Hüppa postitusse

klaPP

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    9
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Hiljutised profiili külastajad

537 profiili vaatamist

Kasutaja klaPP saavutused

Algaja

Algaja (2/14)

  • Esimene postitus
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem
  • Üks aasta foorumis

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

  1. Kohale jõudsid uued kiled ! Lisandusid: - 4D must carbon - 3D must carbon - 3D must brushed metallik - 3D läikivate teradega must - 3D armee matt roheline - 3D matt tumepruun Kõikidel kiledel hinnad ikka samad 10 euri jooksev meeter (6,6 eur/m²) ! Va. 4D carbon maksab 15 euri jooksev meeter. Rullide laius 1,52 m.
  2. 1tk - 0,7 x 0,3 m helemust tulekile 1tk - 0,7 x 0,3 m kollane tulekile 1tk - 0,7 x 0,3 m läbipaistev tulekile Saadan smartpostiga. Kõik kokku: 20 eurot. Pane mulle meili kuhu saatma pean ja lepime kokku kuidas tasud. karmo@intereuro.ee
  3. Tegin igavusest kättejuhtuvatest materjalidest stendi. Mugavam katsuda, vaadata ja osta. Tulge uudistama !
  4. Väiksemaid detaile võin ise ka kiletada, selliseid, mis tuppa mahuvad . Hinnapäring pange mulle meili karmo@intereuro.ee või helistage, siis saate kiirema vastuse. Tel: 565 68326.
  5. Proovisin ise piruka armatuuri detaile kiletada 3D carboniga (bubblefree). Vaja läks kannatust, kuumaõhufööni ja teravat žiletti. Kile paindus hästi ja võttis kõik kumerused välja. Nakkuvus oli ka väga hea. Mõni teise immitatsiooniga kile oleks võibolla küll ilusam jäänud.
  6. Kõiki kleepse ja kilesid veel saada. Ka suuremates kogustes kohe olemas (kui keegi tahab tervet autot katta).
  7. Läbipaistval kilel ei ole õhuauke teisel pooi. Selle peamine eesmärk oleks kaitsta auto värvkatet.keskkonnamõjude ja kriimustuste eest. Kaitsekilel on üks pool liimpinnaga. Võimalik, et ta täidab eesmärki ka ukse sees oleva kattekilena. Kuigi nii palju kui olen uksi lammutanud on seal tavaline kile, millel pole kummalgi pool täielikku liimpinda. 3d carbon kiledel ja teistel dekoratiivkiledel on tagumisel liimpinnal aga mikro õhuaugud, et õhk pääseks paigaldamisel välja, kui kipuvad sisse jääma pisikesed õhumullid. Panen pildi liimpinna poolest, kus on ka pisikesi mikro aukusid näha:
  8. Kõik rullid on 1,52 m laiad. Pikkuse ütled ise. Jooksev meeter maksab 10 euri. Miinimum pikkus kattekiledel on 1m! 1. Must 3D carbon 2. Hõbe 3D carbon 3. Kuldne 3D carbon 4. Mattmust 5. Mattvalge 6. Mattpunane 7. Läikiv must 8. Matt teradega must 9. Tumehall brushed metallik 10. Hõbe brushed metallik 11. Läbipaistev kaitsekile (0.2 mm paks) Väikesed näited ka: Matt teradega must: Hõbe brushed metallik: Tumehall brushed metallik: Kõik peale kaitsekile on 0.18mm paksud. Kiled on "mullivabad" ehk õhuaukudega. Saadaval ka tulede toonkile: tumemust, helemust, kollane, punane, läbipaistev kaitsekile. 0,6 x 0,3 m 5 eur. (saan anda ka pikemaid juppe) Kontakt: Karmo Tel: 565 68326 Meil: karmo@intereuro.ee Asukoht: Tallinn, mujale saadan postiga.
  9. Pakun 200. Kui huvitatud, võta ühendust. Meil: kaaristu@trenet.ee Tel: 5656 8326
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus