJA
- Ostan M10b18 JAGAJA
Oleks vaja pritsega mootori jagajat. asjaga kiire.- MOOTOR EI LÄHE PÖÖRDE
kuskil 3,5 tonni peale ja hakkab paukuma. Vahetatud jagajakaasi, rootoreid . Küünlad, juhtmed. Mōistus otsas. Tahab jeegi remonti vōtta..Asi oleks vaja enne talve korda saada- Lobamokkade rubriik
- Bmw 316 87a Jäärajaauto.
Täpselt sama on selle isendiga, saksast eesti sōitis ise..Sellest peale seisab, fl kere ja täis originaal..- Bmw 316 87a Jäärajaauto.
See on tōsine haigus.. Nt siin on pilt kus garaazis seisab e28. Seisnud seal 11a aga neid isegi ei huvita selle auto saatus...Las mädaneb !- Bmw 316 87a Jäärajaauto.
Tead, päevas tuleb neid küsimusi nii palju.. Ei oska kohe otsest vastust öelda. Asi vist nii et räägid ühega ja teisega ja sealt koorub Aga usu vōi ei asi rohken nagu hobi..Selline ärevus ja tunne tuleb kui jälle tead et ohh seal on ma pean selle saama☺️☺️See et auto pealt saad 100-200e see pole äri isegi mitte.- Lobamokkade rubriik
Kellegil fl tagatuld on müüa. ?? Oleks vaja kōrvalistuja poolt .- Bmw 316 87a Jäärajaauto.
Sai veel üks seisev isend toodud Mina oma silmis temal mingit otstarvet ei näinud aga selles foorumis on inimene kes seda tahtis :)! Nii siis leidsin mōlemad rullid endale uue omaniku 1 mees vōttis kohe kaks korraga. Nüüd kui garaaz tühi ja varuosa riiul natukene täienes uute juppidega, hakkan oma autot edasi ehitama. - 316i 1991- MikuK
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus