Kõik, mis grimes postitas
-
324td Touring '89 - grimes
Streetrace foorumis firgureerib ta nimega Ronny Sai temaga ise koostööd tehtud velgede taastamisel seega tegime seda ala käsi peseb kätt teemal osaliselt.. hind jääb muidu suht sinna liivapritsi hinnakanti. Hetkel tal osaliselt see pritsimis teema kitsendatud. Kuna tehas kus töid teostas ehitusel. Asub ta järvakandis.. vajadusel võin nrit jagada.
-
Töö teostus osaliselt siis endapoolt ja lõpp jäi tuttava maalrihooleks koos värvimisega. Värvitoonist raske arusaada.. pmst keerab mustaks ära varjudega ja päikese käes tuleb õige punane sära välja..
-
Auto sai siis värvi selga lõpuks M-Tech-i ring ootab veel värvimist ja mõned pudinad veel. Kahjuks pildimaterjaliga ei saa väga rõõmustada kuna ei saa seda värvi pildile nii nagu on. Värviks päris tumetume punane mis päikese käes pärlaga esile tuleb heledamalt.
-
325IX '91 - grimes
Ei ole otseselt müügis sai sinna lõustaraamatu kommuuni pandud nii rohkem igavusest et vaadata mida huvitavat pakutakse Teil jätkuvalt huvi muidu ? Üks valge tuli 2k müüki
-
324td (m57d30) '89 - Kruusmann
Tuttav sai dünos 135kw m57 220kw ja 780nm väänet. Muidugi ei ole päris originaal. Nüüdseks tal jõudu rohkem kuid dünos pole veel käinud.. Mootor seest originaal ja lahti võtmata.
-
325IX '91 - grimes
Tujurikkuja näitab küll jh 2L rohkem miskipärast. Käiguga pidurdades kui ta peaks nullipeale langema.. jääb 2L Juurde püsima. Maanteel ühtlaselt sõites näitab jh kuskil 9-10 tuuri 100ga sõites.. lootsingi et võtab siis kuskil 8L kanti. Aga jh arvutuste kohaselt ikkagi 10-11 maanteel kui mõningaid möödasõite harrastada. Kaarel.. sinukäes olles oli autol kütuse surve kuidagi madal.. 1.4 bar 2.8 asemel. Ei käinud õieti ja vb siis mingilmääral päästis kütusekulu.. kuigi mul tundus just rohkem võtvat madalama survega.
-
325IX '91 - grimes
No ju ta siis on norm eks ma siis lepin sellega Extreme.. eks ma seedin vähe seda pakkumist jh Aga silindri survete üle olin ise ka üllatunud kuid hetkel veel tundub, et oma näitajate kohta ei liigu ta vast päris nii nagu peaks.. vb ainult tundub. Haapsalus veerandmiili aeg oli 16.0 teist aega ja lõppkiirust täpsustab kui ajad netti jõuavad. Mis aega need stock 2.5 muidu sõita võiks ?
-
325IX '91 - grimes
Silindri surved mõõdetud .. need viisakad 1 - 12.75 bar 2 - 12.10 bar 3 - 12.40 bar 4 - 12.75 bar 5 - 12.40 bar 6 - 12.75 bar Sai jh tartus täna veel 25km sõidetud ja 220km maanteed otsa.. kulu tuli 11-12L vahele tallinnasse sõiduga. Seekord mööödasõite sai hulganisti ka tehtud.
-
325IX '91 - grimes
8L 100-le oleks juba jh täitsa mõistlik.. 10 kerge jalaga ühtlaselt maanteel sõites tundub jh natuke palju.. täna veel 250km maantee sõitu seega nv-eega 700km ja 70L ligi 100€ juba Eks peab veel linnakulu ka mõõta üritama. Järgmine nädal saab uue kütuse paagi. Saab täpsemaid arvestusi teha Vb laskma kusagil ka heitgaasid töösooja mootoriga ära mõõta. Et kui rikkalt ta käib. Annab seda kütusesegu kuidagi täpsustada ka tal ?
-
325IX '91 - grimes
Kuna vahekast on jäigaks tehtud. Siis sai jh esimene gardaan alt ära võetud ja tagavedu hetkel jh. Ei näe mõtet neid esimesi pooltelgi hetkel niimodi lõhkuda. Kinnise vahekastiga manööverdades kukub rattaid kakkuma. Ees siis jh poolteljed, differ jms veerevad kaasa.. 10L su kulu puhtalt maanteel või keskmine ?
-
325IX '91 - grimes
Tekkis suure ringi küsimus.. palju peaks 2.5 125kw kütust tarbima.. hetkel tundub kulu natukese suur.. sai paak kuivale sõisetud ja 40L täpselt sisse. Sõita sain 383km. 300km sellest puhas maantee 100km/h tunnikiirusega mõne üksiku möödasõiduga. Kiirendused sujuvad jms.. 3.91 ülekanne ja hetkel tagavedu. Pöörded maanteel 2500rpm. Linnakulust pole üldse aru saanud kuna tankida saab lekkiva paagitõttu max 20L kaupa ja seier näitab aiateibaid. Ükshetk sain 10L 60km sõita.. pool maantee, pool linn ja kohal natukese tiksumist. Küünlad said ka reedel uued.. vanad olid helepruunid. Küünla järgi oöeks nagu segu okei ? Uute küünalde värvi nüüd ei ole veel vaadanud. Külmast peast käib küll päris rikkalt. Mootor kõigutab väheke pöördeid mingiaeg ja jõnksutab ka kui üritad ühtlaselt sõita 1/2 käiguga kusakil tänavavahel sõites. Mootori temp püsib maanteel ka nõks madal.. alla keskmise vähe, kohapeal seistes kipub jälle üle keskmise minema.. tuleks termostaat ja termo sidur üle vaadata. Seega kas võib mootori tempist juba kütuse kulu niivõrd suur olla ? Või peaksin miskit muuud proovima ? Alguses vüttis veelrohkem kuid kütuse surve oli 1.4bar tühikäigul ja kuni 2.0bar pöördes. Nüüd sai 2.7bar juurde tõstetud tühikäigul ja nõks üle 3.0 bar pöördes. Ühesõnaga mis on teie m20b25 kütuse kulud mõistliku sõiduga ja palju vähe äkilisema sõidustiiliga ?
-
324td (m57d30) '89 - Kruusmann
Ootan huviga pilte ja muljeid Väga kift Kuidas muidu kütuse süsteemiga jäi ? Etteande pumpa ei tulnud ? Kas m21 käigukast istub 1:1 m57 otsa ?
-
325IX '91 - grimes
Lisan paar pilti mis said hilisõhtusel ajal suht pimedas tehtud.. Ei ole jõudnud uusi valges teha ei ilma ega vabaaja puudumuse tõttu. Paar pilti ka tegemise hetkel
-
325IX '91 - grimes
On saadaval küll Enda autole sai lisaks matt lakk peale kantud mis kannatab kemikaale.. ala pigipesu jms Esivõresi ja neere saab viisakaks matt mustaks.. kui kellegil neerudel see must tavavärv ei püsi.
-
325IX '91 - grimes
Tänud Silma hakkab tõesti hästi.. ala paljud tuttavad mind näevad, mina neid pooled korrad hallist massist ei märka Aga seda ütlevad sammuti enamus et laivis näeb parem välja kui pildilt
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kellaajakohta miskit infot ?
-
Mis kellapaiku seal tavaliselt kogunetakse ? Vb tuleks ka täna
-
325IX '91 - grimes
Eksam sai tehtud pikk saaga oli mul jh nende lubadega
-
325IX '91 - grimes
To Aigar... Tegemist sama asjaga mida sa vist mõtled.. aga peale ma ei kanna teda spreiga vaid vastava airless vms püssiga nagu vedelrvi.. kuivab siis kileks ja võimalus mahatõmmata. Ise ta kooruma niilihtsalt ikka ei hakka. Survepesureid jms kannatab ka lähedalt lasta. Muidugi ei tasu provotseerida püssi ots vastas Aga kui kellegil selle värvivastu huvi pakub. Siis ma seda teenust pakun Varsti kodukas valmis.. www.plastipaint.ee Aga hetkel näeb tegemisi facebooki lehel.. Otsingusse " Plastipaint " To sõge.. jh.. mõtlen ka ise sellele progre ajule. Saab ka orig ajuga tööle kuid lihtsalt kptuse kulu suuren ja süüdet ei saa sättida nii nagu vaja. Lõpetuseks sain täna lõpuks load kätte seega olen ise avalikult nüüd teedel
-
325IX '91 - grimes
Tuleb jh stange taha peitu Sai täna ka arkis ümver kirjutatud, värv muudetud ja lisaks ka passi lõpuks 325IX ja nelikvedu.. varasemalt arkis märgitud tavalise 325i ja tagaveolise pähe. UM-ist siis auto win-i järgi väljavõttega sai asja korda Õhtul ka ülevaatusele
-
325IX '91 - grimes
Buumer ka peaaegu et nüüd siis valmis Sai siis omaloomingut tehtud ja miskit proovitud
-
O: välimisi ukselinke 4tk
Oma touringul nendega probleeme polnud.. IX-il jh üks tuli teine krõmpsti pooleks.. Esialgu üritaks kusagilt kasutatult leida.. kui ei leia eks siis peab UM ette võtma. Aga see puurimise ja keermestamise n**s mulle ei istu.. pole keermestajaid jms ka.
-
Ma isiklikult saaks ka korra osa võtta kolmapäevikust kuid see juhtuks võimalusel järgmine kolmap
-
O: välimisi ukselinke 4tk
Soov soetada 4tk ukselinke mustasi. Endaomalt äravõttes kõikidel paraku üks kruvi murdus keermesse ära. Lihtsam uued vaadata.. Saatmisvõimalusega tallinnasse 56 37 56 47 või ps
-
325IX '91 - grimes
Kas nii ka kannatab nagu diislil tegin.. lasin sillatala suht niipalju alla kui poldid kannatavad piiripeale lasta ja lasen mootori padjad lahti ja tõstan mootori ka niipalju ülesse kui saab.. Auto siis tõstukipeal ja tali vms laeküljes lisaks..