Hüppa postitusse

andreas

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis andreas postitas

1. Hõbedane E46 M3?
  2. Võimalik, et see on see sama, mis kuulub ühele Ameerika saatkonna töötajale
  3. Ostan E46'le M lävepaku katted (sedaan/touring) M käigukangi nupp (5-käigulise oma) M rool (nn multifunktsionaalne) Enda poolt võin vastu pakkuda korraliku nahaga MF sportrooli + minu poolne komp. Pakkumised palun PS! A.
  4. Kert oma Alpinaga just praegu Sikupilli Statoilis
  5. Pakkuda müügiks kaks Dunlop SP9000 rehvi mõõtudega 235/40/17, mustrit 6mm Asukoht Tallinn/Haapsalu Hind 60€ Tel 53433007
  6. Ostan kaks rehvi mõõdus 225/35/17 Kiire! Pakkumised palun PS või 53433007 A.
  7. Müüdud
  8. Suvelõpu hinnasula - pukside komplekt 50€
  9. Pakkuda müügiks E34 nn home-made Hella Blackid. Klaasid äsja vahetatud ja korralikud Hind: 65€Asukoht: Tallinn/HaapsaluPS või 53 433 007
  10. Elektrivent müüdud
  11. Pagasiluugi katte said külge poogitud?
  12. Pakkuda müügiks uued/kasutamata E30 Strongflex esimesed stabika ning stabikakondi puksid + tagumised õõtsa ning stabika puksid - kokku kõik 50€, kui väga vaja võib mingeid pukse eraldi ka müüa Asukoht: Tallinn/Haapsalu Pakkumised ja küsimused 53 433 007 või PS A.
  13. Badassparts Estonia kaudu saab samuti. Viska kiri teele: order@badassparts.ee Mul oleks endal tagumised õõtsa- ja stabikapuksid pakkuda
  14. Äärmiselt
  15. Leks sõitis mõni hetk tagasi Peterburi teel mu ees
  16. Täpselt see sama!
  17. Punane touring RS replicatel tuli just mõni hetk tagasi Nõmme keskuse juures vastu
  18. Ca tund tagasi Kadriorus 048TFA. Keegi siinsetest? Tundus, et tahtis natuke võidu teha
  19. 30min tagasi oli Hiiu Krooningi (vist?) tanklas üks roheline touring, millel kuldsed CR7'd all
  20. Ma tänan, ma tänan! Eks on vaeva ka nähtud, et kõik käredalt toimiks ning edasi liiguks
  21. Otsisin kähku teema üles ning selgus, et oligi
  22. Väga libe punane pre seisis mõni aeg tagasi Kakumäel Talleke ja Pullike resto ees. All olid vist Borbet B laadsed veljed

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.