Hüppa postitusse

SaareIS

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    28
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Postitused, mis SaareIS postitas

  1. Hiljuti sai alles ühel sõbral tehtud sama asi ja ülevaatuse punktist mingit paberit küll vaja polnud, käis vaatas üle ja küsis mis mootor peal on ja korras oligi. Paberit peaks vaja minema siis, kui enne autol katalüsaatorit polnud aga uuel mootoril on katalüsaator ettenähtud, et näidud korras oleks.

  2. Tere
    Otsaks siis pealkirjas mainitud mootori, komplektis võiks olla juhtmestik, aju, õhulugeja,genekas,starter ja ka jahutus süsteem.
    Eelistaks ilma immota variante. Hea oleks ka proovimise võimalus. Olenevalt mootori tüübist ja kompleksusest olen nõus maksma max 500 euri.

     

  3. kuidas need ristid tulede valgustamis võimet mõjutavad?

    Olen ise siis sellelt samalt kasutajalt kunagi enda e34le ostnud ristid, kõik toimis ja sobis kenasti, ja minu arust hakkasid  paremini näitama kuna klaasid tuleb  uued panna :)

    siis pooltuledel värvitakse ära ainult välimine reflektor, kus parkimispirnid peal ja kuna seal luubiga tuli siis see ei mõjuta pooltuld  ja täistuledel tuleb rist pirni ette, mis siis kumab musta värvi reflektori peale. Politsei ei ole ka neist väga huvitatud, samuti ÜV polnud probleeme ;)

    • Meeldib 1
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus