Kõik, mis andreas postitas
- Kes, kus ja keda nägi
-
Kes, kus ja keda nägi
Võimalik, et see on see sama, mis kuulub ühele Ameerika saatkonna töötajale
-
O: E46 M Tech juppe
Ostan E46'le M lävepaku katted (sedaan/touring) M käigukangi nupp (5-käigulise oma) M rool (nn multifunktsionaalne) Enda poolt võin vastu pakkuda korraliku nahaga MF sportrooli + minu poolne komp. Pakkumised palun PS! A.
-
Kes, kus ja keda nägi
Kert oma Alpinaga just praegu Sikupilli Statoilis
-
M: 235/40/17 Dunlop SP9000
Pakkuda müügiks kaks Dunlop SP9000 rehvi mõõtudega 235/40/17, mustrit 6mm Asukoht Tallinn/Haapsalu Hind 60€ Tel 53433007
-
O: 225/35/17 rehvid
Ostan kaks rehvi mõõdus 225/35/17 Kiire! Pakkumised palun PS või 53433007 A.
- M: polüpuksid
-
M: polüpuksid
Suvelõpu hinnasula - pukside komplekt 50€
-
M: BMW E34 Hella Black replica esituled
Müüdud
-
M: BMW E34 Hella Black replica esituled
Pakkuda müügiks E34 nn home-made Hella Blackid. Klaasid äsja vahetatud ja korralikud Hind: 65€Asukoht: Tallinn/HaapsaluPS või 53 433 007
- M: polüpuksid
-
325IX '88 - janek1
Pagasiluugi katte said külge poogitud?
-
M: polüpuksid
Pakkuda müügiks uued/kasutamata E30 Strongflex esimesed stabika ning stabikakondi puksid + tagumised õõtsa ning stabika puksid - kokku kõik 50€, kui väga vaja võib mingeid pukse eraldi ka müüa Asukoht: Tallinn/Haapsalu Pakkumised ja küsimused 53 433 007 või PS A.
-
O:Polüuretaan pukside kompletki
Kahjuks mitte
-
O:Polüuretaan pukside kompletki
Badassparts Estonia kaudu saab samuti. Viska kiri teele: order@badassparts.ee Mul oleks endal tagumised õõtsa- ja stabikapuksid pakkuda
- Kes, kus ja keda nägi
-
Kes, kus ja keda nägi
Leks sõitis mõni hetk tagasi Peterburi teel mu ees
- Kes, kus ja keda nägi
-
Kes, kus ja keda nägi
Punane touring RS replicatel tuli just mõni hetk tagasi Nõmme keskuse juures vastu
- M: pagasiluugi kate MÜÜDUD
-
Kes, kus ja keda nägi
Ca tund tagasi Kadriorus 048TFA. Keegi siinsetest? Tundus, et tahtis natuke võidu teha
-
Kes, kus ja keda nägi
30min tagasi oli Hiiu Krooningi (vist?) tanklas üks roheline touring, millel kuldsed CR7'd all
-
Kes, kus ja keda nägi
Ma tänan, ma tänan! Eks on vaeva ka nähtud, et kõik käredalt toimiks ning edasi liiguks
-
Kes, kus ja keda nägi
Otsisin kähku teema üles ning selgus, et oligi
-
Kes, kus ja keda nägi
Väga libe punane pre seisis mõni aeg tagasi Kakumäel Talleke ja Pullike resto ees. All olid vist Borbet B laadsed veljed